NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVI NAPADAČ: Atletico Madrid sprema ponudu za zvijezdu Chelseaja!

STIŽE NOVI NAPADAČ: Atletico Madrid sprema ponudu za zvijezdu Chelseaja!

Prema pisanju talijanskog Sky Sportsa, Atletico Madrid je započeo pregovore sa Chelseajem oko mogućeg dovođenja napadača ‘Plavaca’ Oliviera Girouda.

Atletico Madrid želi Girouda

Navodno, prva želja trenera madridskog kluba Diega Simeonea bio je napadač AC Milana i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, ali od tog transfera izgleda da neće biti ništa.

[su_bet365_100bonus]

Iako je Giroud na Stamford Bridge stigao u zimskom prelaznom roku ove godine iz najvećeg rivala Arsenala za 17 miliona eura, izgleda kako ne bi imao ništa protiv odlaska u La Ligu. U izvješću stoji kako su predstavnici oba kluba održali sastanak u Londonu, na kojem su raspravljali o detaljima transfera. Dok čelnici Atletico Madrida navodno preferiraju posudbu ispred transfera, u Chelseaju to ne namjeravaju prihvatiti, ali su ga spremni prodati za pravu cijenu. 31-godišnjak je ranije ovog mjeseca postao prvak svijeta sa reprezentacijom Francuske savladavši Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva rezultatom 4-2.

[su_bingo]

Nakon te pobjede, on je dao zanimljivu izjavu u kojoj je isprovocirao engleske navijače i igrače: “Ovo je sjajan osjećaj, hoću reći, trofej se vraća kući. Iskreno, ostvario mi se san iz djetinjstva. Jako sam ponosan na sve koji su nas podržali. Ponekad je teško, ali mi je privilegija biti dio ovog tema. Bili smo jako dobri, čvrsti do samog kraja. Mislim da smo zasluženo slavili.”

Još jedan razlog zbog kojeg bi Giroud konačno mogao napustiti London je i činjenica kako je novi trener Chelsea Maurizio Sarri poručio Romanu Abramoviču da u klub dovede Gonzala Higuaina, sa kojim je surađivao ranije u karijeri u Napoliju, a pregovori su navodno već započeli.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!