Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

MartingaleNBA

Članovi
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sretno nam bilo
    MartingaleNBA reacted to Goksim in Formula 1 2017 - Ispadanja   
    Iza nas je I VN Japana koju su uspješno završili I Hamilton I Ocon. Do kraja sezone ostale su četiri utrke i sada postaje zanimljivo. Ukoliko pogodimo profit će biti jako lijep, ali rizik marktingalea jesu visoki, odnosno viši ulozi na svakoj sljedećoj stepenici ali vjerujem da smo toga svi bili svjesni iz tablice koju sam stavio još na samom početku te opisao koja je hipoteza I strategija. Vidjet ćemo kako ćemo proći na kraju.

    Pred nama je VN USA-a gdje ulažemo 256.29€ na ispadanje svakog od vozača (Hamiltona I Ocona). Ukupni profit na ovoj stepenici, za svakog vozača jest oko 917€ (ovisi o koeficijentu koji je nešto različit za svakog od vozača).

    Nakon VN USA-a ostaju još tri utrke.
  2. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from Hugh in Betfair-trejdanje   
    Kako vi gledate na trejdanje i dali je isplativo(long term),inace ja nemam pojma kako se trejda,back-lay bla bla..malo sam prckao i gledao,ali stvarno nekuzim,uglavnom pricam nekim prijateljima o nacinu kladjenja(trejdanju) i oni blage nemaju o tome..
    Meni je koliko toliko jasno i interesira me dali ce ono ikad zazivjeti na balkanu(Hrvatskoj) i da li ce doci u lokalne kladionice.nisam gledaju dali postoji ova tema sry.

     
  3. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from Bepone in Betfair-trejdanje   
    Kako vi gledate na trejdanje i dali je isplativo(long term),inace ja nemam pojma kako se trejda,back-lay bla bla..malo sam prckao i gledao,ali stvarno nekuzim,uglavnom pricam nekim prijateljima o nacinu kladjenja(trejdanju) i oni blage nemaju o tome..
    Meni je koliko toliko jasno i interesira me dali ce ono ikad zazivjeti na balkanu(Hrvatskoj) i da li ce doci u lokalne kladionice.nisam gledaju dali postoji ova tema sry.

     
  4. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from Goksim in Najdraži dobitak   
    uff trebaju mi naocale da vidim...koliko nula?'10000 4?..vidim i velike tecajeve ,hehe
  5. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Goksim in Najdraži dobitak   
    Već duže planiram započeti ovu temu, koja mislim da bi mogla biti jako interesantna.
    U mojoj "dugogodišnoj karijeri" bilo je svega i teško je izdvojiti najdraži dobitak. Neke od pogodaka koje sam imao možete pročitati u tekstu SvijetKladjenja slavi deveti rođendan.
    Ako baš moram izdvojiti samo jedan dobitak, bio bi to otkaz Moyesu na što sam se kladio onoga dana kada je i službeno došao na klupu Manchester Uniteda. Na uplaćenih 40€ dobitak je bio preko 10.000€  i to na listiću koji je imao samo tri para. Oni koji poznaju moj stil igre znaju da ovo nije bio jedini listić kojeg sam uplatio pa je ukupni dobitak koji mi je otkaz Moyesu donio bio veći. Lijepo je bilo pratiti zadnje tjedne Moyesa u Manchester Unitedu te navijati za poraze Uniteda taj period, a posebno je lijepo bilo gledati slavlje Evertona, te to kako je koeficijent na otkaz Moyesu pao na 1,15 noć prije nego je i bio otpušten. Još je ljepše bilo probuditi se, upaliti tv a kao "Breaking news" na svim televizijama vidjeti vijest da je Moyes dobio otkaz.

  6. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to JackieJack in NBA Srijeda 9.11.2016.   
    Okafor vise 12.5 @1.70 Supersport/ 1.85 Lokali
     
    Ko ima u lokalnim neka hvata po boljoj kvoti (i po mogucnosti gde nema poreza) ali trenutno gde ja igram samo SS drzi Okafora na ovoj granici pa se ovo mora uzeti. Embiid je out veceras sto znaci da Okafor upada u startnu postavu i dobija vise minuta i suteva. Zeller nije tip centra koji je preterano dobar u odbrani, Okafor bi trebao tu biti dominantniji, pogotovo u ovakvom mecu gde ima sansu opravdati poverenje. U poslednje vreme dobija sve vise i vise minuta a i belezi solidne brojke, u poslednja 3 meca: 15,14 i 12 pts a protivnici su bili Utah, Cleveland i Charlotte. Ako je protiv reketa Utah-e uspeo uvaliti 15 a uz to je Embiid igrao, mislim da moze i veceras barem 13


