NaslovnicaVijestiPogledajte rekaciju Neymara kada ga je dječak pitao zašto je otišao u...

Pogledajte rekaciju Neymara kada ga je dječak pitao zašto je otišao u PSG

Neymar je navodno plakao i tražio od predsjednika Barcelone Josep Maria Bartomeua da ga povuče iz transfera u PSG, samo nekoliko dana prije nego što je sve završeno.

Pogledajte rekaciju Neymara

Novosti o Neymaru koji je prelazio u PSG su bile u svim medijima širom svijeta, a zatim je prešao za 198 milijuna funti.

U svom novom okruženju, kao glavnom igraču PSG-a, Neymar je bio u neodoljivoj formi, postigao je 11 golova i sedam asistencija. Unatoč nekoliko prijavljenih nesuglasica, bivši igrač Santosa je rekao da je potpuno sretan u glavnom gradu Francuske i da nema žaljenja zbog njegove odluke o transferu.

[su_watch_live_football]

Međutim, španjolski nogometni analitičar, Marco Lopez, pišući za Marcu kaže da se Neymar prepao transfera kada je shvatio da se zapravo događa. On također kaže da su Neymarov otac i agent bili pokretnička snaga ovog transfera.

“Nekoliko dana prije nego što je obavijestio Lionel Messija da napušta Barcelonu, zbunio je Gerarda Pique sa njegovim ‘Se Queda’ tweetom nakon intimnih trenutaka sa svima onima sa kojima je želio ostati na Camp Nou”, piše Lopez.

“Neymar je, kako svjedoci potvrđuju, plakao u dva navrata kada je pokušao prekršiti sporazum sa PSG-om i zatražio od predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua da ga povuče iz tog transfera.”

“Neymar Senior je bio posuvda odjednom i volio je što je njegov sin bio centar pažnje, što je bio na naslovnicama svakih novina, navodeći da klubovi padaju pod njegove noge.”

[su_premierleague]

U ostalim vijestima Neymara, snimke iz tunela sa prijateljske utakmice sa Engleskoj u utorak navečer dale su nam veliki uvid u motive iza njegove odluke da se priključi PSG-u.

Kada je 25-godišnjak izašao sa svojim brazilskim suigračima, približio se mladim maskotama (djeci koja izlaze sa igračima) i možda na svoje iznenađenje, 25-godišnjak je tada počeo razgovarati sa nekoliko njih.

Jedan dječak je upitao Neymara zašto je odlučio da se preseli u PSG tijekom ljeta i njegova reakcija je neprocjenjiva, pogledajte ispod (prebacite na 4:10):

Brazilac je možemo reći dao iskren odgovor: “Da napravim Francusku ligu najboljom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!