NaslovnicaVijestiNovosti u vezi transfera Aubameyanga u Arsenal!

Novosti u vezi transfera Aubameyanga u Arsenal!

Iako se činilo kao da Pierre-Emerick Aubameyang nikada neće otići iz Borussije Dortmund, čini se da je taj trenutak sve bliže da se ipak dogodi. Jedno vrijeme bilo je očajno gledati Aubameyanga kako želi pobjeći iz Dortmunda, otvoreno se nudio Real Madridu, a kasnije i AC Milanu. Oba kluba odlučili su ne potpisati napadača Borussije, ali sada je u igru ušao Arsenal i čini se da je transfer blizu.

Danas tokom dana dogodile su se velike vijesti u vezi tog transfera. Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je: “Radije ću to komentirati kada bude službeno”. Wenger je dao naslutiti da je transfer skoro pa realiziran, pitanje je trenutka kada će to biti službeno, a u isto vrijeme najrelevantniji mediji u Njemačkoj Bild donosi vijest – Pierre Emerick Aubameyang neće se naći na popisu za sljedeću utakmicu jer mu je trener Peter Stöger dao slobodno umjesto da igra svoj možda posljednji meč u Bundesligi.

[su_bet365_100_bonus]

Uprava Borussije Dortmund i njih PR tim odlučili su dati izjavu za javnost povodom Wengerove izjave:

“Smatramo da je to čin nepoštovanja od strane Arsenala i njihovog trenera. U ovom trenutku nema kontakta s Arsenalom i smatramo da bi gospodin Wenger trebao više brinuti o igri svojih sadašnjih igrača, nego što brine o našem igraču.”

Dakle, situacija je komplicirana. S jedne strane Aubameyang dobije slobodno od trenera što daje naslutiti da je transfer pri kraju, a s druge strane službena stranica javno je opovrgnula ikakav kontakt s Arsenalom. Mediji u Engleskoj pišu da bi transfer trebao biti gotov u narednim danima te da bi Aubameyang trebao predvoditi novi napad Arsenala gdje bi mu se trebali priključiti još i Mkhitaryan i Malcom.

[su_live_koeficijenti_v2]

Wenger pokušava spasiti sezonu. U momčadi već ima neke world-class igrače poput Ozila i Lacazettea, a ako bi im se pridružili još i Malcom, Mkhitaryan i Aubameyang to bi bila zaista momčad od koje bi se očekivalo da uđu barem u top 4 u Engleskoj i da se bore za naslov u okviru Europa lige što im također donosi mjesto u Ligi prvaka naredne sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!