    Harden under 28.5 @1.85
     
    Teksaski derbi izmedju ekipe Houstona i SAS-a. Houston ima dosta promena ove sezone, prvenstveno u napadu jer su tu Gordon i Anderson iz NOP-a koji su savrseni trojkasi. Tu jedino Ariza igra neku odbranu sve ostalo je manje-vise napadacki kalibar. Harden je nosilac ekipe i od njega se ocekuje da bude dominantan na terenu, uzima vazne suteve ali i ono sto je najvaznije - razigrava ekipu. Tako je ove sezone na vecem proseku asistencija nego inace. Sto se poena tice, ni tu ne manjka efikasnost jer je cak 5 puta isao preko ove granice a 2 puta ispod. E sada, razlog za moj tip je Leonard koji ce veceras cuvati Hardena. O Leonardu se vec zna, najbolji defanzivac lige, Popovich je stvorio zver od tog igraca koji melje na obe strane terena. Harden ima ne tako impresivne brojke protiv Kawhia, prosle sezone je ubacivao: 27,20,17 i 17 pts sto je dosta ispod proseka Hardena. Veceras ce Houston sigurno bolje proci ukoliko aktivira i ostale sutere jer ce Harden imati malo prostora a moguce su i licne greske sto je bio slucaj u 2 meca prosle sezone
  7. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to baki30 in Kako se rijesiti kladjenja uzivo??   
    E prijatelju i ja sam tu gubio veliku paru igrajuć gluposti nevezano uz statistiku, više na osjećaj.. Da bi se toga riješio pripremio bi parove koje ću odigrat taj dan, i nakon što ih odigram radim nešto, znači poso, ako je vikend s ekipom na nogomet i cugu ili s curom u kino. Istina uživo klađenje je dobro iz više razloga ako čekaš zadnji par ili ako ti već vodi pa se hoćeš osigurati okladiš se. Naravno ima dosta i prijelaza, da će neka ekipa vodit na poluvremenu pa izgubit koje uživo možeš ispratit. Ima tu istine ali puno više šuplje. Ima igrača koji su se bazirali samo na klađenje uživo no oni imaju odabrano koje će parove igrat taj dan a ne kao i ja i ti nasumično samo nek se prati. Bogami ja sam i curu i društvo bio zapostavio zbog toga praćenja uživo, a plusa nigdje. Bude ono ali sve je to kratkog vijeka.. Ako nema plusa mjenjaju strategiju vrati se na parove koje si obični igro, jer ćeš samo živce izgubit i psovat svima majku od igrača do sudaca..
  8. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Celt in Celtic strategy   
    Ok, ajde malo da pojasnim moje vidjenje u vezi ovde popularne igre "kartoni". Pre svega, pažnju obratiti na statistiku kako ekipa (po broju faulova, kartona) tako i sudija - i to nije teško jer ima pregršt sajtova za takvu vrstu informacija, da ih ne reklamiram sad. Zatim je logično da će se oštrije igrati kad se susreću dve ekipe iz istog grada ili regije, tako da lokalni derbi često ima više kartona od nekih običnih tekmi. Ko voli ovu vrstu kladjenja zna da su talijanska i španjolska liga najbolje od svih evropskih, a i da u Južnoj Americi temperament lako dolazi do izražaja.
     
    Ono što bi preporučio jeste igranje kartona u onim utakmicama gde smatrate da će biti više golova, tj gde se ekipe neće mnogo paziti i gde im "odgovara" 0:0. Takodje bolje je igrati azijske kartone jer u slučaju istog broja imate povrat uloga. Uz detaljnije praćenje statistike može se igrati broj kartona u drugom poluvremenu jer većina sudija ume da progleda kroz prste u prvom delu.
     

     
    Kao i ostali tipovi kladjenja, i ovo traži dobru pripremu, rasudjivanje i brzu reakciju na tržištu.  
  9. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Goksim in NBA organzacija foruma   
    Molim sve clanove da sudjeluju u anketi te iznesu svoje misljenje.
     
