NaslovnicaVijestiZIDANE SE SVETI FLORENTINO PEREZU: Evo što je rekao Eden Hazardu nakon...

ZIDANE SE SVETI FLORENTINO PEREZU: Evo što je rekao Eden Hazardu nakon što je napustio Real Madrid!

Zidane se sveti Florentino Perezu. Evo što je rekao Eden Hazardu nakon što je napustio Real Madrid! Špekulacije o transferu Eden Hazarda u Real Madrid su zasigurno utihnule, a izgleda da je Zinedine Zidane znao već neko vrijeme da se Chelseajeva zvijezda neće preseliti na Bernabeu.

ZIDANE SE SVETI

Prema riječima Don Balona, francuski taktičar bio je u kontaktu sa Hazardom nedugo nakon što je napustio svoj položaj kao menadžer na Bernabeu.

Španjolski list tvrdi da je Zidane kontaktirao belgijskog internacionalca nakon Svjetskog prvenstva, rekavši mu kako su šanse za njegovo preseljenje u Madrid zaista male.

[su_bet365_koeficijenti]

Navodno, predsjednik kluba Florentino Perez ostaje neuvjerljiv zbog Hazarda kao dovoljno velikog imena koje bi zamijenilo Cristiana Ronalda, a Zidane mu je rekao da će morati osvojiti Ballon d’Or prije nego što predsjednik Reala promijeni svoje mišljenje, kažu izvješća iz stranih medija.

Čini se da je to malo čudna tvrdnja, ali Realov šef Perez je poznat po visokim standardima, nakon što je potpisao mnoga najveća i najbolja svjetska imena u svoje vrijeme kao predsjednik kluba.

[su_bet365_100bonus]

Eden Hazard je nesumnjivo elitni talenat, iako možda ostaje nivo ispod Cristiana Ronalda, kojeg je u osnovi morao zamijeniti u Madridu unatoč igranju neznatno različite uloge.

Da li će se ovaj transfer ostvariti do kraja, nismo sigurni, ali sigurni smo u to da se Zinedine Zidane sveti Realu na ovaj način. Čekamo odgovor iz Reala!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!