NaslovnicaVijestiZidane prokomentirao Ronaldovu krizu, već zna tim za PSG

Zidane prokomentirao Ronaldovu krizu, već zna tim za PSG

Real Madrid savladao je na svom terenu Real Sociedad rezultatom 5:2, a Zinedine Zidane prokomentirao je igru njegovog tima i formu zvijezde “kraljevskog kluba”, Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo sinoć je upisao 43. hat-trick u dresu Real Madrida, što niko nije uspio u povijesti španjolskog nogometa, a svi su zaboravili na njegovu krizu od početka sezone.

U 2018. godinu Portugalac je ušao tek sa četiri gola na svom kontu u La Ligi, ali se s još sedam u prethodna četiri kola ozbiljno “popravio” i potvrdio da je slabo razdoblje iza njega, a čini se i iza Real Madrida koji se sprema za Paris Saint-Germain.

“Vrlo smo sretni s njim, prije utakmice ste me pitali jesam li zabrinut što ne postiže golove kao nekada i eto dao je tri…”, nasmijao se Zinedine Zidane.

[su_watch_live_football]

Ono što mu nije izazvalo osmijeh su je reakcije na Karima Benzemu.

I francuski napadač se muči s golovima ove sezone, a šansu da prekine “post” koji traje još od 25. studenog u La Ligi imao je u nadoknadi vremena kada je pas s lijeve strane, na pet metara, poslao na tribine.

Nekada je bio jedan od najboljih napadača svijeta, a sada je primoran napustiti klub!

Uvreda za Brazilca: Leo Messi objasnio zašto je Barcelona bolja bez Neymara nego sa njim!

Strašan promašaj na šta su navijači odlučili da mu zvižde. “Ne znam zašto mu zvižde”, rekao je Zidan, dodavši:

“Karim je imao svoje šanse, ali za njega je najvažnija sljedeća utakmica i sreća se okreće. Trčao je mnogo… Navijači mogu raditi što god hoće”, nije inzistirao na kritikama Zidan koji je istaknuo i da zna koji tim će igrati protiv Parižana.

“Rani pogodak nam je pomogao. Tokom prvog poluvremena smo igrali s visokim intenzitetom, odlučnošću i voljom, te smo s dobrim rezultatom otišli na poluvrijeme. Tih 45 minuta smo odradili na visokoj razini, dobro smo igrali, stvarali prilike i zabijali golove.”

“Možemo biti zadovoljni s ovim rezultatom. Dobro smo se pripremili za srijedu. Sada se moramo odmoriti i sutra okrenuti pozornost ka Ligi Prvaka. Svi jedva čekamo srijedu i to je naša glavna briga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!