    Kao i uvijek nastojimo da je forum sto funkcionalniji i bolji te da je organzacija foruma svima prihvatljiva. Buduci da pocinje nova NBA sezone, te da se veliki broj ljudi kladi na NBA utakmice te zbrojeve poena igraca pitanje je dali zelimo da sve analize zadrzimo u dnevnoj temi ili da ih probamo, barem testno odvojiti pod kosarkaski kutak.
     
    Mislim da je ovo pitanje najvise povezano sa aktinosti clanova po pitanju NBA utakmica. Ukoliko ce biti veliki broj infomacija, usporedbi granica, analiza utakmica i sl. onda bi zaseban forum mozda bio dobra ideja. Molim clanove koji ponekad planiraju pisati u NBA podforumu (ukoliko se demokratski dogovorimo, barem testno, za tu organizaciju) da lajkaju ovaj post.
     
    Prednost novog podforuma bi bila da bi sve informacije za NBA bile dostupne na jednom mjestu. Naime, mnogi NBA listice slazu navecer, kada je u dnevnoj temi vecina utakmica vec odigrana pa bi se na ovaj nacin dobila preglednost. Opet, odvojenje NBA-a nema smisla ukoliko ce aktivnost NBA foruma biti slaba pa jos jednom molim clanove da iznesu misljenja, te one koji planiraju, barem ponekad, pisati u dnevnoj temi da LAJKAJU OVAJ POST.
  10. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to mirda555 in NBA 2016-2017   
    Kradem s drugog foruma što nam može pomoć:
     
    Philadelphia 76ers

    Otišli: Ish Smith, Isiah Canaan
    Došli: Ben Simmons, Timothe Luwawu, Furkan Korkmaz, Dario Sarić, Jerryd Bayless, Gerald Henderson, Sergio Rodriguez, Brandon Paul

    LA Lakers

    Otišli: Brandon Bass, Roy Hibbert, Kobe Bryant
    Došli: Brandom Ingram, Ivica Zubac, Luol Deng, Yi Jianlian, Timofey Mozgov, Jose Calderon

    Brooklyn Nets

    Otišli: Thaddeus Young, Jarrett Jack, Wayne Ellingotn, Willie Reed
    Došli: Isaiah Whitehead, Antony Bennett, Trevor Booker, Randy Foye, Justin Hamilton, Jeremy Lin, Luis Scola, Greivis Vasquez, Caris LeVert

    Phoenix Suns

    Otišli: Jon Leuer, Ronnie Price, Mirza Teletović, Bogdan Bogdanović
    Došli: Dragan Bender, Tyler Ulis, Marquese Chriss, Leandro Barbosa, Jared Dudley

    Minnesota Timberwolves

    Otišli: Damjan Rudež, Greg Smith
    Došli: Kris Dunn, Cole Aldrich, Jordan Hill, Brandon Rush

    New Orleans Pelicans

    Otišli: Ryan Anderson, Luke Babbit, Roney Douglas, James Ennis, Eric Gordon
    Došli: Cheick Diallo, Buddy Hield, Langston Galloway, Solomon Hill, Terrence Jones, E'Twaun Moore, Jarnell Stokes

    New York Knicks

    Otišli: Arron Afflalo, Jose Calderon, Langston Galloway, Jerian Grant, Robin Lopez, Derrick Williams, Tony Wroten
    Došli: Guillermo Hernangomez, Brandon Jennings, Mindaugas Kuzminskas, Courtney Lee, Maurice Ndour, Joakim Noah, Justin Holiday, Derrick Rose

    Sacramento Kings

    Otišli: Quincy Acy, Marco Belinelli, Seth Curry, Rajon Rondo
    Došli: Isaiah Cousins, Georgios Papagiannis, Skal Labissiere, Arron Afflalo, Mat Barnes, Ty Lawson, Garret Temple, Anthony Tolliver, Bogdan Bogdanović, Malachi Richardson

    Denver Nuggets

    Otišli: D.J. Augustin, Joffrey Lauvergne
    Došli: Jamal Murray, Juan Gernangomez, Malik Beasley, Petr Conelie

    Milwaukee Bucks

    Otišli: Jerryd Bayless, Damien Inglis, Albert Miralles, O.J. Mayo, Johnny O'Bryant, Greivis Vasquez
    Došli: Thon Maker, Malcolm Brogdon, Mirza Teletović, Jason Terry, MAtthew Dellavedova

