NaslovnicaVijestiŠokantan i gotovo nevjerovatan scenarijo: Argentina putuje na SP u Rusiju bez...

Šokantan i gotovo nevjerovatan scenarijo: Argentina putuje na SP u Rusiju bez dvije velike zvijezde?!

Argentinski napad trebao bi biti jedan od najjači na u Svjetskom prvenstvu u Rusiji, s obzirom na nogometaše i napadački arsenal sa kojim raspolaže selektor Argentine, Jorge Sampaoli. Da možda neće biti tako, pobrinuo se upravo selektor Argentinaca koji na spisak za predstojeće susrete Argentine nije uvrstio dvije možda i najveće zvijezde Serije A.

Argentina putuje na SP

Gotovo nevjerojatan scenarij, koji se, međutim, čini prilično vjerojatnim. Argentinski izbornik Jorge Sampaoli otkrio je da još uvijek ne zna hoće li dvije velike zvijezde ove reprezentacije putovati u Rusiju, gdje će se održati Svjetsko prvenstvo ove godine. Riječ je o zvijezdi Intera Mauro Icardiju, koji je u zadnje vrijeme izuzetno strijelski raspoložen i napadača Stare dame Paula Dybalu.

>> Transfer glasine: Kroos nakon SP donosi odluku o nastavku karijere, United ponovo kupuje igrača Juventusa, talentovani Sessegon bira između dva velikana

Ove talijanske ekipe, bez ta dva igrača ne bi ni mogli zamisliti svoj sastav, a to očito tako ne misli argentinski trener kada je u pitanju selekcija Argentine, jer pomenuti dvojac nije uvrstio na spisak za naredne dvije prijateljske utakmice.

[su_bonus]

„Dybała će biti teško naviknuti se na naš stil. Njegove igre nismo uspjeli naviknuti na naš stil igre, a sada moramo tražiti bolje alternative, ili ćemo morati nastaviti truditi se sa Dybalom” rekao je Sampaoli za nogometaša Juventusa, a istog mišljenja je i o Icardiju. “Usporedba njegovih igara u Interu i u reprezentaciji pokazuje dovoljno. Još ga nisam otpisao, ali nemamo dovoljno vremena da radimo na tome.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!