NaslovnicaVijestiU Barcelonu dolazi veliko pojačanje u odbrani: Katalonci šalju ogromnu ponudu za...

U Barcelonu dolazi veliko pojačanje u odbrani: Katalonci šalju ogromnu ponudu za 18-godišnjaka

Sa odlaskom Javier Mascherana ostalo je prazno mjesto u zadnjoj liniji Barcelone, Pique i Umtiti su standardni stoperski dvojac ali čelnici katalonskog kluba žele dovesti igrača koji bi im bio konkirencija s obzirom da Vermaalen i Mina to nisu. Ajaxov tinejdžer jedna je od želja Barcelone. Skauti katalonskog kluba s velikim interesom će pratiti prijateljske utakmice koje će Nizozemska odigrati u narednim danima.

U Barcelonu dolazi

Prema španjolskom Mundo Deportivu, mladi perspektivni nizozemski centralni branič Matthijas De Ligt i dalje je velika želje trenera i čelnika Barcelone. 18-godišnji nogometaš Ajax igrač smatra se dugoročnom investicijom u obrani katalonskog kluba, a s obzirom na njegov kvalitet, predstavljao bi veliku konkurenciju za Piquea i Umtitija.

>> Aubameyang otkrio zašto je odlučio igrati za Gabon, a ne za Španjolsku ili Francusku

Upravo zbog njega će skauti Barcelone s interesom promatrati prijateljske utakmice koje će Nizozemska u narednim danima igrati protiv Engleske i Portugala, a De Ligt je u zadnjim utakmicama standardni član Nizozemske. De Ligt bi sasvim sigurno stigao u klub u slučaju da Barcelona na ljeto proda Thomasa Vermaelena ili Yerry Minu. Potonji je tek nedavno debitirao za Katalonce a izgleda da nije zadovoljio trenera Valverdea.

[su_bonus]

De Ligt je debitirao za Nizozemsku u ožujku 2017., a od tada je prikupio tri nastupa za Nizozemce. Za prvu momčad Ajaxa igra od septembra 2016., a ugovara s amsterdamskim klubom mu važi do 2021. godine, te će Barcelona morati masno platiti za njegovu uslugu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!