NaslovnicaVijestiODRŽAO SASTANAK SA SARRIJEM: Thibaut Courtois odlučio gdje želi nastaviti karijeru!

ODRŽAO SASTANAK SA SARRIJEM: Thibaut Courtois odlučio gdje želi nastaviti karijeru!

Jučerašnji poraz protiv Manchester Cityja (0-2) na utakmici FA Community Shielda vjerovatno neće imati veliki utjecaj na predstojeću Chelseajevu sezonu, ali mnogo toga sa mora riješiti u ovih nekoliko dana na Stamford Bridgeu.

Courtois želi u Real Madrid

‘Plavci’ su jučer odigrali razočaravajuće, uputili su samo dva udarca u okvir protivničkog gola, dok ni u defanzivnom dijelu nisu impresionirali.

[su_bet365_koeficijenti]

Navijači kluba su na društvenim medijima nakon poraza kritikovali upravu zbog nedostatka kvalitetnih pojačanja, te je po njihovom mišljenju to glavni razlog ovako loše igre njihovog tima. Naime, na Stamford Bridge su stigla samo dva pojačnja, a riječ je o novom veznjaku Jorginhu, koji je stigao za oko 56 miliona eura iz Napolija, te novom rezervnom golmanu Robu Greenu.

Do kraja prelaznog roka kada su u pitanju engleski klubovi ostala su još tri dana, a mnogi smatraju kako će Chelsea imati još jednu tešku sezonu ukoliko u klub ne stigne neko zvučnije ime. Ipak, daleko veći problem im predstavlja situacija u kojoj se nalaze Eden Hazard i Thibaut Courtois, čija budućnost u klubu je još uvijek neizvjesna, a obojica se povezuju sa odlaskom u Real Madrid.

[su_vegas]

I dok će Hazard po svemu sudeći ostati u klubu, Courtois navodno želi što prije otići, što je priznao i njegov agent prije nekoliko dana. Kao odgovor na tu izjavu, Sarri je jučer rekao: “Nisam zainteresovan za ono što kaže agent, želim čuti Courtoisa. Ukoliko mi on sutra kaže isto, morat ću razgovarati sa klubom, jer želim samo igrače koji su jako motivirani.”

Sarri je planirao sastanak sa Hazardom i Courtoisom još otkako je stigao na klupu ‘Plavaca’, a kako piše ESPN, on je danas razgovarao sa belgijskim golmanom i razgovor nije prošao najbolje. Navodno, Courtois mu je potvrdio ono što je već rekao njegov agent, odnosno da želi otići u Real Madrid. Glavni razlog zbog kojeg 26-godišnjak, koji se smatra jednim od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku, želi to učiniti je kako bi bio bliže svojoj porodici, koja se nalazi u španjolskoj prijestolnici, gdje i sam branio tri godine za Atletico Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!