NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA IZ VEDRA NEBA: Harry Kane ostaje u Engleskoj, ali će...

TRANSFER BOMBA IZ VEDRA NEBA: Harry Kane ostaje u Engleskoj, ali će od naredne sezone nastupati za ovaj klub!

Već neko vrijeme se govori o tome kako bi Harry Kane  na ljeto karijeru mogap nastaviti u elipi Reala, gdje su mu već pripremili broj 10, koji trenutno na svom dresu ponosno nosi Luka Modrić. No iz Španjolske nam stižu sasvim drugačije vijesti,, koje donose veliki preoprat kada je u pitanju sjajni Englez.

Harry Kane ostaje

Kane bi također prelaskom u Real primao astronomsku plaću u glavnom gradu Španjolske, ali transfer je trenutno miljama daleko od završetka. Neki kontakti su već uspostavljeni ali ozbljnih razgovora o njegovom transferu još uvijek nije bilo. Veliki broj klubova je zainteresiran za engleskog napadača, ali je jasno da ga samo nekoliko klubova može priuštiti.

>> Sedam igrača Manchester Uniteda kojima bi utakmica protiv Watforda mogla biti posljednja na Old Traffordu

Međutim, iz Španjolske nam dolaze informacije koje se ni u kom slučaju neće svidjeti onima koji su odgovorni u Madridskom klubu na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom. Kanea od ljeta u svojoj ekipi također želi vidjeti, ni manje ni više do Pep Guardiola.

[su_live_koeficijenti]

Manchester City je naime pripremio 200 milijuna eura, koji će biti predan velikom superniku iz lige u zamjenu za Kaneov potpis. Ako su glasine doista istinite, kako javljaju u španjolskom listu Don Balonu, ljeto na nogometnom tržištu moglo bi biti jako vruće. Očito, tu su i spektakularni transferi, koji bi mogli redefinirati događaje u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

[su_cashout]

Kane i ove sezone igra fantastično i trenutno je jedan od najboljih napadača na svijetu, a njegova konstantnost je njegova najveća vrlina. Kane je u zadnje četiri sezone redovno išao preko brojke od 20 golova u Premier ligi, te trenutno na svom kontu ima 106 pogodka na 140 odigranih susreta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!