Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

ante16

Članovi
  • Posts

    511
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Reputation Activity

  1. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Četvrtak 16.5.2024.   
    Hajde da se kladimo da ce ovaj @BoskoBuha sutra u 15.00 casova i pola sekunde naci u nekoj vijetnamskoj kladionici  jedinicu na ManCity po kvoti od 1,45

  2. Sviđa mi se
    ante16 reacted to unkdy in Utorak 14.5.2024.   
    Hvala ti od srca bro, ostajem u elitu, podbacio sam ove sezone na nivo od Man Utd u premier ligu
    Nek bude srecna borba za 1 mjesto iako mislim da se kolega Bosko ne zaustavlja, usao je u fazon ko Pep sto ulazi svake godine u zavrsnicu pa i realno navijam da osvoji, dosta je bilo tebi 😁
  3. WOW
    ante16 reacted to IzudinB in Utorak 14.5.2024.   
    Tottenham - Manchester City 2 (1.36) bet365

    Manchester City ulazi u ovaj dvoboj s nizom od sedam uzastopnih pobjeda u ligi. S druge strane, Spursi su izgubili četiri od posljednjih pet susreta. Tottenham i Arsenal su žestoki londonski rivali, ali svi navijači Arsenala će večeras navijati za Spurse. Razlog je borba za naslov.

    Bilo što osim pobjede Cityja stavilo bi Arsenal u poziciju prednosti pred posljednje utakmice idućeg vikenda.

    Spursi također imaju svoju dobit u ovom susretu. Smanjili su zaostatak iza Aston Ville na samo četiri boda u borbi za 4. mjesto i mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Tottenham je to učinio sa pobjedom nad Burnleyjem nakon povratka u drugom poluvremenu.

    Manchester City nije imao problema u svom susretu prošlog vikenda nakon što su lako savladali Fulham 4-0 na Craven Cottageu. Josko Gvardiol bio je nevjerojatni junak s dva pogotka u Londonu u subotu.

    Manchester City je ogroman favorit u ovom susretu. Dovoljno im je pobijediti preostale dvije utakmice ove sezone kako bi obranili svoj naslov prvaka Premier lige. Građani su postigli četiri ili više golova u šest od posljednjih sedam ligaških utakmica.

    Očekujem pobjedu Manchester Cityja po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.



    (Koeficijenti 14.5. u 13:30 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama

