NaslovnicaVijestiNEYMAR NALJUTIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što misli o tome gdje će njihov...

NEYMAR NALJUTIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što misli o tome gdje će njihov tim završiti ove sezone u Premier ligi!

Liverpool je na nedavno održanom ždrijebu grupne faze Lige prvaka saznao svoje protivnike u ovosezonskom izdanju najelitnijeg europskog nogometnog takmičenja, a u pitanju su Paris Saint-Germain, Napoli i Crvena Zvezda.

Neymar naljutio navijače Liverpoola

Tim Jurgena Kloppa će svoju prvu utakmicu grupne faze odigrati na Anfieldu protiv francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, a taj susret je na rasporedu za dva tjedna.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Ova dva tima će se po svemu sudeći boriti za prvo mjesto u grupi, a zvijezda ‘Parižana’ Neymar jučer je dao zanimljivu izjavu kojom je isprovocirao ‘Redse’. Naime, on je na pitanje novinara kako će po njegovom mišljenju izgledati vrh tabele u Premier ligi na kraju sezone rekao: “Tko će osvojiti titulu? To je teško predvidjeti, ali Manchester City će biti prvak”, te nastavio: “Drugi će biti Manchester United, treći Chelsea, a četvrti Tottenham Hotspur.”

On je ovom izjavom naljutio navijače Liverpoola, čiji tim je trenutno nakon četiri odigrana kola u novoj sezoni na prvom mjestu sa 12 osvojenih bodova. ‘Redsi’ su u prvom kolu slavili protiv West Ham Uniteda (4-0), zatim u drugom kolu protiv Crystal Palacea (2-0), u trećem protiv Brighton & Hove Albiona (1-0), te protiv Leicester Cityja proteklog vikenda.

Za razliku od Neymara, trener Liverpoola Jurgen Klopp ne potcjenjuje najvećeg rivala u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone. Naime, on je pohvalio Tuchelov tim, te priznao kako neće biti lako osvojiti prvo mjesto u grupi: “Očekivao sam tešku grupu, dobili smo tešku grupu, Liga prvaka je takva. PSG je jedan od najuzbudljivijih timova na svijetu i mislim da im je cilj osvojiti Ligu prvaka, tako da će to biti dvije zanimljive utakmice. Napoli smo pobijedili u predsezoni, ali naravno da će ove dvije utakmice biti sasvim drugačiji izazovi. Bio sam u Napulju s Dortmundom i znam kakva je tamo atmosfera. Protiv Crvene Zvezde će atmosfera također biti vrlo intenzivna .”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!