NaslovnicaVijestiŽELI GA ARSENAL: Ousmane Dembele donio konačnu odluku, evo gdje će igrati...

ŽELI GA ARSENAL: Ousmane Dembele donio konačnu odluku, evo gdje će igrati sljedeće sezone!

Kako danas pišu brojni španjolski mediji, jedna od najvećih zvijezda Barcelone Ousmane Dembele će odbiti ponudu Arsenala, te karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Dembele ostaje u Barceloni

Francuski reprezentativac je imao jako tešku prvu sezonu u katalonskom klubu, u koji je stigao iz Borussije Dortmund prošlog ljeta za čak 115 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

On se u posljednjih nekoliko tjedana sve češće povezuje sa odlaskom sa Camp Noua, nakon što je u klub stigao Brazilac Malcom iz Bordeauxa za 41 milion eura, koji će mu biti velika konkurencija u nadolazećoj sezoni, s obzirom da igra istu poziciju. U utorak se pojavila špekulacija kako Arsenal sprema ponudu od 100 miliona eura za 21-godišnjaka. Navodno, ‘Topnici’ su spremni ovog ljeta ponuditi 10 miliona eura za posudbu, uz obavezu otkupa ugovora na kraju sezone za 90 miliona eura. Međutim, katalonske novine Mundo Deportivo danas pišu kako od toga po svemu sudeći neće biti ništa, te da je Dembele održao sastanak sa predsjednikom Barcelone Josepom Marijom Bartomeuom i poručio mu kako želi ostati u klubu i sljedeće sezone.

[su_bonus]

Ousmane je početkom prošle sezone pretrpio tešku povredu, zbog koje je propustio veći dio prvog dijela sezone, a nakon oporavka je nastupio na ukupno 23 utakmice, na kojima je postigao četiri gola i podijelio osam asistencija.

Legendarni defanzivac Arsenala Martin Keown također je mišljenja kako do tog transfera neće doći, a otkrio je i zašto: “Jednostavno mislim da se to neće dogoditi. Navijači Arsenala se nadaju još jednom velikom pojačanju, ali mislim da je to pojačanje već stiglo, a to je Aubameyang. Mislim da će on biti sjajan u Premier ligi ove sezone.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!