NaslovnicaVijestiNAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA? Real Madrid sprema veliko iznenađenje!

NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA? Real Madrid sprema veliko iznenađenje!

Najveći transfer u povijesti nogometa bi se mogao dogoditi ponovo. Neymar je rekao Real Madridu da će se preseliti na Bernabeu samo ako mu se pridruži Marquinhos, navodi se u izvješćima. Los Blancosi su pali velikih 16 bodova iza Barcelone u La Ligi ove sezone i nisu baš u sjajnoj formi.

NAJVEĆI TRANSFER

Nedavno pojačanje katalonskog kluba Philippe Coutinho će samo ojačati njihov položaj na vrhu španjolskog nogometa.

Još uvijek bi mogli pokušati dovesti Antoine Griezmanna na ljeto sa predsjednikom Barcelone Josep Maria Baromeuom, koji je obećao Lionel Messiju da će ga okružiti igračima svjetske klase.

Nasuprot tome, Cristiano Ronaldo također ima frustrirajuću sezonu, a Florentino Perez navodno želi dovesti ogromna pojačanja na ljeto kako bi zadržao portugalsku zvijezdu u svom timu.

[su_watch_live_football]

Jedno ime koje je povezano sa prelaskom u glavni grad Španjolske je Neymar. Konstantno ga povezuju sa Real Madridom, jer izvješća sugeriraju da nije sretan sa životom u PSG-u.

Barcelonu je prošlog ljeta napusti za rekordnu sumu od 198 milijuna eura, no Real je zainteresiran za njegov povratak u La Ligu i vjerojatno će ga iskušati.

Međutim, španjolski medij Mi Otra Liga tvrdi kako će Neymar napraviti transfer ukoliko mu se u Realu može pridružiti njegov kolega iz ekipe Marquinhos. Koliko je ovo istina nismo sigurni, no kada smo čuli da će Neymar otići iz Barcelone, također nismo vjerovali da će to uraditi pa je na kraju ispalo baš onako kako su špekulacije tvrdile.

[su_live_koeficijenti]

Veznjak naizgled traži izlaz iz francuskog glavnog grada i igra na poziciji koju Real Madrid očajnički želi da pojača.

Sergio Ramos i Raphael Varane trenutno zauzimaju dvije startne pozicije u obrambenoj linij, ali često su ozlijeđeni u posljednje vrijeme, ostavljajući Zidanea sa kratkim opcijama.

Tvrdi se da Real razmatra veliku ponudu za Neymara i Marquinhosa na ljeto. Neymar je do sada postigao 19 golova u 21 nastupu, dok također ima i 12 asistencija u svoje ime.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!