NaslovnicaVijestiVeliki preokret u slučaju Fekir - Liverpool, ipak ide drugi klub...

Veliki preokret u slučaju Fekir – Liverpool, ipak ide drugi klub…

Nabil Fekir, jedan od glavnih zvijezda ovosezonske Ligue 1 navodno je sve već bio dogovorio oko ovoljetnog prelaska u Liverpool, ali u igru se uključio Chelsea i preokrenuo ovaj transfer u svoju korist. Kako piše L’Equipe, jedan od najpouzdanijih medija Europe, transfer još nije gotov, ali Chelsea je u dobroj poziciji..

Zadnjih dana mediji u Engleskoj uvelike su se raspisali o tome kako će Nabil Fekir, glavna zvijezda Lyona ovo ljeto preći u redove Liverpoola u transferu vrijedom 70 milijuna eura. O tome su pričali čak i neki igrači ‘Redsa’ kao npr. Sadio Mane koji je prokomentirao kako bi bilo sjajno da im Fekir pridruži te da će se sjajno uklopiti u klub. Zamislite samo napad Kloppove momčadi – Mane, Firmino, Salah i Fekir.

[su_bonus]

Chelsea se uključio u igru za ovaj transfer, a prema najpouzadnijem francuskom sportskom listu – Chelsea je u ovom trenutku favorit za dovođenje Fekira. Cijena tranfsera je oko 70-80 milijuna eura za sjajnog 24-godišnjeg Francuza. Znači li to potencijalni odlazak Williana ili Hazarda, vidjet ćemo, ali Chelsea kao da ima ozbiljan problem u svlačionici.

Chelsea ima poprilično čudnu situaciju u svlačionici – jedne sezone pod Mourihom su prvaci koji od prvog do zadnjeg dana dominiraju ligom, a već sljedeće sezone su totalno van utrke za prvaka, pa čak su out i za Ligu prvaka. Nakon Mourinha dođe Conte koji u prvoj sezoni pokori Premier ligu, a ove sezone imaju još samo dva kola da izbore Ligu prvaka ukoliko budu imali sreće.

[su_bet_builder]

Vrlo vjerojatno bi ozbiljan faktor u ovom transferu trebala imati i činjenica o igranju u Ligi prvaka. Fekir je ‘gladan’ ozbiljne europske scene, a Liverpool je klub koji je trenutno u finalu Lige prvaka i oni će u sljedeću sezonu možda ući kao prvak Europe, a s druge strane Chelseaju još uvijek visi kvalifikacija u najelitnije klupsko nogometno natjecanje.

Vidjet ćemo i tko će uopće voditi Chelsea sljedeće sezone. Mediji u Italiji i Engleskoj sve više pričaju o tome kako bi Chelsea i Napoli mogli zamijeniti trenere – kako bi Conte mogao nazad u Italiju, a s druge strane Sarri bi mogao preuzeti klub u Premier ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!