NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Salihamidžić na putu za Manchester! U Bayern dolazi veliko pjačanje!

TRANSFER BOMBA: Salihamidžić na putu za Manchester! U Bayern dolazi veliko pjačanje!

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić do kraja roka u Munchen želi dovesti zvučno pojačanje, koje će osvježiti ekipu i dodatno pojačati na pozicijama gdje “škripi” – na krilu. Cilj Bavaraca je nogometaš Uniteda kojeg u svojim redovima želi i ekpia Chelseaja.

U Bayern dolazi

Anthony Martial želi napustiti Manchester United, koji ga ne želi prodati. Bayern i Chelsea su spremni da ga dovedu, a Borussia Dortmund je također zainteresirana.

Sky Sports izvještava da Anthony Martial inzistira na želji da napusti Manchester United. Ugovor s klubom ga veže na još godinu dana, a klub također ima mogućnost produžiti ga na još jednu godinu. Za sada, još nije poznato što će učiniti povodom toga, samo je njihova trenutna odluka poznata a ona glasi: Ne želimo prodati Martiala.

>> Juventus početkom avgusta igra prijateljski susret protiv Reala: Allegri odlučio o sudbini Ronalda!

Igrač želi napustiti klub i jer za nastavak karijere ima vrlo zanimljive opcije. Bayern i Chelsea ozbiljno su zainteresirani za igrača koji je trenutačno s Unitedovim timom na priprememama u SAD-u. Borussia Dortmund je također u igri ali teško je očekivati da će pored Bayerna i Chelseaja odabrati Dormund. Salihamidžić bi se trebao sastati sa upravom Uniteda još ovog tjedna, jer obje ekipe borave u Americi.

[su_bet365_100bonus]

Martial je došao u United 2015. godine iz Monaca, za fiksnu odštetu od 36 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!