NaslovnicaVijestiŽELI GA REAL MADRID: Jose Mourinho se oglasio povodom špekulacija o mogućem...

ŽELI GA REAL MADRID: Jose Mourinho se oglasio povodom špekulacija o mogućem povratku na Santiago Bernabeu!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho negirao je špekulacije kako se planira vratiti u svoj bivši klub Real Madrid, te je dodao kako je spreman produžiti ugovor sa ‘Crvenim vragovima’.

Mourinho ne želi u Real Madrid

Danas su španjolski mediji objavili informacije kako je upravo Portugalac jedan od kandidata koji bi mogli zamijeniti Julena Lopeteguija, kojem prijeti otkaz u ‘kraljevskom’ klubu.

[su_bet365_koeficijenti]

Mourinho je u španjolskoj prijestolnici proveo tri godine prije odlaska 2013. godine, ali je ostao u dobrim odnosima sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom. On je u decembru prošle godine potpisao novi ugovor, po kojem bi na Old Traffordu trebao ostati do 2020. godine, a kako priznaje, volio bi ostati i duže od toga. Na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu protiv Juventusa u Ligi prvaka, Mourinho je na pitanje novinara o mogućem povratku u Real Madrid odgovorio: “Ne, sretan sam ovdje. Želim ispoštovati svoj ugovor, te ostati i duže. Sve o čemu trenutno razmišljam je Manchester United.”

55-godišnjak je trenutno pod velikim pritiskom, s obzirom da je njegov tim razočaravajuće krenuo u novu sezonu. ‘Crveni vragovi’ se nalaze na čak desetom mjestu u Premier ligi nakon devet odigranih kola, sa samo 14 osvojenih bodova. Pored toga, nedavno su ispali i iz Carabao kupa, kada ih je na domaćem terenu savladao drugoligaš Derby County nakon boljeg izvođenja penala. Ipak, u Ligi prvaka su solidno krenuli, te se nalaze na drugom mjestu u gupi H nakon četiri osvojena boda iz dvije odigrane utakmice protiv Young Boysa i Valencije, te bi u slučaju sutrašnje pobjede protiv ‘Stare dame’ preuzeli prvu poziciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!