  4. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Nedjelja 12.5.2024.   
    Trenutno pisem post, i to potpuno besplatno, sa najavom Finala Aba League, a koji cu pustiti sutra. Posto dobijem napade euforije i entuzijazma kada treba da pisem o beogradskim govnima kojima zelim sve najgore i da se sto pre ugase, za danas u sebi ne mogu da pronadjem nikakav entuzijazam za kladjenje.
    Danas ce ceo svet odigrati jedinicu na Juventus, sto se slazem, posto je Salernitana jedan od najvecih krseva na svetu, ali bih svakako preporucio da odigrate i poneki X, jer Juventus igra kao qurac, i celu sezonu su usmerili na italijanski Kup koji igraju samo za tri dana sa Atalantom. Posto ce Kupom pokusati da spasavaju sezonu, danasnju utakmicu sa Salernitanom igraju samo zato sto moraju. Ja sam odigrao i da Salernitana nece postici vise od gola (Salernitana under 1,5 gol), kao i da je nemoguce da obe ekipe postignu po gol u prvom poluvremenu, ali posto se radi o kvoticama od 1,10 slobodno preskocite ovaj deo posta. Nemojte nikako zaboraviti da Juventus ove sezone kod kuce nije uspeo da dobije ni Empoli (1:1), ni Genou (nista-nista), a uspelo je im je da izgube cak i od Udinesea (0:1).
    Prosto mi deluje nemoguce da utakmica ManUtd vs Arsenal zavrsi tacnim rezultatom 0:0 ili 1:0 za nekoga, onda je predlog za kladjenje, ali bez nekog divljanja sa uplatama, nesto u vezi sa golovima, na primer over 1,5 gol na utakmici, barem jedan gol u drugom poluvremenu, ili Arsenal sigurno daje gol na utakmici.
    Videli smo da je moguce da Bayern vodi sve do 88-og minuta u sred Madrida i da, ipak ispadne, pa je pravo pitanje sa kakvim entuzijazmom ce danas igrati utakmicu sa Wolfsburgom. Da je na klupi gostiju i dalje Niko Kovac, ovde bi fix XXI-og veka bila pobeda Bayerna u kornerima, odnosno da ce Bayern imati vise kornera na utakmici, a posto je novi trener gostiju ultra-ofanzivni trener, onda mozda vredi pokusati sa igrama over 1,5 gol na utakmici, barem jedan gol u drugom poluvremenu, a za igru Bayern daje vise od gola bacite novcic, pa ako bude "pismo", to i odigrajte, a ako bude "glava", onda nemojte.
    Nikada ne bih predlozio kladjenje na jedinicu na Bayern, nemacka kosarka, Bundesliga, pogotovo ne po ovoj smesnoj kvotici od 1,10 ali kada su juce kolege @IzudinB i @furyshaa mogli da pozovu da se kladimo na Chelsea u sred Nottinghama, a do 74-og minuta bilo 2:1 za domacina, zasto onda ne bih mogao i ja da predlozim ovu jedinicu na Bayern, kada i Bayern igra isto toliko ocajno kao i Chelsea.
    Uopste mi nije jasno sta se desava u glavi kolege @Marko15 kada je u Finalu svetog Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, izabrao strategiju da postavi sva cetiri predloga iz danasnjeg dana, a jos manje mi je jasno sta je video u predlogu over 2,5 gola na mecu Lokomotiva vs Slaven, ali ko sam ja da komentarisem tudje predloge, osim sto sam najbolji kockar na Forumu, zar ne? Dakle, kada je kolega vec toliko siguran, verovatno postoje razlozi za to, pa hajde da ga onda pratimo. Dakle, over 2,5 gola na mecu Lokomotiva vs Slaven, iako ne znam razlog.
    Za kraj predlazem best of.
    Danas se igra predposlednje kolo holandskog prvenstva, a kao sto svi znamo, ja vec tradicionalno svake godine predlazem da se na ovakvim utakmicama odigraju golovi. Prosle sezone sam u poslednjem kolu holandskog prvenstva predlozio overe 2,5 gola na svim utakmicama, sto je i doslo, a za sta sam dobio ukupno nula "like"-ova na ovom smesnom Forumu. Pogodim devet overa 2,5 gola i to u jednoj ligi, i za to dobijem nula "like"-ova ..... cccccccccc. U holandskom prvenstvu je gotovo sve reseno, kod njih se ionako igra ofanzivno, pa ne vidim zasto se to ne bi desilo u poslednja dva kola. Za danas predlazem da odigrate pojedinacno sve overe 2,5 gola na svim mecevima osim na dva, a ta dva meca izaberite nasumicno. Ja sam izbacio igru over 2,5 gola na dva meca, Utrecht vs Sparta i Go Ahead Eagles vs Az a da uopste ne znam razlog za to. Nekada je u ponudama pojedinih kladionica bila igra "ukupno golova u kolu", sto bi bio fix godine za ovo kolo holandskog prvenstva, ali te ponude izgleda vise nema.
    I ne zaboravite da sutra posetite Forum, kada cu najaviti Finale Aba League, a u kojem cu predloziti gradjanski rat u Republici Srbiji kao najsigurniji predlog za kladjenje.
     
