NaslovnicaVijestiZLATKO DALIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS: Ovo je momčad koja ide na Svjetsko...

ZLATKO DALIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS: Ovo je momčad koja ide na Svjetsko prvenstvo!

Zlatko Dalić objavio konačan popis od 23 igrača koji idu na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Nakon utakmice Brazila i Hrvatske, trener Hrvatske je odlučio. Trener Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić je objavio konačan popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, baš kao što je i najavio u jučerašnjem intervjuu, kojeg je davao poslije utakmice sa Brazilom. Utakmica koju je Hrvatska izgubila sa 2-0.

Zlatko Dalić je na svojoj listi i u prvom dijelu priprema imao 24 igrača na raspolaganju, ali u Rusiju ne može poći sa više od 23 igrača, tako da je jedan od njih otpao.

Hrvatska je jučer odigrala prijateljsku utakmicu protiv Brazila, gdje su izgubili sa 2-0. Prvih sat vremena utakmice Hrvatska se nekako držala, ali kada je zvijezda PSG-a, Neymar ušao u drugom poluvremenu sve se promijenilo.

[su_no1forfootball]

Postignuta su dva gola, nevjerojatan prodor Neymara po lijevoj strani i zakucavanje lopte u gol, gdje Hrvatska nije mogla uraditi ništa. Zlatko Dalić je još uvijek isprobavao neke nove taktike i igrače, tako da rezultat iz ove utakmice i nije toliko važan, iako bi bilo lijepo imati dobar rekord protiv jedne od najboljih ekipa u svijetu.

Hrvatska je u utakmicu ušla sa formacijom 4-2-3-1, dok je Vida igrao na poziciji lijevog beka, umjesto svoje standardne pozicije braniča. To je objašnjeno od strane Zlatka Dalića, gdje je rekao da mu je trebao nešto brži igrač na toj lijevoj strani.

Međutim, uprkos porazu, Zlatko Dalić je pozitivan i nije razočaran rezultatom, jer je kako kaže, izvukao ono najbolje iz ove utakmice, a to je naravno odluka tko sve ide u Rusiju.

[su_bonus]

Ovo je konačni spisak 23 igrača hrvatske reprezentacije koji idu na Svjetsko prvenstvo u Rusiju:


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!