NaslovnicaVijestiPavel Nedved poslao zanimljivu poruku Paulu Dybali

Pavel Nedved poslao zanimljivu poruku Paulu Dybali

Legenda Juventusa i nekad najbolji igrač na svijetu Pavel Nedved izjavio je kako zvijezda njegovog bivšeg kluba Paulo Dybala mora riješiti privatne probleme ukoliko želi popraviti svoje nastupe na terenu.

Nedved poslao poruku Dybali

Nakon sjajnoj početka sezone, forma Argentinca je iznenada pala u posljednjih nekoliko tjedana, te je postigao samo dva gola u posljednjih deset odigranih utakmica.

Nedved poslao poruku Dybali

U intervjuu za Sky Sports Italiju, bivši češki reprezentativac je rekao kako su razlog Dybaline loše forme problemi u njegovom privatnom životu, te mu je poručio kako ih mora što prije riješiti i ponovo početi igrati onako kako zna.

Nedved je rekao: “On ima 24 godine i normalno je da ima uspone i padove. Očito je da je on igrač koji može doći do samog vrha.”

“Savjetovao bih ga da se fokusira na nogomet i napravi dosta žrtvovanja u privatnom životu, te da trenira do maksimuma. Massimiliano Allegri tretira jednako svakoga i oduvijek je to radio u Juventusu, tako da ne mislim da je bio previše kritičan prema Paulu.”

“Tretira ga na isti način kao i Higuaina i Mandžukića, jer uvijek želi izvući najbolje iz svih svojih igrača, i to radi na dobar način.”

Nedved je također komentarisao protivnika ‘Stare dame’ u osmini finala Lige prvaka Tottenham Hotspur, izjavivši kako njegov biši klub ima velike šanse za prolazak u narednu fazu takmičenja.

“Samo se moramo fokusirati i mislim da imamo dobre šanse za prolazak dalje.”

Juventus je proteklog vikenda odigrao neriješeno protiv velikog rivala za titulu Intera. Rezultat je glasio 0-0, te ova dva velikana na tabeli dijele samo dva boda. Nerazzurri su ostali vodeći sa 40 bodova, dok je ‘Stara dama’ treća sa 38 osvojenih bodova. Na drugom mjestu nalazi se Napoli sa 39 osvojenih bodova.

Četvrti kandidat za osvajanje Scudetta ove sezone, AS Roma nalazi se na četvrtom mjestu sa 35 osvojenih bodova.

Juve će u okviru 17. kola gostovati kod desetoplasirane Bologne u nedjelju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!