Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

maxi

Članovi
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Pinnacle   
    Instaliras Opera web browser koji ima u sebi vpn i preko njega ti otvori
  2. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Bet365   
    I meni danas prestao radit onaj jedan mirror link sto sam koristio. Isao probavat sve gore sa stranice i  jedva jedan upecao da radi. Drugi put kao sto sam i ranije napisao stavljat jedan po jedan gore. Znaci kad jedan zatvore stavit drugi itd.
  3. Sviđa mi se
    maxi reacted to robinjo in Marić gasi pristup stranim internet kladionicama!   
    Pozdrav
    Večeras naiđem na jedan članak o alternatvnim web preglednicima. Navedena je i Opera s VPN. Nisam bio neki fan Opere ali moram priznati da sam ugodno iznenađen. I još pogotovo ima opciju VPN. Instalirao,za VPN se skida dodatak,upališ i voziš. U postavkama se odabere regija i sve ok. Svaku kladu u kojoj imam račun,svaka se otvara bez problema i logirao.
    Tako da oni koji se nećkaju oko instalacije nekog free VPN-a, skinite Operu i rijesili ste problem. A i sama promjena preglednika je malo odmor za oči.
  4. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Bet365   
    Nisam rekao da su blokirani nego da su na listi i da bi mogli bit uskoro. Kazem, najbolje jedan po jedan za ubuduce stavljat.
  5. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Marić gasi pristup stranim internet kladionicama!   
    Znaci ovako, ukoliko vam neradi vise ovaj glavni link za bet365 imate ove druge metode. E sad, zasto ovo pisem sta je vec napisano, stvar je u tome da vam hocu skrenut pozornost ako vam slucajno ne radi ni preko tih drugih metoda, probajte prvo obrisat history i cookies u svom internet pregledniku pa onda ponovno probat. Eto, meni je bio takav slucaj i ovo mi je pomoglo.
  6. Sviđa mi se!
    maxi got a reaction from ivanrab in Wwin kladionica   
    Pa probaj preko vpn-a nekog. 
  7. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from darko56 in Bet365   
    I meni izbacuje kao i tebi onu poruku. Ocito su poceli sa blokiranjem stranih kladionica. Normalno, onim drugim putevima tu navedenim otvara bez greske ☺️
  8. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Bet365   
    I meni izbacuje kao i tebi onu poruku. Ocito su poceli sa blokiranjem stranih kladionica. Normalno, onim drugim putevima tu navedenim otvara bez greske ☺️
  9. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Bet365   
    Evo sad sam dosao i vidim da su obracunali ovaj listic pod bonusom. Izgleda im treba malo duze da obracunaju za okretanje bonusa.
    A ovo si u pravu za koeficijent minmalni, to nisam nikad vidio, uglavnom su uvijek bili 1,50 minimalni za okretanje bonusa ako se dobro sjecam.
    Ovo je bas poklon
  10. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from branko77 in Skrill (moneybookers)   
    Imam Visu u PBZ i idem danas uplatit koji euro gore na skrill i ne prolazi transakcija. Na kraju kad verificiram transakciju izbaci neku gresku gore na skrill i kaze da transakcija nije uspjela i da probam ponovo. Do sad sam radio neznam koilko uplata tako sa kartice gore na skrill i nikad nikakvih problema. Jel imao netko slican slucaj u zadnje vreme?
     
