NaslovnicaVijestiVikend derbija pred nama: Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice širom Europe

Vikend derbija pred nama: Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice širom Europe

Ako ste se, nakon reprezetntativnih nastupa te dokvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji zaželjeli klupskog nogometa, imamo fantastične vijesti za vas! Pred nama je izuzetno bogat sportski vikend a već u utorak je pred nama peto kolo grupne faze Lige Prvaka. Dakle dvostruki program na rasporedu.

Vikend derbija

U subotu nam englezi u tradicionalno vrijeme ručka (13:30) ili popularan “Lunch time” u UK-u donose susret Arsenala i Tottenhama. Domaćin je blagi favorit u ovom susretu te je koeficijent na pobjedu Arsenala oko 2,30.

S početkom u 18 sati očekuje nas jedan od najveći ako ne i najveći gradski derbi između Rome i Lazija. Netrpeljivost i mržnja između ove dvije momčadi koje dijele isti stadion nadaleko je poznata i Rocchi koji će suditi ovaj susret imati će težak posao. Za očekivati je, možda i dvoznamenkasti broj kartona na ovoj utakmici te lako moguće i crveni karton. Bookmakeri blagu prednost daju Romi iako obje momčadi igraju fantastično ove sezone i ovo će zasigurno biti susret koji pravi nogometni zaljubljenici ne smiju propustiti.

[su_watch_live_football]

Nakon ovog vrućeg derbija biti će tek vremena za nešto prezalogajiti te se osvježiti uz pokoji napitak budući da već u 20:45 slijedi još jedan veliki gradski derbi, onaj između Atletico Madrida i Real Madrid. Real Madrid već opasno zaostaje za Barcelonom i ne može si dopustiti novo prosipanje bodova a 3 boda na Vincente Calderonu će biti sve samo ne lagan posao.

[su_no1forfootball]

U isto vrijeme kao i Madridski derbi, igra se derbi između Napolija i Milana. Možda ste veći ljubitelj Serije A, nego Primere, pa ćete gledati ovu utakmicu, no i ovo će biti jedan zanimljiv derbi. Napoli se nalazi na prvoj pozicij sa 32 boda, jedan više od drugoplasiranog Juventusa i oni će morati da ostvare nova tri boda protiv Milana u ovoj utakmici, inače će Juventus imati šansu da ih prestigne. Milan se nalazi na sedmoj poziciji sa 19 bodova i oni su u ovom trenutku četiri boda ispod pozicija koje vode u Europu.

Zatim u nedelju imamo zagrebački derbi Dinama i Lokomotive koji se igra u 15:00h. U prvih 15 utakmica u 1.HNL Dinamo Zagreb je već ostvario veliku prednost od 10 bodova nad drugoplasiranim Osijekom. Dinamo je neprikosnoven kod kuće, gdje imaju šest pobjeda i jedan remi u sedam odigranih utakmica na Maksimiru.

[su_bonus]

Također u nedelju imamo jedan od poznatih ‘mini klasika’ kako ih mediji u francuskoj znaju zvati. Utakmica se igra u 21:00h. Ova dva kluba su razvila rivalstvo tijekom godina. Bordeaux će odmjeriti snage sa Marseilleom. Gostujući tim je u mnogo boljoj formi i nalazi se na četvrtoj poziciji, dok je Bordeaux na devetoj. Marseille mora nastaviti sa dobrim rezultatima ukoliko želi da ostane korak za PSG-om, Monacom i Lyonom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!