NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG nudi bogatsvo treneru iz Premier lige, Liverpool kupuje nogometaša...

Transfer glasine: PSG nudi bogatsvo treneru iz Premier lige, Liverpool kupuje nogometaša Napolija, Salah postaje drugi najskuplji igrač u historiji

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Strateg Liverpoola Jurgen Klopp nalazi se na meti Paris Saint-Germaina, a bogati vlasnici kluba će uraditi sve kako bi postao njihov sljedeći trener, javlja Le Parisien. Nijemac se tako pridružio Luisu Enriqueu, Carlo Ancelottiju i Antonio Conteu na popisu potencijalnih novih trenera PSG-a, dok je sasvim sigurno kako će Unai Emery dobiti otkaz krajem sezone zbog neuspjeha u Ligi prvaka. Kloppu ugovoru sa Liverpoolom važi 2022. godine.

>> Beckham rekao koga smatra najboljim nogometašem svih vremena

Liverpool vjeruje da su oni prvi favoriti za dovođenjem veznjaka Napolija Jorginha, piše Mirror. Italijan je također na meti Manchester Uniteda i Arsenala, ali Redsi su uvjerene da mogu dovesti veznjaka u transferu vrijednom 50 milijuna funti kao zamjenu za Emre Cana. Stil igre Jurgena Kloppa i mogućnost nastupa u Ligi prvaka – koje Arsenal možda neće moći pružiti – daju veliku prednost Liverpoolu nad Arsenalom.

[su_premierleague]

Real Madrid se nada da će ponuda od 150 milijuna eura plus Lucas Vazquez biti dovoljna za kupovinu Mohameda Salaha, navodi Diario Gol. Španjolski div želi potpisati zvijezdu Liverpoola već ovog ljeta, ali izvješće navodi kako ne žele platiti više od 190 milijuna eura za 25-godišnjaka. U Madridu se nadaju da će još više spustiti cijenu transfera uključivanjem 26-godišnjeg Španjolskog internacionalca u njihovu ponudu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!