    Orlando Magic

    Otišli: Dewayne Dedmon, Ersan Ilyasova, Brandon Jennings, Devyn Marble, Shabazz Napier, Andrew Nicholson, Victor Oladipo, Jason Smith
    Došli: Frank Vogel, Stephen Zimmerman, D.J. Augustin, Bismarck Biyombo, Jeff Green, Serge Ibaka, Jodie Meeks, C.J. Wilcox

    Utah Jazz

    Otišli: Trevor Booker, Trey Burke, Kendall Marshall, Tibor Pleiss, Taurean Prince
    Došli: Joel Bolomboy, Tyrone Wallace, Marcus Paige, Joe Johnson, Boris Diaw, Heorge Hill

    Dallas Mavericks

    Otišli: Jeremy Evans, Raymond Felton, David Lee, Zaza Pachulia, Chandler Parsons, JaVale McGee
    Došli: A.J. Hammons, Quincy Acy, Harrison Barnes, Seth Curry, Jonathan Gibson, Andrew Bogut

    Houston Rockets

    Otišli: Dwight Howard, Terrence Jones, Jason Terry
    Došli: Chinanu Onuaku, Thou Qi, Ryan Anderson, Eric Gordon, Nene, Pablo Prigioni

    Washington Wizards

    Otišli: Alan Anderson, Jared Dudley, Nene, Ramon Sessions, Garrett Temple
    Došli: Ian Mahinmi, Andrew Nicholson, Jason Smith, Trey Burke

    Memphis Grizzlies

    Otišli: Matt Barnes, Chris Anderson, Lance Stephenson
    Došli: Wade Baldwin, Wang Zhelin, Deyonta Davis, Rade Zagorac, James Ennis, Chandler Parsons, Wayne Selden, D.J. Stephens, Troy Daniels, Tony Wroten

    Chicago Bulls

    Otišli: Cameron Bairstow, Aaron Brooks, Jose Calderon, Mike Dunleavy, Pau Gasol, Justin Holiday, E'Twaun Moore, Joakim Noah, Derrick Rose
    Došli: Denzel Valentine, Paul Zipser, Isaiah Canaan, Rajon Rondo, Dwyane Wade, Spencer Dinwiddie, Jerian Grant, Robin Lopez

    Portland Trade Blazers

    Otišli: Cliff Alexander, Gerald Henderson, Brian Roberts
    Došli: Jake Layman, Festus Ezeli, Evan Turner, Shabazz Napier

    Detroit Pistons

    Otišli: Spencer Dinwiddie, Jodie Meeks, Anthony Tolliver
    Došli: Henry Ellenson, Michael Gbinije, Jon Leuer, Boban Marjanović, Ray McCallum, Ish Smith, Cameron Bairstow

    Indiana Pacers

    Otišli: Jordan Hill, Solomon Hill, George Hill, Ty Lawson, Caris LeVert, Ian Mahinmi, Emir Preldžić
    Došli: Georges Niang, Aaron Brooks, Al Jefferson, Kevin Seraphin, Nick Zeisloft, Jeremy Evans, Jeff Teague, Thaddeus Young

    Miami Heat

    Otišli: Luol Deng, Gerald Green, Joe Johnson, Amar'e Stoudemire, Dwyane Wade
    Došli: Wayne Ellington, James Johnson, Rodney McGruder, Willie Reed, Beno Udrih, Dion Waiters, Derrick Williams, Luke Babbit

    Atlanta Hawks

    Otišli: Al Horford, Jeff Teague
    Došli: Dwight Howard, Jarrett Jack, Taurean Prince, DeAndre Bembry

    Boston Celtics

    Otišli: Evan Turner, Jared Sullinger
    Došli: Al Horford, Gerald Green, Jaylen Brown, Guerschon Yabusele, Ante Žižić, Demetrius Jackson, Ben Bentil, Abdel Nader

    Charlotte Hornets

    Otišli: Jeremy Lin, Al Jefferson, Courtney Lee
    Došli: Roy Hibbert, Brian Roberts, Ramon Sessions, Mike Tobey, Marco Belinelli

    LA Clippers

    Otišli: Jeff Green, Cole Aldrich, C.J. Wilcox
    Došli: Raymond Felton, MArreese Speights, Brandon Bass, Brice Johnson

    Oklahoma City Thunder

    Otišli: Kevin Durant, Dion Waiters, Serge Ibaka
    Došli: Victor Oladipo, Ersan Ilyasova, Domantas Sabonis

