NaslovnicaVijestiScholes kritikovao Mourinha: U nekom drugom klubu on bi postao najbolji igrač...

Scholes kritikovao Mourinha: U nekom drugom klubu on bi postao najbolji igrač na svojoj poziciji!

Bivši igrač Manchester Uniteda i jedan od najboljih veznjaka svih vremena Paul Scholes izjavio je kako Luke Shaw može postati najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji, ali ukoliko promijeni klub.

Scholes kritikovao Mourinha

Nakon kratkog mirnog perioda tokom kojeg su svi pomislili kako mu Jose Mourinho polako počinje vjerovati, 22-godišnjak je ponovo prvi kandidat za odlazak sa Old Trafforda sljedećeg ljeta.

Mourinho ga je na na poluvremenu utakmice protiv Brightona u FA Kupu odlučio izvesti iz igre, a nakon utakmice novinarima je poručio kako engleski reprezentativac nema pravi karakter koji traži od svojih igrača.

Legendarni Scholes se sa tim ne slaže, te smatra da će Luke Shaw biti odlično pojačanje za bilo koji klub koji ga odluči dovesti sljedećeg ljeta, s obzirom da će njegova cijena biti vrlo niska. On je za BT Sport rekao: “Još uvijek vjerujem da Luke Shaw može postati najbolji na svijetu i na ljeto može otići u Tottenham Hotspur ili negdje, i napredovati. Nisam vidio razliku između njegove igre i igre Ashleya Younga (koji ga je zamijenio protiv Brightona).”

[su_premierleague]

“Mislim da ponekad treneri smatraju kako određeni igrač nije za njih i to ne mogu promijeniti. Po mom mišljenju, Shaw može biti briljantan, ali njegov trener će ponovo pronaći nešto što nije u redu s njim. Šteta je što odlazi, jer kada je stigao u klub pomislio sam da će postati jedan od najboljih. ”

Luke Shaw je skupio tek 15 nastupa u svim takmičenjima ove sezone. U četiri sezone provedene na Old Traffordu dres ‘Crvenih vragova’ je nosio ukupno 62 puta, a često je sa terena izbivao zbog povreda. Pored njega, Jose Mourinho je navodno također nezadovoljan i nastupima jedne od najvećih zvijezda njegovog kluba, Paula Pogbe, koji bi također mogao napustiti klub sljedećeg ljeta.

Veznjak je utakmicu protiv Brightona odgledao sa klupe za rezervne igrače, a francuski izbornik Didier Deschamps u intervjuu za L’Equipe je povodom toga rekao: “Pogba ne može biti zadovoljan situacijom kroz koju prolazi u svom klubu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!