NaslovnicaVijestiSADIO MANE OTKRIO: Evo kako je jednom porukom uspio nagovoriti Firmina da...

SADIO MANE OTKRIO: Evo kako je jednom porukom uspio nagovoriti Firmina da zaigra protiv PSG-a!

Nakon povrede oka prošlog vikenda, mnogi su očekivali kako jedna od najvećih zvijezdi Liverpoola Roberto Firmino neće biti spreman za sinoćnju utakmicu protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka.

Mane nagovorio Firmina da zaigra

Brazilski napadač je pretrpio abraziju rožnice, kako su doktori opisali njegovu povredu, na utakmici protiv Tottenham Hotspura u subotu, na kojoj ga je prilikom jednog duela nezgodno prstom povrijedio defanzivac Spursa Jan Vertonghen.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, na kraju je Firmino pozvan za susret protiv Parižana, ali ga je započeo na klupi za rezervne igrače, dok je priliku od prve minute dobio Daniel Sturridge, zajedno sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom. Upravo Sturridge je postigao gol za vodstvo u 30. minuti golom glavom, a utakmicu je napustio 18 minuta prije kraja, kada ga je zamijenio Firmino. Kada su svi mislili da će utakmica završiti rezultatom 2-2, 26-godišnji Brazilac je u sudijskoj nadoknadi postigao sjajan gol za pobjedu i veliko slavlje na Anfieldu.

Klopp je nakon utakmice pohvalio fenomenalnog napadača i priznao što mu je on rekao pred početak utakmice: “Jučer (ponedjeljak) šanse su bile nikakve da će zaigrati, kao ni danas pred trening. Međutim, došao je jutros i rekao mi ‘Dobro sam, ponovo mogu otvoriti oko’.” Firminov suigrač Sadio Mane je otkrio što mu je rekao u ponedjeljak i kako ga je uspio nagovoriti da zaigra sinoć. Rekao je: “Mislim da Bobbyju nije potrebno oko, tako da sam mu rekao, poslao sam mu poruku u ponedjeljak u kojoj sam napisao ‘Hej Bobby, potreban si nam, nije ti potrebno oko kako bi igrao’.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!