  5. Sviđa mi se
    ante16 reacted to noja57 in Četvrtak 22.2.2024.   
    90+4     1 - 0   Galeno   Koliko je samo  "ojadjenih ' dusa na ovoj  planeti  zbog ovog gola??. I ja sam jedan od tih  ali ja sebe smatram krivcem a ne tamo  "neki" Arsenal, kome je mnogo  draza titula u Premier ligi a  ne Liga prvaka. U osnovnoj  postavci  tiketa za juce , Liverpool mi  je sa tip1 i tip 1X &2+ bio  osnova svih  listica. Iskreno  , zbunila me to podizanje kvote na Liverpool(sa @1.20   do  @1.30) i  umesto njih postavim Arsenal sa tipom: 2, tip 2X, tip 2X &0-3 i 2X&0-4 gola. I naravno Galeno je sve listic srusio u  u  90+4 min. da je ostalo  0-0 imao  bi  samo  jedan listic los  a ovako  bas svi! Glavu  gore , kolege drage ,danas moze da bude  mnogo bolje a moze da se opet zadesi  neki :   90+4     1 - 0   Galeno    
  6. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Nedelja 10.12.2023.   
    Crvena Zvezda vs ManCity, Liga Prvaka (sreda) 1X dupla sansa
    Jednostavno ne mogu da cekam jos tri dana, pa sam morao danas da napisem ovu analizu za mec koji se igra u sredu. Situacija u grupi G je potpuno jasna. ManCity ima 15 bodova i gol razliku 15:5 a beogradska govna imaju jedan bod i gol razliku 5:12. Potpuno je jasno da Zvezda nije zasluzila ni taj jedan bod, kao sto je jasno i da bi Zvezdina gol razlika trebala da bude 3:47 da su napadaci Leipziga, ManCity i Young Boysa pogadjali ono sto bi pogodila i moja ujna Danica. Na kraju, potpuno je jasno da ce se Liga Prvaka kad-tad zatvoriti, da nikada vise ne bude moguce da ekipe poput Crvene Zvezde ili Antwerpena ucestvuju u ovakvom tipu takmicenja.
    Na kraju ce, kao i uvek, ostati nesklad izmedju onoga sto ste mogli da vidite svojim ocima, i onoga sto je u glavama ljudi. Svojim ocima ste mogli da vidite da Zvezda ne zasluzuje ni drugu Conference League, a kamoli direktan ulazak u Ligu Prvaka, na osnovu koeficijenata. Svojim ocima ste mogli da vidite da je Zvezda barem trideset godina iza najvecih evropskih klubova. Igraju lose, sporo, nepovezano, bez smisla, bez ideje, zastarelo … deluju kao da ne bi uzeli bod cak ni u drugoj italijanskoj ligi, Serije B, a kamoli Ligi Prvaka. Igraci su takvi, kakvi su, zapusteni, debeli, neobuceni, sebicni, najgori i najjeftiniji koje je Zvezda mogla da nadje na trzistu. Bilo kojeg igraca iz Zvezdinog rostera da izvucete, pa makar i najboljeg, ako ga uopste ima, ne bi imao mesta u Lutonu, na primer, a svi zajedno bi lagano ispali da igraju, na primer englesku drugu ligu, engleski Championship, najbolju drugu ligu na svetu.
    Sa druge strane, onoga sto ste mogli da vidite svojim ocima, jeste nesklad u glavama ljudi. Pa tako, pristalice Zvezde smatraju da se oni nisu obrukali ove sezone u Ligi Prvaka, da je njima mesto u Ligi Prvaka, mozda ne u Top 16, ali medju 32 ekipe svakako … cccccccc, majko moja, sta sve ljudi sebi dozvoljavaju. Nesklad je i u tome, sto ce pristalice Zvezde reci “koliko novca, toliko muzike” sto takodje nije tacno. Jasno je da Zvezda nema dovoljno novca, koliko misle da treba da imaju, ali sta cemo sa ljudima, sta cemo sa stadionom, sta cemo sa mladjim kategorijama, sta cemo sa pajserima u odbrani, sta cemo sto klub vodi lice sa Interpolove poternice, a koju je pojela mala maca, sta cemo sto srpska reprezentacija trideset godina nije u stanju da se kvalifikuje na Evropsko Prvenstvo, sta cemo sto je srpsko prvenstvo smesnije od vijetnamskog, sta cemo sto je Zvezda oborila svetski rekord koliko nije utakmica izgubila kod kuce u domacem prvenstvu, a u Evropi cim ode u goste, skida gace. Sta cemo sa cinjenicom da Zvezda nikada nije imala skuplji roster, i skupljeg trenera, a imaju jedan bod i gol razliku 5:12 i jos odlicno stoje na tabeli, kako igraju.
    Ko je duze na Forumu, zna da sam jos letos pisao kako ce Zvezda proci u Ligi Prvaka ove sezone, a promasio sam za taj jedan bod, i jos deset primljenih golova, mada smatram da sam bio odlican prognozer. Ko je duze na Forumu, takodje zna, da sam pisao da ce Zvezda lakse uzeti bod kod kuce ManCity, nego sto ce uzeti bod bilo kome drugome, Young Boys-ima, o Leipzigu da i ne govorim.
    Najsmesnije od svega je sto, teorija kaze da Zvezda moze da nastavi evropska takmicenja, pod uslovom da demolira kod kuce gradjane, a Young Boysi dozive fijasko u Leipzigu.
