NaslovnicaVijestiZIDANE NA ČEKANJU: Priopćio prijateljima kada će preuzeti Manchester United!

ZIDANE NA ČEKANJU: Priopćio prijateljima kada će preuzeti Manchester United!

Zidane na čekanju! Priopćio prijateljima kada će preuzeti Manchester United! Bivši menadžer Real Madrida, Zinedine Zidane je na ‘čekanju’ za preuzimanje Manchester Uniteda, navodi se u izvješću koje je objavio The Mirror.

Zidane na čekanju

Prema izvješću objavljenom u subotu navečer, Zidane je prijateljima priopćio da očekuje poziv od Manchester Uniteda, koji je Premier ligu osvojio 13 puta, ako se situacija sa Unitedovim trenutnim menadžerom Jose Mourinho pogorša.

46-godišni Zidane bi mogao biti najavljen u Unitedu. Francuz je napravio povijest tako što je osvojio tri uzastopne Lige prvaka u Real Madridu prije nego što je ovog ljeta odlučio napustiti Los Blancose.

[su_bet365_100bonus]

Izvješće sugerira da Zidane ima veliku želju da upravlja tim u Premier ligi i United bi mogao napraviti potez prije nego što svi misle, jer je Zidane slobodan agent i mogao bi biti u iskušenju zbog interesa da preuzme odgovornost u jednom od najvećih europskih klubova.

Zidane bi mogao okrenuti United ka ligi i europskoj slavi. United je tri puta osvojio Ligu prvaka i imajući Zidanea na čelu kluba mogli bi smanjiti jaz za Liverpoolom koji ima pet europskih trofeja.

Zidane bi se mogao pokazati velikim za United, ako se odluči potpisati za njih, jer bi francuska legenda mogla nagovoriti Paul Pogbu da ostane na Old Traffordu pod njegovim vodstvom.

[su_bet365_koeficijenti]

ESPN je izvijestio da je United trenutačno stavio sve pregovore na čekanje sa francuskim stručnjakom i da bi se to moglo realizovati na sljedećoj greški Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!