NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje, Choupo-Moting pravi šokantan transfer, Rafinha napustio...

TRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje, Choupo-Moting pravi šokantan transfer, Rafinha napustio Barcelonu

U Engleskoj i u Italiji je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Još nekoliko dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Agent  zvijezde Celtica Moussa Dembelea nalazi se u Njemačkoj gdje je u razgovorima s ekipom Borussie Dortmunda oko transfera njegovog štićenika, javljale10sport. Lyon i Marseille su i dalje u utrci za njegov potpis ali izgleda kako će Dortmund nakon Ousmanea imati još jednog Dembelea u ekipi.

>> LORIS KARIUS PRIZNAO: Evo što mu je Jurgen Klopp rekao prije nego što je napustio Liverpool!

Eric Maxim Choupo-Moting na pragu je šokantnog transfera u velikana iz Francuske Paris Saint-Germain, javlja The Sun. Napadač se pridružio Stokeu prije samo 12 mjeseci, ali Pottersi žele da se riješe njegove velike plate od od 60.000 £ tjedno, a transfer u Pariz sada je navodno vrlo blizu realizacije.

[su_bet365_app]

Barcelonin napadač Rafinha na pragu je da se pridruži Real Betisu na jednogodišnju posudbu, izvještava Sport. Blaugrana se nadala da će na kraju posudbe u ugovor uključiti obveznu opciju kupnje, ali Betis nije želio platiti 20 milijuna eura koliko potražuje Barcelona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!