    Hvala.
  11. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Unibet   
    Vec ti je deset puta napisano, a imas i par postova iznad napisano ako bas hoces na unibet i skrill sta da napravis.
    Znaci otvoris racun na 888sport ako ga vec nemas jel koliko znam imaju istu ponudu. Prije je unibet imao vecu live ponudu nego 888sport ali koliko sam vidio i to se izjednacilo.
  12. Sviđa mi se
    maxi reacted to belveder123 in Četvrtina finala (24.1.)   
    Vidim da se Goksim raspisao u vezi sutrasnje tekme. Po svemu videnom za sad za nas je sutra gotovo prvenstvo. Koliko god ja htio da nije tako ne mogu naci niti jedan argument za nasu pobjedu osim naravno navijackog. Kvota na nas je stvarno primamljiva, ali nasa igra je katastrofa ovo prvenstvo. Sa svim nizeradrednim i amaterskim ekipama smo se mucili osim sa Cileom, napad je bezidejan i spor i sa upornim forsiranjem igre sa 7 igraca koja ne daje plodnost odnosno jos vise usporava ionako sporu igru. Obrana je bila kriminalna do zadnje utakmice sa Egiptom ali Egipat je napadacki limitirana momcad pa opet ne znam koliko ta utakmica moze biti mjerilo. Ivic je bia zrtva lose obrane to je definitivno i svi znamo kako je jako tesko braniti kad obrana ne stima al dobro to je sad tu nebitno. Spanjolska sa druge strane jako obrambeno i fizicki jaka momcad i nikad nam takve momcadi nisu pasale pa cak i kad smo imali zlatnu generaciju i lijepu i brzu igru te su nam zadnjih godina dosta cesto ocitavali bukvicu ponavljam sa puno jacim rosterom nego sto ga sad imamo. Babic kao izbornik me isto previse ne odusevljava, kao u svakom sportu imamo talenta al nemamo struku i sve mi ovo mirise na glatku pobjedu Spanjolaca. Spanjolce nisam gledao na turniru, mucili su se protiv Brazila al on cesto zna biti neugodan al sam cuo izjavu Metlicica da igraju najbolji rukomet turnira. Ovo je sport i u rukometu pogotovo cesto odlucuju sitnice, nikad se ne zna al mi bi morali odigrati utakmicu turnira da bi prosli dalje. Neki kazu vrijeme je da je odigramo, istina ali da li imamo kvalitete za takvo nesto? 
    Moj tip je svakako pobjeda Spanjolske i to vj u kombu sa Francuzima koji bi tribali osvojiti ovo prvenstvo, al imam dilemu sto se tice igraca pa ako neko je bolje pratia Spanjolce. Aginagalde nas je cesto unistava al granica nije mala i Spanjolci masu forsiraju igru na pivota, a druge strane i mi to znamo tako da mi je tu jos upitnik. Rivera mi se svida mozda kao pick on izvodi i sedmerce ako se ne varam? Takoder Dusenbajev je mala i primamljiva granica i zna nam je on cesto utrpati par komada, sad ne znam koliko on dobije minuta po mecu. Takoder Canellas uzima dosta suteva koliko se sjecam..Svakako dosta se tu kombinacija ima za igrace pa ako ko od kolega ima kakav prijedlog dobrodosao je. Pozz svima znam da nisam previse aktivan radi obaveza ali svakodnevno citam i pratim forum
  13. Sviđa mi se
    maxi reacted to Goksim in CroBet (Hrvatska Lutrija)   
    Nakon dugo vremena sam pogledao ponudu Lutrije i ne mogu da ne prokomentiram viđeno!

    Uz izmišljeni manipulativni trošak od 5%, te porez na dobit od čak 10% oni u dosta situacija postavlju toliko bezobrazne koeficijente da im je marža 17%. Hej 17%. Usporedbe radi, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i druge kladionice imaju jedva 4%, nemaju manipulatnivi niti bilo kakav drugi porez i pogodite posluju u plusu. Margina od 17% je doslovce pljačka, a uz MT i porez na dobit jednostavno je neisplativno tamo igrati.
    Dakle dok na 100kn uplaćenih u prosjeku bet365 online kladionica" rel="external">bet365 vraća 98kn, Lutrija vraća oko 83kn (to je samo njihov dio, naravno te 83kn treba umanjiti i za MT (pri uplati) i porez na dobit pri isplati).

