NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid...

Transfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid dovodi zamjenu za Balea iz Valencije, Liverpool i Juve u borbi za mladog Izraelca

Transfer glasine: Barcelona pronašla novog napadača u glavnom gradu Španije, Real Madrid dovodi zamjenu za Balea iz Valencije, Liverpool i Juve u borbi za mladog Izraelca! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona je spremna krenuti po Antoine Griezmanna sljedećeg ljeta i spremni su platiti 100 milijuna eura za napadača Atletico Madrida i jednog od najboljih nogometaša u La ligi, izvještava Mundo Deportivo.
Francuz je već upoznat sa zanimanjem Barcelone, i ne bi imao ništa protiv da se priključi katalonskom gigantu, a mediji u Francuskoj ovaj transfer vide kao vrlo realnu opciju te su ga nazvali “Operacija Griezmann”.

>> Duh SP 1970. u Rusiji: EVO KAKO ĆE IZGLEDATI LOPTA KOJOM ĆE SE IGRATI SP! (FOTO)

Cristiano Ronaldo spreman prihvatiti odlazak Garetha Balea iz Real Madrida ukoliko Real dovede zamjenu za njega u vidu Gonçalo Guedesa ajavlja Don Balon. Ronaldo je umoran od stalnih ozljeda Balea i navodno je rekao predsjedniku Madrida Florentinu Perezu da mora prodati Balea i potražiti zamjenu za njega Ronaldo je klbu predložio kupovinu mladog Portugalca Guedesa, koji je trenutno na posudbi u Valenciji iz PSG-a.

[su_bonus]

Guedes i Ronaldo dijele istog agenta: ultra moćnog Jorge Mendesa, koji je Guedesu omogućio transfer iz Benfice u PSG za 30 milijuna eura u januaru 2017. godine.

Liverpool se je uključio u borbu sa Juventusom za potpisivanje mlade izraelske zvijezde Manora Solomona, izvještava Tuttosport.
18-godišnji napadač, otkriće je ove godine u Izraelu, a pažnju na sebe je privukao sjajnim partijama za Maccabi Petah Tikvu, potičući Jurgen Klopp da je već pošalje ponudu od 5 milijuna eura za njegove usluge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!