NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Mbappe ide u Englesku, Juventus dovodi veliko pojačanje u odbrani,...

TRANSFER GLASINE: Mbappe ide u Englesku, Juventus dovodi veliko pojačanje u odbrani, United pronašao novog lijevog beka

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Manchester United i Manchester City razmatraju ambiciozne ponude za Kylian Mbappea sjajnog nogometaša Paris Saint-Germaina, javlja The Mirror. Prvaci Ligue 1 morat će platiti golemu naknadu dogovorenu s Monacom kako bi potpisali 19-godišnjeg napadača, ali ih UEFA istražuje zbog njihove bujne potrošnje u protekla dva transfer roka pa bi ovaj transfer mogao propasti.

>> Tri najveće zvijezde Belgije bi mogle propustiti susret protiv Engleske, a evo i zbog čega!

Juventus će obratiti pažnju na Ajaxovu zvijezdu Matthijs de Ligta i Diego Godina u Atletico Madridu, ako ostanu bez Medhi Benatije i Daniele Ruganija, objavio je Gazzetta dello Sport. Juventus strahuje kako će Rugani otići u Chelsea, a u de Ligtu vide idealnog igrača za njegovu zamjenu ali i grača koji je potencijal za budućnost.

[su_cashout]

Manchester United je odustao od potjere za Alex Sandrom i umjesto toga će se okrenuti Joseu Gayi, piše The Mirror. Brazilac je već dugo vremena meta Uniteda ali Juventusova potražnja za njegovom prodajom je odgromna pa bi umjesto njega psolali poruku za Jose Gayu, za kojeg se očekuje da će koštati oko 30 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!