NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi...

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool i Inter Milan zainteresirani su za potpisivanje zvijezde Manchester Cityja David Silva, javlja The Sun. 31-godišnjak je obavio razgovor s Cityem o produženju trenutnog ugovora, koji istječe 2019. godine. To su ostali klubovi okarakterisali kao priliku i krenuli na lov na Davida Silvu. Međutim, ekipa Pepa Guardiole mogla bi odbiti Liverpool, koji navodno vidi Silvu kao alternativu Adamu Lallani, kao i giganta iz Serije A.

[su_bet365_100_bonus]

Juventus se pridružio Manchester Unitedu i Real Madridu,u borbi za Baselovog napadača Dimitrija Oberlina, izvještava Calcio Mercato.
Oberlin je na posudbi u Baselu iz RB Leipziga, a Kamerunski reprezentativac je ove sezone postigao tri gola u Ligi prvaka.
Meč protiv Uniteda u septembru koji su izgubili sa 3-0 na Old Traffordu, 20-godišnjak je presjedio na klupi, a skauti Juventusa, Uniteda i Reala u narednim utakmicama ostali su oduševljeni partijama koje je pružio ovaj Kamerunac.

>> Povratak Super Marija: Nakon postizanja pobjedničkog gola uslijedio je crveni karton

Jose Mourinho je stupio u kontakt s Gianluigijem Donnarummom te mu rekao kako bi on mogao biti golman koji bi zamijenio David de Gea u Manchester Unitedu, tvrdi Don Balon. De Gea navodno želi napustiti Old Trafford sljedećeg ljeta nakon sedam godina provedenih u Manchesteru a Paris Saint-Germain je pretekao Real Madrid u utrci za potpisivanjem Španjolca. Transfer bi trebao biti vrijedan oko 70 milijuna eura. Mourinho je suočen s gubitkom De Gee na kraju sezone, s toga Unitedov šef želi da Milanov tinejdžer Donnarumma postane novi broj jedan kluba sa Old Trafforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!