    Kvote za mec Crvena Zvezda vs ManCity su prilicno neujednacene. pa tako, na primer, veliki bet365 jedinicu kvotira sa 7,50 a unibet sa 10,00 … majko moja, dok se dupla sansa 1X moze naci od 3,50 - 3,75 … a u krs kladionicama cak i po 4,00.
    Da li je moguce da prodje dupla sansa 1X u sred Beograda, obzirom na razliku izmedju ManCity i Crvene Zvezde, obzirom na razliku izmedju Engleske i Srbije, engleske i srpske lige, engleskih i srpskih stadiona, engleske i srpske trave, ili engleskog i srpskog nacina vodjenja klubova? U nekim slucajevima bi mogla da prodje ta dupla sansa 1X po kvoti od 3,75-4,00 a u nekim slucajevima ne bi prosla, cak i da se igra utakmica deset dana i deset noci, sve dok Zvezda ne povede.
    Kada bi se igrala utakmica u zivot, odnosno kada biste pored terena postavili motornu testeru, pa ko izgubi, odsece mu se jedna, pa druga noga, gradjani bi ovo dobili sa 37 golova razlike, ali sta da radimo kada se utakmica ne igra u zivot, a crnci iz ManCity cak ni ne znaju u koju drzavu treba da putuju u sredu? Za kladjenje na ovaj mec je vaznije da procenimo sta se desava u glavama tih majmuna koji ce u sredu istrcati na teren, nego sto je vazan kvalitet rostera, gde svi znamo kako stoje stvari.
    Hajde da testiramo prvo vas, kolege sa Foruma. Hajde da zamislimo rat i raspad, na primer Italije, zemlje koja je blizu nas, na samo sat vremena, ako biste imali krila, i mogli da letite. Hajde da zamislimo da se Italija raspadne, kao sto se nasa bivsa zemlja raspala, i da svaki italijanski region, pokrajina, odnosno zemlja nastavi samostralno, sama za sebe da postoji, kao sto postoji Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija … i ostali. Hajde da zamislimo da padne krv, zemlja se raspadne, i umesto jedne zemlje, Italije, dobijemo deset novih zemalja, kao sto su Molise, Marche, Liguria, Campania, Basilicata, Umbria ...ko od nas sa ovog smesnog Foruma zna da kaze gde je Molise ili Basilicata, ko od nas sa Foruma zna da navede barem jedan grad u tim zemljama, ili barem jedan sportski klub, ili bilo sta o tim zemljama? A Italija nam je prvi sused, odmah tu pored nas, na sat vremena, ako imate krila i mozete da letite.
    Kada mi nemamo pojma o zemlji koja je nas prvi sused, mozete tek misliti koliko o Srbiji, Beogradu, srpskim klubovima, Crvenoj Zvezdi ili srpskoj ligi znaju Grealish, Foden, Ruben Diaz, Akanji, ili Ederson. Mozete samo misliti o cemu oni sada razmisljaju, i na kom je mestu u njihovim glavama gostovanje u Srbiji. Ja u noci izmedju subote i nedelje, kada svi znamo sta se radi, pisem analizu za mec Zvezda vs ManCity, a igraci gradjana ne znaju ni gde treba da putuju u sredu. Pravo pitanje za analizu je koliko igraci gradjana u ovom trenutku razmisljaju o mecu koji ih ceka u sredu? Da li znaju gde uopste idu? Da li se boje Zvezdinih odbranbenih igraca? Da li razmisljaju o tome, hoce li Zvezda izaci na teren sa jednim ili nijednim napadacem?
    Mislim da crnce iz ManCity brine gostovanje u Srbiji koliko i vas, kolege sa Foruma, nestasica vode u juznom Sudanu. Mislim da crnci iz ManCity znaju gde je Srbija, kao sto i vi znate gde je Umbria. Mislim da, kada bi mogli da biraju, crnci iz ManCity uopste ne bi ni igrali ovaj mec u sredu. Vec sada vidim neku maglu, sivu noc u Beogradu, pun stadion, temperaturu oko, ili ispod nule, ocajan teren na kome ne moze ni da se stoji, a kamoli trci. Vidim dogadjaj godine u Srbiji na jednoj strani, i zainteresovanost engleza, ravnoj vasoj zabrinutosti nemirima u Burmi.
    Dolazak gradjana u Srbiji je svakako dogadjaj godine. Ko zna kada ce sledeci put, ljubitelji fudbala moci da vide prvake Evrope uzivo. Pretpostavka je da ce pajseri iz Zvezde biti motivisani, napaljeni, i kao svaki seljaci pokusati nesto nekome da dokazu, tamo gde je to najmanje vazno. Sto puta ste mogli da vidite na delu seljacki mentalitet. Seljacki mentalitet je, kada na primer, Zrinski preokrene 0:3 protiv Alkmaara u 4:3 ili odigra odlicnu utakmicu protiv Aston Ville, pa onda izgubi lagano sa 0:3 od Veleza ili od Zvijezde 09. Seljacki mentalitet je kada Zvezda odigra najbolju utakmicu sezone kod gradjana, i naravno izgube, a onda odigraju kao qurci protiv Cukarickog ili Vozdovca i obe utakmice izgube.