    Toronto Raptors

    Otišli: Bismack Biyombo
    Došli: Jakob Poeltl, Jared Sullinger

    Cleveland Cavaliers

    Otišli: Timofey Mozgov, Matthew Dellavedova
    Došli: Mike Dunleavy, Chris Andersen

    San Antonio Spurs

    Otišli: Tim Duncan, Boris Diaw, David West
    Došli: Pau Gasol, David Lee, Dejounte Murray

    Golden State Warriors

    Otišli: Harrison Barnes, Andrew Bogut
    Došli: Kevin Durant, Zaza Pachulia, David West
  11. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to bjorn in NBA 2016-2017   
    Jedva čekam početak NBA-ja, baš sam nestrpljiv, ali što se tiče klađenja na NBA dosta sam promijenio mišljenje u odnosu na prošlu godinu. Ne znam, što se tiče poena igrača ima masu faktora koji mogu uticati: forma, protivnik, čuvar, prošla utakmica, blowout, sreća, zdravstveno stanje, itd itd...

    Dosta ljudi misli da se na NBA igrače najisplativije kladiti, međutim ja ne mislim tako. Nekidan gledam jednu grupu na facebooku (neću otkriti ime), čovjek je otvorio VIP grupu a pretplata je 15€. E, sad, ja sam igrom slučaja bio u toj VIP grupi prošle sezone, bilo je oko 500 članova (usput, on je samo do te grupe imao najmanje 5000€ profita mjesečno, znači recimo da je za jednu sezonu skoro otplatio solidan stan u nekom osrednjem gradu), a znači na sredini sezone je već otišao debelo, debelo u minus, da je čak onda i prestao sa postavljanjem tipova pred kraj sezone, zatvorio grupu kad je vidio da ne ide. Kako god, on se više bazirao na naplatu VIP-a nego na klađenje, ulog po tiketu mu je u prosjeku 50-ak eura, nerijetko i manje. Ako neko zna o kome se radi, super.  


    Zato kažem, ne treba se tu zalijetati i smatrati u početku sezone da ćete napraviti silan novac, jer kao što sam rekao, ima masu faktora koji mogu uticati na nastup igrača. Međutim, oni što jedva čekam jesu granice na ispod poena igrača Warriorsa.
  12. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Dzole in NBA 19.3 2016   
    ipak Spursi su nepobedlivi u svojoj areni dobra kvota je uhvatena sta se tice NBA
  13. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Dzole in NBA 16.3 2016   
    lagani prolaz juce nadam se da neko ispratio
  14. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Dzole in NBA 15.3   
    Danas cu probati zadrzati 100% ucinak od juce.
     
    T. Young over 15.5 @1.85  (kod mene je 14.5)  14pts
     
    Izbor koj se bazira na izostanka igraca,lose branenje ovu pozicije na Phili i istoriju ovog igraca protiv ovaj tim,ovu sezoni 3 puti su igrali i davao je 18,22,21 poen.
     
    Moze biti jos neki tip veceras ali to ako izadje nekoja bitna informacija kasnije.
  15. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Dzole in NBA 14.3 2016   
    super vece za mene,nadam se da neko ispratio ovo
  16. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to bac94 in NBA 12.03.2016   
    Durant 29,5 under 1,76 (bet365)
    - Danas ga cuva Leonard, ponajbolji defanzivac ove igre tako da vise ocekujem od Westbrooka veceras (23,5 psk), a i granica na Ibaku na supersportu 10,5 presmijesna. Osim tog, sve kladare uglavnom nude granicu 28,5 na Durantulu uz koef 1,85 vise/manje.
  17. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Lomme in NBA 11.3.2016   
    Još par meni izglednih parova za večeras :

    Večerašnji dvoboj divizije Atlantic između dvije najlošije ekipe ove sezone 76-ersa i Netsa bi trebao ako ništa ponuditi jednu vrlo efikasnu predstavu , budući da obje ekipe zaista nemaju za što igrati sem za prestiž i navijače. Domaćini iz Philadelphie su upisali samo osam pobjeda u regularnom dijelu sezone što je i razumljivo s obzirom na najmanje kvalitetan roster u ligi , a ne pomaže ni ozljeda najboljeg igrača i strijelca Jahlila Okafora koji večeras neće nastupiti za svoj tim.

