NaslovnicaVijestiBizaran razlog zbog kojeg Mesut Ozil ne želi potpisati novi ugovor sa...

Bizaran razlog zbog kojeg Mesut Ozil ne želi potpisati novi ugovor sa Arsenalom

Postoji nekoliko razloga zašto ne biste potpisali novi ugovor sa svojim trenutnim klubom i oni bi bili više nego validni. Mesut Ozil je očito odabrao jedan od najsmješnijih razloga da ne ostane u Arsenalu.

Bizaran razlog

Na kraju sezone Mesut Ozil će biti slobodan igrač i napustit će Arsenal, a od siječnja klubovi izvan Engleske mu mogu ponuditi novi ugovor, no Topnici se možda svakako odluče prodati Nijemca u tom zimskom prijelaznom roku.

Nijemcu je ponuđen novi ugovor ili dva od strane Topnika prema nekim izvješćima, dok neki izvještaji govore kako mu je Wenger samo jednom ponudio ugovor i da Ozil više nije imao ponuda. Ozil poput Sancheza traži oko 350.000 funti tjedno.

[su_live_koeficijenti]

Ali nije razlog samo novac i prelazak u Manchester United to što stopira Ozila da potpiše novi ugovor, piše Manchester Evening News.

U novinama se navodi kako je veznjakova želja da nosi broj 10 na leđima, broj koji je Wilshere posjedovao otkako se Nijemac preselio u London.

Govoreći za Kicker, kada je Wilshere otišao na posudbu u Bournemouth, osvajač Svjetskog prvenstva je rekao: “Od Wilsherovog odlaska prošlog ljeta, broj je slobodan i ja ga moram dobiti.”

“Broj 10 je slobodan i definitivno ga želim.”

Ta izjava je izgledala kao razlog zbog kojeg Mesut Ozil želi otići iz Arsenala, no to je vrlo smiješan razlog ukoliko je istinit.

[su_cashout]

Ono što bi moglo pomoći Ozilu da dobije taj broj je činjenica da i Wilshereu ističe ugovor na kraju sezone i da će taj broj 10 zapravo biti slobodan za njega.

No, Wilshereova forma bi mogla značiti da bi Englez vjerojatno mogao dobiti novi ugovor, što je dodatno zakomplikovalo stvari.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!