    Igraci Crvene Zvezde su dovoljno seljaci da ce (mozda) igrati motivisano i dobro tamo gde ne treba, kod kuce protiv gradjana. Dovoljno su seljacine, cim su igrali kao qurci, tamo gde je bilo najvaznije, a to je utakmica kod kuce sa Young Boysima, pa i u gostima. Dovoljno su seljacine, cim prolaz dalje treba da traze protiv gradjana, a ne protiv Young Boysa koji su takodje ekipa za Conference League, a ne Ligu Prvaka.
    Sa druge strane, gradjani imaju sto svojih problema u Premier League, poslednje sto ih interesuje jeste beogradska magla, hladno vreme, livada na Marakani koju bi trebalo preorati, i mogucnost da im pajseri iz Zvezdine odbrane pokidaju ligamente na minus tri stepena u Beogradu. Od gradjana moze da se ocekuje zainteresovanost i entuzijazam sto igraju u Beogradu, ravan onome koji je imala Aston Villa kada je igrala sa Zrinjskim u Engleskoj i kada su dali gol u 90 plus cetvrtom i tako me srusili u Poslednjoj Sansi, jer mi je trebalo da daju dva gola. Tada sam pao, a ko me yebe, sto je odmah nakon toga, Aston Villa dala po dva komada Alkmaaru, Tottenhamu, Legiji, Bournemouthu, tri komada Fulhamu i Lutonu, po cetiri Westa Hamu i Alkmaaru.
    Gradjani su pokazali da mogu da izgube od Wolvsa, da ne mogu da pobede truli Chelsea, niti Liverpool i Tottenham kod kuce, a pokazali su i da je moguce da im Aston Villa sutne ka golu 22 puta, kao sto su pokazali da mogu da prime gol od Arsenala u nadoknadi vremena. Da hoce, Zvezdu bi mogli da dobiju sa 37 golova razlike, ali je pitanje hoce li ih to interesovati u beogradskoj magli.
    Na utakmici u sredu su moguca nekoliko scenarija. Moze da padne neki brz i lak gol u mrezi Zvezde, i onda ce sve otici u qurac, sto se tice Zvezde. Moze da bude 0:0 jer jedni ne znaju, a druge boli qurac. Moze da bude i 2.0 za domace, bas kao sto je bilo pre nekoliko godina, kada su se seljaci iz Srbije napalili protiv Liverpoola, opet na utakmici gde je to bilo najmanje vazno, i opet nakon sto seljacine nisu prosle grupu, a dobile nezainteresovani Liverpool u sred Beograda.
    Koliko da uplatimo za eventualnu duplu sansu 1X po kvoti od 3,75? Pa, onoliko koliko i Zvezda zasluzuje da ih podrzite svojim novcem, ato je minimalni iznos.
    Svako od nas ima neku manu, niko nije savrsen. Neko voli da popije, neko voli da se kladi, nekome se svidjaju avganistanski lekovi, neko voli tudje zene, neko ne moze bez cigareta, a neko trosi novac na bordele. Predlazem da se samo u jednom danu odreknete svih ovih lekova, i samo jedan dan ne uzivate u picu, avganistanskim lekovima, tudjim zenama, cigaretama ili ne odete u bordel, i taj novac ulozite u duplu sansu 1X na seljacine iz Zvezde, koji bi mozda mogli da se motivisu i napale na minus tri u Beogradu, i tako jos jednom svima pokazu kako izgleda seljacki mentalitet
    Jedno pice manje, jedna paklica cigareta, jedan izlazak sa tudjom zenom, ili jedna doza avganistanaca manje, je sasvim dovoljno da ulozimo na pajsere iz Zvezde da vidimo kolike mogu da budu seljacine.
    Uzivajte danas u utakmicama Stuttgard vs Leverkusen, Tottenham vs Newcastle i Armani vs Virtus, a u utorak i sredu uzivajte u utakmicama ManUtd vs Bayern. Psv vs Arsenal, Celtic vs Feyenoord, Dortmund vs Psg i Milan vs Newcastle
  7. Sviđa mi se
    ante16 reacted to NikolaZ in Igra na sreću   
    Pozdrav, interesuje me ova prica. Da li je ovo jos uvek aktivno?
  8. Odličan tip!
    ante16 reacted to IzudinB in Četvrtak 5.10.2023.   
    Molde - Bayer Leverkusen 2 (1.50) bet365
    Bayer Leverkusen igra nogomet koji se često opisuje kao jednostavan i efikasan. Imaju sposobnost lako stvarati prilike i postizati golove, što je rezultiralo njihovim snažnim nastupima u ligi. Također, trener Xabi Alonso je očito napravio izvanredan posao s ovom ekipom, jer su dominirali u ligi i pokazali potencijal za utrku za naslov.
    Očekuje se da će Bayer Leverkusen biti agresivan i da će tražiti golove od prve minute. Molde, s druge strane, igra promjenjivo, a nedavna pobjeda nad Vikingom rezultatom 4:0 svakako je pozitivan znak. Međutim, Leverkusen je na drugoj razini i teško je očekivati da će Molde moći konkurirati njihovoj kvaliteti. Leverkusen je favorit u ovoj utakmici i ovdje očekujem pobjedu gosta. Sretno!

