NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BAYERNA U PREMIER LIGI: Manchester United je njegova sljedeća destinacija!

ZVIJEZDA BAYERNA U PREMIER LIGI: Manchester United je njegova sljedeća destinacija!

Zvijezda Bayerna u Premier ligi. Manchester United je njegova sljedeća destinacija. Manchester United vodit će utrku za potpis zvijezde Bayerna kojeg želi i Real Madrid ovog ljeta, navodi se u izvješću.

ZVIJEZDA BAYERNA

Manchester United namjerava pobijediti Real Madrida u potpisivanju Jerome Boatenga, navodi se u izvješću u Španjolskoj.

Daily Mirror citira neimenovane izvore iz Španjolske koji sugeriraju kako će Manchester United pobijediti u utrci za potpisivanje zvijezde Bayern Munchena, unatoč Realovom trijumfu u Ligi prvaka.

[su_bet365_koeficijenti]

Isti članak navodi da Jose Mourinho ima prednost u pregovorima sa internacionalcem Njemačke obzirom da je Boateng govorio o Premier ligi u sjajnim uvjetima.

Manchester United je povezan sa mnoštvom zvijezda na ljetnom prijelaznom roku, jer Mourinho želi da poboljša svoje trenutne opcije u obrani.

Crveni đavoli su se tijekom prošle sezone oslanjali na Chris Smallinga i Phil Jonesa s obzirom na probleme Eric Baillyja i Victor Lindelofovu razočaravajuću debitantsku sezonu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Manchester United je završio na drugom mjestu na tabeli Premier lige prošle sezone kako bi osigurao svoj najbolji završetak nakon odlaska Sir Alex Fergusona u mirovinu 2013. godine.

Crveni đavoli su izgubili od Chelseaja sa rezultatom od 1-1 u finalu FA kupa na Wembleyu protekle sezone nakon što je Eden Hazard postigao pogodak iz penala.

Manchester United je povezan sa potencijalnim prelaskom Tottenhamove zvijezde Tobija Alderweireielda i Napolijevog Senegalca Kalidou Koulibalyja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!