NaslovnicaVijestiRobert Pires: Arsenal se treba ugledati na Macnehster United

Robert Pires: Arsenal se treba ugledati na Macnehster United

Bivši igrač Arsenala Robert Pires je razgovarao za Goal o trenutnom stanju u njegovom bivšem klubu Arsenalu.

Pires

Ovaj čovjek je za Arsenal odigrao 183 utakmica, legenda Arsenala prokomentarisala je situaciju u kojoj se trenu nalaze dva ponajbolja igrača Topnika.

“To su moji prijatelja. Jako volim Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila. Ne znam, teško mi je reći hoće li ostati, jer nisam ja jedan od njih i ne znam šta oni želi na kraju sezone”, rekao je Francuz.

“Da sam ja na poziciji vlasnika Arsenala, sigurno bi se potrudio da im produžim ugovore, jer taj dvojac je vrlo važan na terenu, a i izvan njega. Nije to ni malo lagana situacija za Arsenal.”

[su_live_koeficijenti]

Upitali su novinari legendu Arsenala i o utakmicama njegovog sunarodnjaka Olivera Girouda.

“On nema jednostavnu poziciju, on želi da igra te želi s reprezentacijom otići na Svjetsko prvenstvo. On se trenutno ne osjeća dobro kao igrač, ali to je nogomet i Wenger ima dilemu koga će izabrati – njega ili Lacazetta.

“Da sam ja na njegovom mjestu odmah bih razgovarao sa Arsenom, jer ipak je on trener – ćovjek koji donosi odluke”, tvrdi Pieres.

“Mnogi smatraju kako Europska liga i nije nešto kao što je to Liga prvaka, ali ipak to je dobra prilika za klub.”

“Arsenal treba imati dva cilja, prvi je da završi među četri momčad u Premiershipu, a drugi je da trebaju osvojiti trofej, ugledati se na Manchester United, oni su to uradili prošle sezone”, tvrdi Francuz.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!