    (Koeficijenti 5.10. u 14:41 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  9. Odličan tip!
    ante16 reacted to IzudinB in Četvrtak 5.10.2023.   
    Backa Topola - Olympiakos 2 (1.55) bet365
    Vidjelo se da Backoj Topoli nedostaje iskustva protiv West Hama u prošloj utakmici, iako su u prvom poluvremenu pružili hrabru igru. TSC je dominirao u svojoj ligi, postigavši impozantnu gol-razliku od 11:1, što svakako svjedoči o njihovoj kvaliteti. Nakon nedavnog poraza od Freiburga, možemo očekivati da će TSC biti izuzetno motiviran da pokaže svoju bolju stranu i osigura uspješan rezultat protiv Olympiacosa.
    S druge strane, Olympiacos dolazi s reputacijom jednog od najjačih grčkih klubova i ima iskustvo igranja na europskoj sceni. Gosti će biti motivirani za pobjedu i vjerojatno će tražiti prilike za postizanje golova.
    Očekujem dobru utakmicu i borbu srpskog predstavnika, ali treba napomenuti da Olympiacos dolazi kao favorit i puno kvalitetniji tim. Sretno!

    (Koeficijenti 5.10. u 14:33 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  10. Odličan tip!
    ante16 reacted to IzudinB in Četvrtak 5.10.2023.   
    Klaksvik - Lille 2 (1.45) bet365
    Klaksvik, domaćin ovog susreta, mora biti ponosan na svoj put do ovog natjecanja jer se radi o velikom uspjehu za njih. Međutim, suočavaju se s izazovom protiv moćnog Lillea, koji je favorit u ovoj utakmici.
    Lille, francuski predstavnik, ima značajno više iskustva i kvalitete u svojim redovima. Očekuje se da će Lille pokušati riješiti ovu utakmicu već u prvom poluvremenu, iskoristivši svoju nadmoć u tehničkom i taktičkom aspektu igre.
    Unatoč tome, Klaksvik se ne smije podcijeniti. Domaća ekipa će sigurno uložiti sve napore kako bi se suprotstavila favoriziranom Lilleu.
    Iako su izgledi na pobjedu gostujućeg tima mali, ovo je jedna od najsigurnijih utakmica za klađenje. S obzirom na razliku u kvaliteti, koeficijent na pobjedu Lillea možda nije visok, ali može se kombinirati sa drugim parovima na listiću. 

