NaslovnicaVijestiZvanično: West Ham imenovao novog menadžera

Zvanično: West Ham imenovao novog menadžera

Nakon posljednje tri sezone kao menadžera, čudo je da bi netko uopće želio zaposliti David Moyesa. No, bivši menadžer Sunderlanda dobio je novi posao, sada je zadužen za vođenje West Hama u Premier ligi.

Zvanično

Prošle sezone Moyes je vodio Sunderland. Crnim mačkama je već neko vrijeme prijetilo ispadanja, ali Moyes ih je konačno dokrajčio.

Slaven Bilić je smijenjen kao menadžer Čekićara nakon što je za vikend poražen od Liverpola sa 4-1 i pao u zonu ispadanja.

[su_reklama]

Trebalo je nešto više od 24 sata kako bi odbor zamijenio Hrvata, gdje su David Gold i David Sullivan predali ključeve Moyesu, unato činjenici da mnogi navijači neće biti sretni.

Moyes, koji je preuzeo Sunderland nakon što je Sam Allardyce preuzeo Englesku, bit će menadžer na London stadionu do kraja sezone.

Bivši menadžer Evertona je imao turobno vrijeme otkako je napustio Everton i Goodison Park. Njegovih devet mjeseci u Manchester Unitedu su bila katastrofa i trajao je čak i manje od godinu dana u Real Sociedadu također. Njegova sezona kao menadžera Sunderlanda bila je strašna i oni su ispali iz Premier lige.

Bilić je bio zadužen za West Ham u protekle dvije sezone i pomogao im je da završe na sedmom i jedanaestom mjestu, oba puta kvalificiranih u Europsku ligu, ali su ispali iz skupina.

[su_no1forfootball]

Na početku ove sezone je pobijedio samo dvije u 11 utakmica, a samo Swansea i Crystal Palace su gore započeli sezonu od West Hama, iako nisu daleko da postanu još gori sa Moyesom kao njihovim novim menadžerom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!