NaslovnicaVijestiWest Ham pronašao zamjenu za Slavena Bilića

West Ham pronašao zamjenu za Slavena Bilića

Prema izvješću objavljenom od strane Claret i Hugha, izvora iz West Hama, Čekićari će zamijeniti Slavena Bilića sa David Moyesom.

West Ham pronašao zamjenu

West Ham je u subotu pretrpio poraz od 4-1 protiv Liverpoola, što znači da su sada uspjeli prikupiti samo osam bodova u 11 utakmica ove sezone. Izvješće dodaje da će Phil Neville biti imenovan za Moyesovog asistenta.

Otkako je napustio Everton da se pridruži Manchester Unitedu u 2013. godini, Moyesova menadžerska karijera uglavnom je bila neuspješna i vodio je Sunderland do ispadanja prošle sezone.

[su_bet365_app]

Ipak, teško je vidjeti Slaven Bilića na toj poziciji s obzirom na nedavne nastupe kluba.

Čekićari su do sada igrali vrlo loše, nakon što su se nadali izazovu za mjesta koja vode u Europska natjecanja. Ako West Ham nastavi igrati na ovakav način, oni bi se mogli suočiti sa ispadanjem.

[su_watch_live_football]

Prije nekoliko tjedana Bilić je dobio ultimatum, da pobijedi Tottenhama i Crystal Palacea, inače će dobiti otkaz. Bilić je uspio, pobijedio je oba kluba i ostao je na poziciji menadžera West Hama.

Međutim, imao je lošu sreću da mu je odmah poslije te utakmice bila utakmica sa Liverpoolom u gostima i to je sada ponovo podiglo mnoge sumnje o njegovom ostanku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!