    (Koeficijenti 5.10. u 14:19 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  11. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Četvrtak 5.10.2023.   
    Nastavlja se stara prica u prvoj ligi Poslednje Sanse. Prosle sezone, kada je kolegi @fic trebao gol, Hajduk ga je dao u 90 plus 9-om. Juce kolegi @noja57 Zvezda gubi do 88-og, a u utorak kolegi @Iblaz93 Bayern je gubio do 63-eg minuta . I svima prodju predlozi, majko moja. Nadajmo se da ce barem danas Olympiacos izgubiti, i tako srusiti kolegu @BoskoBuha 
  12. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Nedelja 16.7.2023.   
    Po starom, dobrom obicaju, Dnevni Topic za nedelju jos nije otvoren, iako se u nedelju igra veliko Finale pa cu analizu objaviti u delu za subotu, kada vec nemamo robota da otvara i dnevne teme.
    Alcaraz vs Djokovic, Atp Wimbledon veliko finale, najava meca
    Ovo je post namenjen samo kolegama sa Foruma koji su igrali, trenirali, koji vole, gledaju, razumeju i uzivaju u tenisu, najlepsoj individualnoj igri na svetu. Fudbaleri i ljubitelji te seljacke igre, neka slobodno preskoce ovaj post i neka vide sta drugi imaju da kazu.
    Pre (dobitne) analize, imam poziv za sve kolege sa Foruma koji razumeju tenis ili uzivaju u ovoj gospodskoj igri. Ovim putem pozivam sve kolege sa Foruma, i to svih gotovo 14.000 a koji misle da znaju da igraju tenis, da to i proverimo u mecu sa mnom. Dakle, izabrite podlogu, a ako vam je svejedno, neka bude sljaka, zemljani teren. Izaberite da li cemo igrati na dva ili tri seta, a ako vam je i to svejedno, neka bude na tri. Cim smo na kockarskom Forumu, stvarno bi bilo seljacki da se ne kladimo pre meca. Mozemo igrati u pare, veceru, nemacko dansko ili holandsko pivo, kvalitetan kokain, dobar burek, vaucer za kladjenje u kladionici ili skok sa mosta na glavu za onoga ko izgubi. U obzir ne dolaze aktivni ili registrovani igraci, vec oni rekreativnog nivoa, ili nekadasnji igraci, a ako dolazite iz Bosne, mogu i ovi sa Atp liste, Dzumhuri, Fatici, Basici ili Brkici. Godine, odnosno uzrast uopste nisu vazni, posto cu vas pobediti i ako imate tri, dvadeset, cetrdeset ili stotrideset godina. Nikoga se ne bojim, jer ako igrate tenis, kao sto se kladite ili pisete analize na Forumu, ili kao sto igrate Poslednju Sansu, mogu vam dati i neke gemove fore. Za sudije, dovedite koga hocete, ili koliko ih hocete, igracu protiv vas, cak i ako nam sude vasi iz najuze rodbine, jedino necu prihvatiti da sude nasi administratori sa Foruma. Termin izaberite sami, a ako vam je i to svejedno, predlazem ekstremne termine, od 23.00 uvece ili od 07.00 ujutro. I na kraju da vam se predstavim, da kazem nesto i o sebi, i svojoj igri, da imate kakvu-takvu predstavu. Moja igra na terenu je slika i prilika igre Jannika Sinnera. Sa talentom, odnosno prirodnim, genetskim potencijalom sam na vi, ali sam nedostatak talenta nadoknadio radom i velikom ljubavlju prema toj prelepoj igri. Servis mi je “onako”, nista posebno, prvi je solidan, dok je drugi servis gori i od onog prvog Simone Halep. Razlog je, naravno glava, jer se nakon prve greske, stisnem kao qurac, ruka se ukruti od straha od nove greske, pa je moj drugi servis, pravi poklon za protivnika. Na mrezu izlazim samo na kraju meca da se rukujem, i srce me boli zbog toga. Orgazam koji se dozivi igrajuci na mrezi, ne moze da vam priusti nijedna zena na svetu, i nikada necu razumeti kako je moguce da nikada nisam bio u stanju da popravim taj deo igre, koji je u mom slucaju skandalozan. Ono cime cu vas demolirati jeste igra sa osnovne linije, tu sam sjajan, jer igram po principu “... ti Leonardo Drugi samo prebaci lopticu, a protivnik ce vec pogresiti, posto ne postoji protivnik koji moze da napravi toliko poena, koliko ja mogu da vracam...” Dakle, tehnicki nisam najgledljiviji igrac na terenu, ali sam uporan kao mazga, sve vracam, borim se, trcim kao dopingovan i za mene nema izgubljenog poena. Udaram ravno, bez spinova, gledam da udarci budu sto duzi, sto nije uvek lako, a ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put osobno napravio poen, uglavnom se sve zavrsava na cekanju da protivnik pogresi. Ako ste nekada gledali Sinnera, ovaj deo ste mogli i da preskocite, pa ako neko sa Foruma misli da ima sanse da mi uzme nekoliko gemova, lako cemo zakazati mec.
    Alcaraz vs Djokovic, veliko Finale, najava meca
