NaslovnicaVijestiPjanić ima jednu želju pred sutrašnji ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka

Pjanić ima jednu želju pred sutrašnji ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka

Miralem Pjanić, vezni igrač torinskog Juventusa ima jednu želju pred sutrašnji ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka u Nyonu koji će se održati u 12.00h.

Torinski klub eliminirao je Tottenham u osmini finala iako je pred uzvrat bio u nepovoljnoj poziciji, s obzirom na to da su na svom terenu remizirali rezultatom 2:2, ali su nakon preokreta na Wembleyu u Londonu slavili sa 2:1.

Tottenham je već na startu zaprijetio i to preko Heung-min Sona, koji je šutirao u 3. minuti, no Buffon je odbranio, da bi Harry Kane u 13. minuti šutirao pored gola.

[su_no1forfootball]

Inicijativa se domaćinu isplatila u 39. minuti. Ali je šutirao, odbrana Juventusa odbila loptu, ona odlazi do Tripiera, koji pronalazi Sona, a ovaj pogađa mrežu Buffona.

Djelovao je Juve nemoćno, ali je u 60. minuti Allegri umjesto Benatije i Matuidija na teren poslao Asamoaha i Lichsteinera i promijenio formaciju, a to se isplatio četiri minute kasnije.

Higuain je na asistenciju Khedire pogodio za 1:1. U 67. minuti Argentinac je asistirao svom sunarodnjaku Dybali, koji pogađa za konačnih 2:1 u korist Juvea.

Nogometaš Juventusa Miralem Pjanić smatra da mnogi žele da izbjegnu torinski tim u četvrtfinalu Lige prvaka i poželio da na ždrijebu dobije italijanskog rivala Romu.

Pjanić je pet godina sa velikim uspjehom nastupao za Romu prije nego što je 2016. prešao u Juventus za 40 milijuna eura.

“Mnogi hoće da zaobiđu Juventus, posebno kada se vidi šta smo radili posljednjih godina. Roma naredni suparnk? Zašto da ne? Čestitam joj na dobrim rezultatima, jedva čekamo ždrijeb. Želimo da idemo do kraja, djeluje da smo blizu, ali je idalje put dug” rekao je Pjanić za Premium sport.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri ranije je izjavio kako samo želi da izbjegne Barcelonu u četvrtfinalu.

U ždrijebu koji se sutra održava u podne u Nyonu pored Juventusa i Rome biće Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Bayern i Sevilla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!