NaslovnicaVijestiVELIKI IKER - Realova legenda o Ronaldinhovom odlasku u mirovinu!

VELIKI IKER – Realova legenda o Ronaldinhovom odlasku u mirovinu!

Bivši golman Real Madrida i jedna od najvećih legendi u povijesti ‘kraljevskog kluba’ poželio je sreću jednom od najvećih ikada, osvajaču ‘Zlatne lopte’ i velikom rivalu iz redova Barcelone – Ronaldinhu koji od 2011. godine ne igra nogomet u Europi, ali tek danas, gotovo 7 godina kasnije, odlučio je objesiti kopačke o klin.

Ronaldinho Guacho, ili puni naziv – Ronaldo De Assis Moreira. Jedan od trojice velikih Ronalda koji su obilježili nogomet. Ronaldo Luis Nazario de Lima, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro i Ronaldo De Assis Moreira ili kraće Ronaldinho tri su ponajbolja igrača u povijesti nogometa i s razlogom ‘El Fenomeno’ na upit o tome tko je najbolji Ronaldo kaže – “Ime Ronaldo je vrlo sretno ime u svijetu nogometa.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Danas se od nogometa oprostio onaj za kojeg kažu da je bio magija, da je uvijek igrao uz osmijeh i nogometu donosio jednu drugu dimenziju. Možda nije imao nevjerojatno statistiku kao ‘El Fenomeno’ ili nije trajao dugo kao Cristiano Ronaldo, ali je bio nešto posebno! On nije igrao nogomet – on se igrao nogometa kažu njegovi fanovi, a uz sve to bio je i učitelj Lionelu Messiju, također jednom od najvećih nogometaša u povijesti ove predivne igre.

Veliki Iker

Legendarni golman Real Madrida, veliki Iker Casillas od Barcelonine ‘desetke’ se oprostio riječima:

“Puno sam patio kada sam igrao protiv tebe, ali kao zaljubljenik u nogomet – uživao sam te gledati.”

Po mnogima, Ronaldinho je bio je igrač koji je promijenio Barceloninu povijest. Barcelona je jedan period provela u sjeni velikog Reala, u sjeni ‘Galaktikosa’, ali dolaskom Ronaldinha sva ta imena mogli su samo gledati majstora na djelu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U redovima Real Madrida u tom su trenutku igrala najveća imena u svijetu nogometa poput Ronalda, Raula, Roberta Carlosa, Beckhama, Robinha, Zidanea, Casillasa i Ramosa, ali su oni skupa mogli su samo uživati u magičnim predstavama rasplesanog i nasmiješenog Ronaldinha. Svi se sjećamo “onog aplauza” kada je publika u Madridu stala na noge da zaplješće igraču najljućeg rivala – Barcelone! Bio je to vjerojatno trenutak koji je obilježio karijeru ovog legendarnog Brazilca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!