NaslovnicaVijestiSuarez, Coutinho... Barcelona ponovo kupuje u Liverpoolu!

Suarez, Coutinho… Barcelona ponovo kupuje u Liverpoolu!

U Barceloni, fokus na transfer tržištu je trenutno uspjeren na defanzivca ali u klubu također žele i novog napadača koji će biti dugoročni nasljednik “bombardera” Luisa Suáreza.

Barcelona sa shoppingom u Liverpoolu ima veliko iskustvo, jer su u relativno kratkom vremenskom razdoblju iz Liverpoola u Barcelonu preselila tri vrhunska igrača koji su napisali i još uvijek pišu povijest katalonskog velikana. Javier Mascherano je napustio Barcelonu kao legenda, Luis Suarez etablirao se kao jedan od najboljih napadača u španjolskom nogometu, a svoju karijeru na Nou Campu vrlo uspješno je započeo i Philippe Coutinho, treći najskuplji nogometaš u povijesti nogometa poslije Neymara i Kyliana Mbappea.

>> UNITED SE BORI SA LIVERPOOLOM ZA 21-GODIŠNJU ZVIJEZDU: Oba kluba su poslala skaute da prate ovog igrača!

Portal Goal izvještava da je Barcelona novog potencijalnog napadača ponovo pronašla u Liverpoolu. Radi se o Firminu koji bi trebao biti dugoročna zamjena za Sareza. Suarez u januaru puni 32. godine a u posljednje dvije sezone, njegov pad u formi sve je očitiji i teško je očekivati da će pono zaigrati kao u svojim najboljim danima.

[su_bonus]

Barcelona je tijekom pregovora za transfer Coutinha imala mnogo problema oko pregovora sa Liverpolom, koji je na kraju ipak ddobio cijenu koju su i tražili a koju su mnogi ocijenili kao pretjeranom. Firmino ima 27 godina t epolako ulazi u najbolje godine za napadača. I ove sezone igra u odličnoj formi a u prošloj sezoni je u svim takmičenjima zabio 26 pogodaka, te upisao 15 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!