    Noel N. over 12.5 @ 1.85 Wwin 

    To mi apostrofira drugog , Nerlensa Noela koji će u odsustvu Okafora dobiti više minuta i prijeći sa četvorke na peticu gdje će imati matchup s Lopezom koji i nije neki defanzivac. Noel je u martu ubacio po 17 poena Hornetsima i Rocketsima , a u posljednjem dvoboju s ekipom iz predgrađa New Yorka je brojao do 18 i to kad je Okafor igrao. Morao bi provesti barem pola sata na terenu ako ne i više , što će nadam se biti dovoljno za iznadprosječnu partiju večeras.
     
    Young T. over 14.5 @ 1.85 Wwin

    Osim Noela , uzimam i krilnog centra gostiju Thaddeusa Younga koji bilježi vrlo dobre brojke protiv ovog tima. U dvije dosadašnje utakmice davao je redom 18 i 22 poena , a s obzirom na formu u kojoj se nalazi , mogao bi večeras još malo popraviti taj prosjek. Lakersima je ubacio 19 , Nuggetsima 16 , a Raptorsima 14 poena , dakle prosječno 16.3 poena u ovom mjesecu. 76-ersi su lošiji od sve tri navedene momčadi , primaju preko 20 poena s pozicije krilnog centra te se nadam da Young večeras to može još malo pokvariti.

    Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans (ki) 2 @ 1.70 Wwin
     
    Oslabljeni Grizzliesi će u svome FedEx Forumu dočekati Pelicanse iz New Orleansa. Zasad su peti na Zapadu na omjeru 38-26 što će se vjerujem i dodatno pogoršati s obzirom na velike probleme s ozljedama koje su ih snašle. Chalmers , Conley , Wright , Gasol , Birdman i Adams su izgubljeni do kraja sezone , dok povredu koljena vuče i vremešni Randolph koji je upitan večeras. To bi trebalo dati krila Pelikanima koji su u posljednih šest utakmica izgubili čak pet puta , ili bolje rečeno pobijedili samo Kingse na svom parketu. Perspektivna su ekipa na čelu s nevjerojatnim Davisom od kojeg očekujem da ih predvodi večeras , a svakako treba spomenuti Ryana Andersona , Holidaya , Evansa itd. Dvanaesta su momčad Zapada s ništavnim šansama da si produže sezonu eventualnim doigravanjem , ali mislim da je vrijeme za njihovu pobjedu večeras , tim više što Grizzliesi dolaze nakon napornih utakmica s Keltima i Cavsima.  
  18. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to Lomme in NBA 11.3.2016   
    Wall J. over 19.5 @ 1.85 Supersport

    Jazzeri će večeras u Salt Lake Cityu u svojoj Energy Solutions dvorani dočekati Wizardse iz Washingtona. Deveta momčad Zapada vodi bitku s Rocketsima za posljednje mjesto u playoffu koje niti jednima niti drugima neće donijeti neki poseban plasman budući da će ih u playoffu dočekati ili Warriorsi ili Spursi. Težak raspored u posljednje vrijeme kumovao je zaostatku za rivalima od tri pobjede , gostovali su Raptorsima , Grizzliesima i Warriorsima te dočekali Hawkse i upisali četiri vrlo bolna poraza kojih je sad već sedam iz posljednjih osam utakmica. Srećom po njih , ni momčad iz glavnog grada ne igra svoju sezonu , deseta su ekipa Istoka s ne baš realnim šansama da se nađu u ovogodišnjem doigravanju budući da su u najgoroj poziciji od četiri kluba koji se bore za preostala dva mjesta. Pacersi i Pistonsi im bježe četiri odnosno tri pobjede , Bullsi dvije , a igra kakvu prikazuju sigurno da ne nagovještava neka bolja vremena. U nizu su od tri poraza zaredom , od Cavsa su izgubili uvjerljivo , dok su utakmice s Pacersima i Trailblazersima mogle otići na bilo čiju stranu. U glavnom gradu je bilo +1 za momčad iz Indiane , dok su u Oregonu domaći slavili tek nakon produžetaka. Živo me zanima tko će prekinuti svoj crni niz večeras , a sama utakmica mi miriše kao prilika za još jednu dobru partiju gostujućeg playa Johna Walla koji igra odlično u posljednje vrijeme. U martu je na prosjeku od 19 poena s tim da je protiv Cavsa uslijed blowouta igrao samo 28 minuta i dao 17 poena. U ostalim utakmicama je davao 14 Timberwolvesima ,25 Pacersima i 20 Trailblazersima uz ogroman broj uzetih šuteva u posljednje dvije utakmice. Postotci šuta su mu slabi , ali dosta forsira i očekujem da će forsirati i večeras jer je jako bitna tekma za razvoj ove sezone. Jazz prima preko 21 poen s pozicije playa , a s dobrom u obranom igrača u reketu i upitnim Bealom će Wall još jednom morati dati svoj maksimum.
     
