NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko...

Transfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko dogovorio sve sa novim klubom

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Liverpool se pridružio rivalima iz Manchestera u bitci za potpisivanje igrača Real Madrida  Gareth Balea, javlja Don Balon. Velšanin je u zadnje vrijeme povezan s povratkom u Premier ligu nakon što se bori sa formom i ozbiljnim povredama na Santiago Bernabeu. Jurgen Klopp raspolaže sredstvima kako bi napravio veliki transfer nakon što je Philippe Coutinho prešao u Barcelonu i spreman je potrošiti više od 100 milijuna eura na Balea.

>> PRVO POJAČANJE BARCELONE ZA 2018/19 SEZONU: Sve je dogovoreno, zvanična potvrda poslije Svjetskog prvenstva

Chelsea je zainteresiran za potpisivanje Artura Vidala iz Bayern Munchena ovog ljeta, javlja Bild. Bayern je dogovorio sve uslove s Leonom Goretzkom iz Schalkea nakon završetka sezone, a ta akvizicija mogla bi potaknuti transfer Vidala, a Antonio Conte želi ponovo udružiti snage sa igračem sa kojim je surađivao u Juventusu.

[su_bonus]

Edin Džeko je pristao pridružiti se Chelseaju u ugovoru vrijednom 44 milijuna funti, navodi Gianluca Di Marzio. Bivši napadač Manchester Cityja bio je redoviti strijelac u Romi, te najbolji strijelac Serije A prošle sezone. U Chelseaju bi se borio za mjesto sa Alvaro Moratom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!