NaslovnicaVijestiPOZNAT RAZLOG: Zašto je Manchester United odustao od dovođenja Mesuta Ozila

POZNAT RAZLOG: Zašto je Manchester United odustao od dovođenja Mesuta Ozila

Manchester United je u proteklih mjesec dana bio povezivan sa dovođenjem zvijezde Arsenala Mesuta Ozila, s obzirom da njemačkom reprezentativcu ugovor sa klubom ističe na kraju trenutne sezone.

Manchester United odustao od Ozila

Ipak, odustali su od te opcije, ali su na kraju ipak uspjeli dovesti drugu zvijezdu ‘Topnika’ Alexisa Sancheza, koji je na Old Trafford stigao u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana, na kojeg Mourinho nije računao.

[su_bbworld]

Ozilu je ponuđen novi trogodišnji ugovor vrijedan čak 350,000 funti tjedno još krajem prošle godine, ali on ga je odbio potpisati, te je odlučio sačekati i vidjeti hoće li se pojaviti interes nekog europskog velikana u zimskom prelaznom roku. Nakon što ga nitko nije pokušao dovesti, 29-godišnjak je jučer navodno odlučio staviti potpis na novi ugovor koji mu je ponuđen, iako klub to još nije službeno potvrdio.

Kako pišu engleske novine The Independent, Jose Mourinho je odustao od njegovog dovođenja upravo zbog visine plate koju je zahtijevao, s obzirom kako je i njegov donedavni suigrač Alexis Sanchez dobio sličnu platu na Old Traffordu. Umjesto toga, u Manchester Unitedu su odlučili ponuditi novi ugovor Juanu Mati, koji igra na istoj poziciji kao i Ozil, što je dodatna potvrda kako su u potpunosti odustali od dovođenja Nijemca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

U Arsenalu se dosta toga dogodilo u ovom zimskom prelaznom roku. Klub su napustili Theo Walcott, Francis Coquelin, Alexis Sanchez, te jučer i Olivier Giroud, koji je prešao u redove velikog rivala Chelseaja. Međutim, stigla su i dva nova pojačanja. Prvo je kao zamjena za Sancheza stigao Mkhitaryan, da bi jučer konačno bio potvrđen dolazak i Pierre-Emericka Aubameyanga, koji je klub iz sjevernog Londona koštao vrtoglavih 65 miliona eura, te je tako postao najskuplji igrač u povijesti ‘Topnika’.

Arsenal se nalazi na šestom mjestu u Premier ligi sa 42 osvojena boda iz 25 odigranih utakmica. Za petoplasiranim Tottenham Hotspurom zaostaju čak šest bodova, dok Chelsea na četvrtom, te Liverpool na trećem mjestu imaju 50 osvojenih bodova. Pred timom Arsenea Wengera je velika borba za to četvrto mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!