NaslovnicaVijestiOTAC POTVRDIO: Europski velikan zainteresovan za dovođenje zvijezde Meksika Hirvinga Lozana!

OTAC POTVRDIO: Europski velikan zainteresovan za dovođenje zvijezde Meksika Hirvinga Lozana!

Otac Hirvinga Lozana potvrdio je kako se za dovođenje meksičkog reprezentativca raspituje europski velikan, a u pitanju je novi španjolski prvak Barcelona.

Barcelona želi Lozana

Lozano, kojeg u rodnoj zemlji nazivaju ‘Chucky’, odigrao je sjajno na svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, na kojoj je postigao pobjednički gol protiv trenutnog prvaka svijeta Njemačke.

[su_poker]

22-godišnjak iza sebe ima fenomenalnu sezonu u dresu nizozemskog PSV-a, postigao je čak 19 golova i podijelio 11 asistencija u ukupno 34 nastupa u svim takmičenjima, a briljantnom predstavom protiv Njemačke privukao je pažnju katalonskog giganta. To je potvrdio i njegov otac Jesus Lozano, koji je rekao kako je Barca zainteresovana za dovođenje Hirvinga, ali i dodao kako nije siguran da će do transfera doći ovog ljeta. On je u intervjuu za ESPN rekao: “Kontaktirala nas je Barcelona, ali još uvijek nema ništa konkretno. Nakon Svjetskog prvenstva saznat ćemo da li će ostati u PSV ili će otići u drugi klub.”

Lozano će ponovo imati priliku da postigne gol u subotu, kada njegova reprezentacija igra utakmicu drugog kola grupne faze protiv Južne Koreje, nakon čega će igrati i posljednju utakmicu protiv Švedske sljedećeg tjedna.Pored Barcelone, interes za Lozana navodno pokazuju i brojni klubovi iz Premier lige, uključujući Manchester City, Chelsea i Everton. Njegov izbornik Juan Carlos Osorio je također dao zanimljivu izjavu, rekavši kako bi Lozano briljirao u Premier ligi: “Mislim da tko god ga dovede neće pogriješiti. On može igrati u bilo kojoj ligi na svijetu. Ima sve što je potrebno da zaigra u Premier ligi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!