  19. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to hardek in NBA 11.3.2016   
    Nakon kratkog odmora, evo mene nazad 
     
    Danas mi se ne sviđa dnevna ponuda pretjerano pa sam odmah to preskočio i fokusirao se na NBA gdje nas očekuje puno utakmica i ono još važnije puno dobrih parova.
     
    Rajon Rondo 11,5 VIŠE 1,70 SS 
    Rezultat = 16
     
    Rondo igra za Sacramento Kingse na poziciji PG, i u ovoj sezoni prosječno postiže 12 koševa po susretu. Dva su razloga zašto sam se odlučio za ovaj par, pa krenimo redom :
    1. Za ovu utakmicu Sacramento neće na raspolaganju imati alfu i omegu momčadi Demarcusa Cousinsa. Čovjeka koji nosi cijelu franšižu na svojim leđima i prosječno postiže 27,4 poena. Rondo inače svoju igru bazira na asistencije Cousinsu, a kada njega nema više traži koš što pokazuje i podatak da je u u zadnjih 5 utakmica kada Cousins nije igrao na prosjeku od 14,6 poena što je za 3 poena iznad ove margine.
    2. Obrana Orlanda - ako se to tako uopće i može nazvati. Prosječno sa Rondove pozicije kroz sezone primaju 22, a ono još važnije taj prosjek iznosi 25,8 u zadnjih 10 utakmica! Očekuje se otvorena utakmica sa puno poena i brzom košarkom.
     
     
    Dwayne Wade 20,5 VIŠE 1,85 GERMANIA
    Rezultat = 9
     
    Nisam baš pobornik igranja Wade na više poena i općenito ga inače izbjegavam ili igram under ali ovo ne mogu propustiti da ne odigram. Danas se susreću Miami Heat i Chicago Bullsi u važnoj tekmi za playoff pogotovo kad su Bullsi u pitanju. Ovo će vrlo vjerovatno biti gusta utakmica koja će bit odlučena u zadnjih par minuta te ne očekujem bilokakav blowout koji bi maknuo Wadea s terena i onemogućio ga u prolasku. Razlog zašto igram ovo je taj što je Dwayne Wade rodom iz Chicaga i uvijek pruža svoj maksimum u utakmicama protiv Bullsa. Evo zadnjih 15 utakmica Wadea kod Chicaga :
     
    dakle na zadnjih 15 gostujućih utakmica u Chicagu na prosjeku je od 25,26 poena . U ovoj situaciji ne mogu iznositi podatak kako Chicago brani njegovu poziciju iz razloga što je primarni SG kod Bullsa Jimmy Butler a on je veoma dobar defanzivac i propušta ovu utakmicu. Na ovoj utakmici Wadea će čuvati E'Twaun Moore a sa njegovim defanzivnim sposobnostima nisam pretjerano upoznat ali teško da će biti u stanju zaustaviti Wade s toliko motivacije.
     
     
    Steph Curry 30,5 VIŠE GERMANIA
    Rezultat = 34
     
    Golden State danas u svojoj areni dočekuje Portland Trailblazerse. Portland je jedna od rijetkih ekipa koje su pobjedile GS u ovoj sezoni, i nije to bila bilo kakva pobjeda već poniženje. 32 razlike izgubila je ekipa GS na tom gostovanju, a glavnu riječ u toj utakmici vodio je PG Portlanda Damien Lillard ubacivši 51 poen MVP-u(Curryu) u lice. Danas je trenutak koji su igrači GS čekali, ali čeka ih tvrdi orah i po meni ekipa koja ne odgovara pretjerano Golden Stateu iako imaju bolji roster na raspolaganju. Curry je u zadnjih 10 utakmica na 33 poena prosječno, uz to prošlu utakmicu protiv Utaha odigrao je s pola snage i ubacio 12 poena. Trener ga je i malo odmarao i ne sumnjam da danas gledamo Curry show. Portland u zadnjih 10 utakmica prosječno sa pozicije PG prima 25,4 poena što ih stavlja na predzadnje mjesto u ligi po branjenju te pozicije! 
    Očekuje se puno poena, brza košarka i pokoja nerezonska trica u režiji jednog od najboljih šutera svih vremena. 
     
