NaslovnicaVijestiOTKRIVEN MOURINHOV TAJNI PLAN: Odbor Manchester Uniteda nije sretan zbog ovoga

OTKRIVEN MOURINHOV TAJNI PLAN: Odbor Manchester Uniteda nije sretan zbog ovoga

Zimski prijelazni rok se tek otvorio i Crveni vragovi izgledaju daleko od svojih lokalnih rivala Manchester Cityja. Pep Guardiolina ekipa je zauzela prvo mjesto i imaju 15 bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Manchester Uniteda nakon što su pobijedili Watforda sa 3-1 u utorak navečer.

OTKRIVEN MOURINHOV TAJNI PLAN

Mourinho je prošlog tjedna pozvao odbor Uniteda da odgovori trošenju Manchester Cityja, sugerirajući da potrošenih 260 milijuna funti od njegovog dolaska nije dovoljno.

“U drugoj smo godini pokušaja da obnovimo nogometnu momčad koja nije jedna od najboljih momčadi na svijetu”, rekao je 54-godišnji menadžer.

“Manchester City kupuje bekove za cijenu napadača. Kada govorite o velikim nogometnim klubovima, govorite o povijesti kluba.”

[su_no1forfootball]

Kada je Mourinhu rečeno da je i on investirao mnogo nakon što je preuzeo United 2016. godine, odgovorio je: “Nije dovoljno. Cijena je mnogo drugačija za velike klubove, nego za ostale. Stoga su veliki, povijesni klubovi normalno kažnjeni na tržištu zbog te povijesti.”

Prema Daily Mailu, vlasnici kluba vjeruju da su Mourinhovi komentari o troškovima kluba bili pokušaj da ih pritisnu i natjeraju da potroše ogromne novce na nova pojačanja.

Odbor je prihvatio da bi menadžer možda mogao imati svoj vlastiti plan sa novinarima, no navodno nisu cijenili što Mourinho komentira na takav način o tome kako se oni bave finansijama.

Ipak, općenito, odbor Manchester Uniteda je navodno zadovoljan sa napretkom koji je Mourinho napravio od preuzimanja ekipe od Louis van Gaala.

Osvojio je Europsku ligu i Liga kup tijekom svoje prve sezone, a United je napredovao u osminu finala Lige prvaka također.

[su_live_koeficijenti]

Nakon što je pobijedio Evertona sa 2-0, bivšeg menadžera Chelseaja i Real Madrida su pitali o mogućnosti dovođenja novih lica u siječnju.

“Ako netko dođe, dobrodošao. Ako nitko ne dođe, borit ćemo se sa igračima koje imamo”, rekao je Mourinho.

United će ugostiti Derby Countyja u trećem krugu FA kupa u petak navečer. Što vi mislite, da li će Mourinho uspjeti da natjera odbor Manchester Uniteda da potroši više novca u siječnju?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!