NaslovnicaVijestiSTIGLO PRVO POJAČANJE REALA: Ovaj igrač će otjerati Karim Benzemu

STIGLO PRVO POJAČANJE REALA: Ovaj igrač će otjerati Karim Benzemu

Real Madrid je navodno potpisao svoje prvo pojačanje u siječnju. Zinedine Zidane je već otvoreno priznao da njegovoj ekipi trebaju nova pojačanja kada se otvori zimski prijelazni rok sljedećeg mjeseca.

STIGLO PRVO POJAČANJE

Real Madrid trenutno ima sramotnu sezonu u kojoj brani titulu, a nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli sa 14 bodova zaostatka za Barcelonom.

Njihova razlika na vrhu je sada mnogo evidentnija i nakon tog poraza u El Clasicu, gdje su izgubili sa 3-0.

Ali Zidane je bio brz i već je završio svoj prvi posao za 2018. godinu.

Prema španjolskoj publikaciji Don Balon, Valencijin napadač Rafael Mir je već pristao da se pridruži trenutnim prvacima Lige prvaka.

[su_bonus]

Sugerira se da će sporazum biti formaliziran i najavljen u narednim danima.

Mir je očigledno u glavnom gradu Španjolske, jučer je bio sa svojim agentom, kako bi riješio detalje sa ugovorom.

20-godišnjak je odigrao samo osam utakmica za prvi tim Valencije, ali u ovoj sezoni je ostao izvan momčadi, koja je trenutačno na trećem mjestu.

Smatra se kako će ugovor o Miru izvući Realu 10 milijuna eura iz džepa.

To bi moglo značiti kraj vremena za neuspjelog napadača Benzemu, koji je pod pritiskom u posljednjih nekoliko mjeseci, jer se ne može vratiti u najbolju formu.

Benzema je ove sezone postigao samo pet golova. Nije postigao gol u posljednjih pet utakmica. Da li je ovo kraj za Francuza? Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.

[su_live_koeficijenti]

Benzema je svoju karijeru počeo u ekipi Bron. Skauti Lyona su ga primijetili kada mu je bilo samo de vet godina, te su ga doveli u omladinsku školu.

Benzema je postigao 38 golova u jednoj sezoni za ekipu Lyona do 16 godina, a zatim i 12 golova u 14 utakmica za tim do 18 godina. Poslije toga je dobio šansu u prvom timu Lyona kojeg je tada vodio Pol Le Gen.

Nakon sjajnih partija u Lyonu, Benzema odlazi u Real Madrid za 35 milijuna eura. Prvu utakmicu je odigrao u Dublinu, na prijateljskom susretu protiv Shemrock Roversa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!