    Sretno svima!
  20. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from stasa123 in NBA 10.3 2016   
    Stanje od 3.3.     +289 eur
    Za danas  imam ovaj par koji radi 5 ower u nizu

    - SanAntonio Spurs/L.Aldridge (20,5)    manje 1,85   Betfair
    Stake:900
    Dobitak:1665   -90
    Doci ces i ti na naplatu ;(
     
  21. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from crnamamba in NBA Picks 7.3.   
    - Charlotte Bobcats/K.Walker (23.5)   manje  1.85 wwin
    Stake:100
    Dobitak:185    - Minnesota Timberwolves/Z.LaVine ( 16,5 ) manje 1.85  SS
    Stake:100  kn
    Dobitak:167

    San Antonio Spurs/K.Leonard (23.5) manje 1.85  betfair
    Stake:900
    Dobitak:1665
      - Golden State Warriors/S.Curry (29.5) manje Betfair
    Stake:100
    Dobitak:185   - SanAntonio Spurs/L.Aldridge (18,5) manje 1,85  
    Stake:100
    Dobitak:185 
     
    LOL :/
  22. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from spax28 in NBA Picks 7.3.   
    - Charlotte Bobcats/K.Walker (23.5)   manje  1.85 wwin
    Stake:100
    Dobitak:185    - Minnesota Timberwolves/Z.LaVine ( 16,5 ) manje 1.85  SS
    Stake:100  kn
    Dobitak:167

    San Antonio Spurs/K.Leonard (23.5) manje 1.85  betfair
    Stake:900
    Dobitak:1665
      - Golden State Warriors/S.Curry (29.5) manje Betfair
    Stake:100
    Dobitak:185   - SanAntonio Spurs/L.Aldridge (18,5) manje 1,85  
    Stake:100
    Dobitak:185 
     
    LOL :/
  23. Sviđa mi se
    MartingaleNBA reacted to CMF1988 in NBA Picks 7.3.   
    Golden State Warriors - Orlando Magic -14.5 1@1.90
     
    Warriorsi jučer doživili tek šesti poraz ove sezone, prilično su izgledali pogođeni, jer su vjerojatno očekivali laganu pobjedu protiv jedne od najgorih ekipa lige i sad će im teže biti u lovu na rekord bullsa od prije 20 godina. Danas ih očekujem stvarno napaljene nakon jučerašnjeg kiksa, a doma su nezaustavljivi i ruše sve rekorde s brojem pobjeda zaredom. Magic ne briljira, pogotovo ne u gostima i u tekmama protiv ekipa iz zapadne konferencije, zadnju su spušili 22 razlike od sunsa trenutno najgore ekipe lige vjerojatno uz sixerse.. Orlando ima dosta mladu ekipu, sumnjam da ću se danas moći nositi s napaljenim warriorsima. Glavni razlog što ovo igram jer očekujem stvarno nabrijanog Stepha&co danas zbog jučerašnjeg poraza, a kad su full u utakmici velika je razlika između ove dvije ekipe.
  24. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from Dzole in NBA Picks 4.3.2016   
    Imao je dva duplanja niz...eto utrpao sam ga zbog cijelokupne statistike,nastavljam ga duplati i nikako se nemjesas u rad,vec kritiziraj i iznesi svoje misljenje,svacije misljenje cijenim
  25. Sviđa mi se
    MartingaleNBA got a reaction from JackieJack in NBA Picks 4.3.2016   
    - Los Angeles Lakers/D.Russell (18.5)  manje  1.85
    Stake:100
    Dobitak:185  +8,5
     
    - Memphis Grizzlies/Z.Randolph (17.5)   manje  1.85
    Stake:100
    Dobitak:185   - Toronto Raptors/K.Lowry (21.5)   manje  1.85
    Stake:100
    Dobitak:185   - Miami Heat/H.Whiteside (15.5)  manje  1.85
    Stake:100
    Dobitak:185
     
    - Milwaukee Bucks/K.Middleton (21.5) manje 1.85
    Stake:300
    Dobitak:555

    Sretno svima
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use