NaslovnicaVijestiSada znamo zašto Chelsea nije potpisao Lukakua

Sada znamo zašto Chelsea nije potpisao Lukakua

Navijači Chelseaja prate događanja na Old Traffordu posebno sa dva igrača koje nisu uspjeli dovesti na ljetnom prijelaznom roku, jer su ih Crveni đavoli pobijedili u tome.

Sada znamo

Nemanja Matić je prodan Manchester Unitedu, Chelsea je također izgubio bitku u osiguravanju usluga za Romelu Lukakua nakon što ga je Jose Mourinho ukrao od Chelseaja.

Chelsea je bio primoran da krene po Alvaro Moratu iz Real Madrida, igrač za kojeg je Mourinho pokazao interes ranije tog ljeta. Nakon toga je rečeno da je Manchester United dobio boljeg igrača i bolji dogovor, jer je Lukaku prirodni strijelac u Premier ligi, dok se Morata tek mora navikavati na novo okruženje.

[su_premierleague]

Međutim, skoro na pola puta ove sezone, navijači Chelseaja su iznijeli svoje osjećaje povodom Lukakuovog odbijanja bivšeg kluba i prelaska u jednog od najvećih rivala Plavaca.

No, protiv Cityja u jučerašnjoj utakmici, Lukaku je bio očajan i sada navijači Plavaca izgledaju mnogo sretnije što se taj transfer sa Lukakuom nije ni dogodio.

Jedan navijač je čak na svom Twitter profilu objavio kako sada ‘zna zašto Chelsea nije potpisao Lukakua na ljeto.’

https://twitter.com/ODMendel/status/939928917430939649

https://twitter.com/DeadIyEden/status/939947854046613504

https://twitter.com/ConteBlueArmy/status/939918712366424064

[su_cashout]

Lukaku je svoju karijeru počeo u manjim lokalnim klubovima, da bi 2006. godine stigao u Anderlecht. Dobro se pokazao u prvenstvu Belgije, pa je od 2011. godine igrao u Chelseaju. Odigrao je svega 10 utakmica, a zatim 2012. odlazi na posudbu u WBA. Bio je standardan i postigao je 17 golova te sezone.

Ipak nakon epizode u tom klubu, Lukaku prelazi u Everton, također na pozajmicu iz Chelseaja. Kako se Lukaku dobro pokazao u Evertonu, klub iz Liverpoola ga zvanično dovodi 2014. godine. Od lipnja 2017. nosi dres Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!