NaslovnicaVijestiREAL MADRID NE ŽELI CONTEA: Argentinac glavni konkurent za posao na Santiago...

REAL MADRID NE ŽELI CONTEA: Argentinac glavni konkurent za posao na Santiago Bernabeu!

Real Madrid ne želi Contea. Argentinac glavni konkurent za posao na Santiago Bernabeu. Real Madrid želi postaviti Tottenhamovog Mauricio Pochettina kao svog novog menadžera do kraja sljedećeg mjeseca, prema najnovijim izvješćima.

Real Madrid ne želi

Čini se da je Argentinac došao ispred bivšeg menadžera Chelseaja Antonio Contea kao poželjnog kandidata koji će zamijeniti Julen Lopeteguija nakon što je službeno dobio otkaz u ponedjeljak.

Pochettino je u svoje vrijeme radio čuda sa Tottenhamom, čak i ako nije osvojio niti jedan trofej sa gigantima iz Londona.

[su_bet365_100bonus]

Možete zamisliti što bi Pochettino mogao učiniti sa klubom kao što je Madrid, koji ima velika sredstva na raspolaganju, ali to možda nije jedini razlog zašto je klub odjednom odlučio da promijeni mišljenje o zamjeni za Lopeteguija.

Prema The Sunu se čini da je Conte nadglasan od nekoliko igrača Los Blancosa, jer ga navodno ne žele kao trenera, a tu je i strah da ne bi mogao potpisati Eden Hazarda iz bivšeg kluba Chelseaja, kojeg je Conte vodio zbog navodnog lošeg odnosa kojeg su imali na Stamford Bridgeu.

[su_bet365_koeficijenti]

Izvješće navodi kako Belgijanac ostaje meda za Real, a možda je i Pochettino čovjek koji će pomoći španjolskim divovima da ga konačno dovedu na Bernabeu.

Real Madrid ne želi

Marca također tvrdi da je sve to zbog neslaganja oko transfernih ciljeva, dok izvori iz Manchester Evening Newsa citiraju da bi Talijan mogao također promatrati posao u Manchester Unitedu kao alternativu.

Što će se dogoditi u narednih mjesec dana ostaje nam da vidimo, ali će sigurno biti zanimljivo pratiti kakav slijed događaja će biti u Real Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!