    Ako već niste, počnite se kladiti online, jer ovo stvarno više nema smisla. Kad im promet padne za par stotina % možda se udostoje nešto poduzeti i lobirati da se ukine porez na dobit, a možda shvate da bi bilo vrijeme da prestanu naplaćivati 5% uplate za "manipulativne troškove" koji vjerujem i dalje nikome nisu jasni što su a objašnjenje vjeurjem ne želite znati jer je toliko glupo da ga neću niti pisati.
    IZABERI ONLINE KLADIONICU
  14. Sviđa mi se
    maxi reacted to bobo86 in Ima li smisla i kako igrati kladionicu?   
    iako mi je odmah bilo jasno da kolega Apolon piše gluposti (jer nijedna kladionica neće vratit ulog ako pogodiš 1/5 parova na sistemu po koef 2.00 kako je on napisao), svejedno sam mu se javio da vidim o čemu se radi. ukratko, želi da mu se plati za taj sistem koji je sam "izumio" (što sam i očekivao),  ali ono što me iznenadilo da nema nijednu jedinu uplatu s kojom bi dokazao da to stvarno funkcionira. znači očekuje da mu se plati na temelju toga što on kaže da je to najbolji sistem i da je to samo za profesionalce. on sam nikada to nije isprobao uplatom   predobro..eto, tek toliko da znate pa da ne trošite vrijeme i da ne financirate nekom klincu doček Nove godine. pozdrav
  15. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Vagabundo in Skrill (moneybookers)   
    Po meni bi tu trebala ic jednokratna zaporka. Da li si probao ic preko te kartice gore na net bankarstvo? Znaci da se preko te zaporke spojis gore na svoj racun u banci? Meni je bio slucaj kad sam dobio novu karticu da se nisam mogao uopce spojit gore pa sam ih morao zvat da nesta aktiviraju.
  16. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Boja foruma   
    Gore desno pored ikonice za poruke imas ikonicu kista i tamo mjenjas boju.
  17. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Celt in Boja foruma   
    Gore desno pored ikonice za poruke imas ikonicu kista i tamo mjenjas boju.
  18. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Dvoznak   
    Dobro ti kaze Goksim, te njihove koeficijente ces malo teze uhvatit. Mazu oci ljudima sa tim kvotama i statistikom. Ali sve je to dio marketinga i posla
    Probaj nac nekog ako ima da djeli troskove pretplate jel ces doc skoro na isto sto se tice igranja tj. neigranja po tim njihovim koeficijentima
    Normalno, ako bas hoces da imas njihove prognoze te, to ti je moj savjet.
    Inace da odma i kazem da ima nekih foruma tipa forum.hr gdje imaju izgleda svoje dupelisce koji cim nesta napises losije o njima ili ih malo popljujes odma brisu te postove ili ti salju neke opomene.
    Nadam se da tu nije tako
  19. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from baki30 in WWin sport   
    Meni zna nekad za negdje 2min sjest lova na skrill sa Wwin kladionice.
  20. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in Unibet   
    Evo samo da kazem da je unibet ponovno stavio nacin uplate preko Skrilla i za nas iz HR.
    Znam da je davnih godina bio taj nacin da bi zatim maknuli pa na kratko vratili ove godine, pa opet maknuli, da bi sad opet vratili, probao sam uplatit i proslo bez problema.
    Pa eto samo da se zna ako ima netko da je to cekao
  21. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in SvijetKladjenja mailing lista   
    Mislio sam da nije mozda netko zloporabio to pa stavio ko zna sta u mail. Zato sam i pitao.
    Vidio sam to da mogu da se odjavim.
  22. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Goksim in SvijetKladjenja mailing lista   
    Dobio sam mail gdje u subjectu pise: Uspjesno ste se prijavili na SvijetKladjenja mailing listu!‏
    Sad me zanima kako sam to dobio ako se nisam nigdje prijavio?
    Da li je netko umjesto mene to napravio ili sta je u pitanju?
    Hvala.
  23. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Destructo in Profesionalni tipovi   
    Jesi ti vidio od kad je taj post?
    Kasniš koju godinu izgleda
  24. Sviđa mi se
    maxi reacted to zekoslav0mrkva in Pohvala za www.svijetkladjenja.com   
    Jednostavno moram pohvaliti sve, kompletni portal, forum i sve članove i admine ovog sajta...na trudu, volji,pomoći i apsolutno svemu, što svrstava ovaj sajt na sam vrh,definitivno najbolja stranica na cijelom netu što se kladjena tiče, te uz sve to sve potpuno besplatno, a svi zajedno smo tu kako bi pomogli jedni drugima...Svaka čast...
    Goksim i ekipa svaka vam čast, kapa do poda kako se kaže
  25. Sviđa mi se
    maxi got a reaction from Pique in Bet365   
    Isto kao sto je u nasim kladionicama IBN (ishod bez neriješenog).
    Znaci ukoliko se kladite na neku ekipu i ona pobjedi tip je prolazan, u slucaju nerjesenog rezultata ulog vam se vraca tj. koef je 1, u slucaju poraza vase ekipe tip je gubitan.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use