NaslovnicaVijestiXavi odgovorio Cristianu Ronaldu na njegove arogantne komentare: Evo što mu je...

Xavi odgovorio Cristianu Ronaldu na njegove arogantne komentare: Evo što mu je poručio!

Bez svog neusporedivog samopouzdanja, sigurno je pretpostaviti da Cristiano Ronaldo ne bi dokučio visine koje je imao tijekom svoje slavne karijere.

Xavi odgovorio

Portugalski napadač je prirodno talentiran, ali vjerojatno i ne baš kao i neki drugi nogometaši.

Zahvaljujući svojoj smiješnoj radnoj etici i nevjerojatnoj želji da bude najbolji, ima pet Zlatnih lopti u svom trofejnom kabinetu.

Nakon što je ovog mjeseca osvojio svoju petu Zlatnu loptu, Ronaldo je izjavio za France Football novine da je on u svojim očina najveći nogometaš u povijesti.

Da, veći i od Pelea, Diego Maradone i naravno Lionel Messija.

[su_no1forfootball]

“Ne vidim da je tko bolji od mene”, izjavio je Ronaldo za France Football. “Nijedan igrač ne čini stvari koje ja ne mogu učiniti, ali vidim stvari koje drugi ne mogu uraditi.”

“Nema potpunijeg igrača od mene. Ja sam najbolji igrač u povijesti – u dobrim i lošim trenucima.”

Komentari 32-godišnjaka, kao što vjerojatno znate, izazvali su neke nelagode kod mnogih poznatih igrača i onih koji su u mirovini.

Iako je Ronaldo sada neupitno jedan od najvećih igrača svih vremena, da li je doista najveći?

Činilo se previše arogantno, čak i prema Ronaldovim standardima.

Dva tjedna nakon tih komentara, bivši veznjak Barcelone Xavi je konačno odgovorio na komentare Ronalda u intervjuu za Tot Costa de Catalunya Radio.

[su_bonus]

“Messi ima više stvari u usporedbi sa Cristianom”, izjavio je Xavi i nastavio: “Messi je najbolji.”

“Ako Cristiano smatra sebe najboljim igračem u povijesti, to je uredu.”

“Messi je najbolji u povijesti i ne možemo ga vidjeti na drugačiji način.”

“Messi stvara razliku na terenu i uvijek smo pokušavali dati loptu u prostor. Messi je igrač koji stvara najveću razliku na terenu u svijetu. To je više nego očigledno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!