NaslovnicaVijestiNeymar odigrao možda najbolju utakmicu karijere!

Neymar odigrao možda najbolju utakmicu karijere!

Iako po važnosti utakmica PSG – Dijon ni izbliza nije nešto posebno bitna posebno jer je PSG prvoplasirani s 11 bodova prednosti ispred Lyona, ali svejedno Neymar Junior odigrao je jednu od najboljih utakmica u svojoj nogometnoj karijeri, a na taj način i srušio pokoji rekord.

U 21. kolu francuskog prvenstva PSG je svladao Dijon rezultatom 8-0, a Neymar Junior zabio po polovicu tih golova, čak 4, te je još 2 gola i asistirao. Ostala 4 gola postigli su Mbappe, Cavani te dva Di Maria. No zanimljivo – Neymar je uz četiri postignuta gola upisao i dvije asistencije.

Na taj način Neymar Junior postao je prvi igrač u povijesti Ligue 1 koji je u jednoj utakmici direktno bio uključen u postizanje 6 golova (4 gola + 2 asistencije). Istina je da je Brazilac ovo ljeto u PSG doveden za rekordnu cifru od 222 milijuna eura i od njega se očekuje da bude na ovakvoj nevjerojatnoj razini – da bude nasljednik Ronalda i Messija.

[su_live_koeficijenti]

Očekivanja su bila velika, ali Neymar ih sve više i ispunjava. Do sada je u dresu momčadi iz Pariza odigrao 23 utakmice, a pri tome upisao 24 gola te 16 asistencija. Dakle – direktno je bio uključen u ukupno 40 golova u samo 24 utakmice. U današnjoj utakmici, pokazao je puno više od same statistike, koja je sama po sebi nevjerojatna, pokazao je svu raskoš svoga talenta. Uzimao je lopte na pola terena, prešao bi pola terena s loptom u nogama, igrače bi prolazio kao čunjeve i nakon toga bi zabio gol – performans vrijedan ne samo ‘trećeg’ najboljeg na svijetu – nego možda i ‘Ballon d’Ora’.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Naravno, utakmica protiv Real Madrida u osmini finala Lige prvaka bit će najveći izazov za Neymara, ali i za cijeli PSG jer ukoliko ne uspiju proći ‘kraljevski klub’ sve pada u vodu – cijeli projekt, dovođenje dva najveća talenta svijeta (Neymara i Mbappea) za ukupno 400 milijuna eura i novi trener koji je specijalist za knock-out fazu. No, s druge strane – ukoliko Neymar Junior ostvari značajniji uspjeh i s klubom u Ligi prvaka i s reprezentacijom Brazila na Svjetskom prvenstvu – možda ćemo konačno gledati nekoga tko zaustavlja 10-ogodišnju dominaciju Ronaldo – Messi, no ostaje vidjeti…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!