NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: PSG ipak prodaje Neymara, Wenger dobio ponudu za nastavak karijere,...

TRANSFER GLASINE: PSG ipak prodaje Neymara, Wenger dobio ponudu za nastavak karijere, West Ham kupuje reprezentativca Hrvatske

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Paris Saint-Germain više ne izgleda toliko uvjereno u namjeri da zadrže Neymara ukoliko u klub stigne velika ponuda Real Madrida za brazilsku zvijezdu, izvještava Mundo Deportivo. Predsjednik Real Madrida Florentina Pereza misli velika ponuda za Neymara može zadovoljiti potrebe novog šeaf PSG-a Thomas Tuchel koji će iskoristit novac kako bi pojačao više pozicija u svojoj ekipi. Jedini PSG igrač koji se smatra neodoljivim u PSG-u je Kylian Mbappe.

>> Iz Rome stiglo objašnjenje zašto su prodali Alissona Liverpoolu

Arsene Wenger glavni je izbor japanskog nogometnog saveza da preuzme posao za treniranje A reprezentacije ove držaave, izvijestio je Daily Mail. Wenger je već trenirao u Japanu klub Nagoya Grampus Eight prije dolaskaa u Arsenal i ostao je veoma popularan trener u ovoj zemlji.

[su_bet365_100bonus]

West Ham želi preteći rivala Premier lige Everton u potrazi za potpisom braniča Hrvatske Domagoja Vide, ejavlja turski portal Milliyet.com. Čekićari su poslali ponudu za Besiktas od 20 milijuna funti (26 milijuna dolara) za Vidu a u Besiktasu su spremni da ga prodaju za taj iznos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!