    Ako ste primetili, vec duuuuugo na Forumu uopste ne raspravljamo vise ko je najbolji kockar medju nama. Sta ima da raspravljamo kada sve moze da se proveri sa dva klika i manje od sedam sekundi, zar ne? Prava je steta sto i sam znam koliko sam dobar, pa mi nedostaje skromnosti, vise postovanja prema drugima, a treba mi i sto manje bahatosti, laskanja samome sebi, hvalisanja i bezobrazluka. Kada bi uz te mane, uspeo i sebi da nametnem sto vise tisine i posvecenosti na sustinu, bio bih idealni clan Foruma, svetac, nesto poput kolege @IzudinB  a to znaci da bi sledece sezone pisao analize u drugoj ligi, a na to ne pristajem. U Dnevnom Topicu od 02.07. sam napisao istorijsku analizu u kojoj je napisano sledece, a sto mozete proveriti sa dva klika:
    Wimbledon, dugorocno kladjenje
    Carlos Alcaraz pobednik “svog” cetvrtfinala, kvota 1,61
    Deo zreba iz koga dolazi pobednik Wimbledona – gornja polovina (Alcarazova), kvota 3,00
    Cetvrtfinale zreba odakle dolazi pobednik – prvo (Alcarazovo), kvota 3,75
    Pobednik takmicenja, Carlos Alcaraz, kvota 4,35
    (sve iz ponude velikog bet365)
    Za sada je prosla samo jedna prognoza od cetiri objavljene u tom istorijskom postu, ali bi, doduse teorijski, mogle da prodju i sve cetiri, sto svakako znaci da sam bio dobar prognozer. Predlozio sam kladjenje na igraca na koga je pobeda na turniru bila kvotirana sa 4,35 a danas je 2,50 – 2,60. Igrac koga sam gurao do Finala nije najbolji na travi, nije racionalan, nije u najboljim godinama za tenis, i nije bio prvi favorit turnira, ali, ipak evo ga u velikom Finalu. Tacno je da mu protivnici do Finala nisu bili najtezi moguci (Chardy, Muller, Jarry, Berrettini, Rune i Medvedev), ali je tacno i da je do velikog Finala izgubio tek dva seta, a kako je demolirao Medvedeva je prava poezija.
    Sta mislim o jednom, a sta o drugom finalisti mogli ste da procitate takodje na nasem Forumu u Dnevnom Topicu od 09.06. kada je na programu bilo polufinale Roland Garrosa, i gde sam predlozio kladjenje na spanca po kvoti od 1,50 i pao. Da, da pao sam, ali je svejedno to bila dobra prognoza, jer ne mora svaka prognoza da prodje da bi bila dobra. Ne odustajem od nje, samo zato sto sam pao, vec samo nesto vise od mesec dana od nje, opet je ponavljam. Dakle, moja analiza za danasnje veliko Finale jeste prepisana gubitnicka analiza iz dnevnog Topica od 09.06.
    A sve ostale kolege, pre svega ljubitelje tenisa, narocito one koji razumeju i vole ovu prelepu igru, pozivam da zaborave na sve, i u nedelju se izljube sa svojim najdrazima i posvete velikom Finalu. Predlazem da sve nagone zadovoljite do 15.00 casova, bilo da su u pitanju alkohol, sex, hrana, opijati ili masturbacija (sto je takodje oblik sexa, ali po principu “uradi sam”) i da sobu zakucate ekserima da ne bi neko pokusao da udje dok traje ovaj mec. Do pocetka meca imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate svu imovinu i novac ulozite na jednog od finalista, posto neko mora pobediti, odnosno posto u tenisu nema X, neresenog ishoda. Uzivajte u magiji kockanja, izazovu, adrenalinu i stasti gde se od vas ocekuje da procenite pobednika od dva ucesnika. Kladionice nude, a na vama je da procenite, pa ako to nije posteno, neka ide zivot u qurac.
    Moj stav je poznat, imali ste prilike da ga procitate u Dnevnim Topicima od 09.06. i 02.07. i nema nazad, sto uopste ne znaci da sam miran, da se ne bojim, niti da spavam kao mala beba. Cak stavise, nikada se nisam losije osecao, i nikada mi stomak nije slao vece signale da gresim. Posto vise nema nazad, posteno je da napisem da uopste nisam siguran u spanca kao konacnog pobednika, ali sam potpuno spreman da izgubim novac igrajuci na njega, i da nikada nisam imao vise entuzijazma, strasti i adrenalina. Tenis je previse lepa igra, a kockanje previse zdrava i korisna stvar, i stvarno bi bilo seljacki kada bih sebi dozvolio da budem neobjektivan, i ne predstavim oba finalista sa sto manje emocija i sto vise razuma.
    Novak Djokovic kao pobednik, kvota 1,50 – 1,55
    Najbolji ikada (za srbe), ili jedan od najboljih ikada u istoriji ove prelepe igre. Sve do polufinala igranje na njega je bilo skoro nemoguce, a tek je u polufinalu kvota na njega presla kvotu 1,20 i to jedva. Svi znamo ko je i sta je, i sta je sve osvojio. Ne znam da li je kompletniji igrac od Alcaraza, nisam siguran i da vise trenira, a najmanje sam siguran da ima vise potencijala (kada je Finale u pitanju), ali je zato prvak sveta u onome sto je u tenisu najvaznije, a to je glava. Ni jedna igra na svetu nema u sebi tu mentalnu crtu poput tenisa, i zbog toga, dok god u tenisu bude crnaca, rusa ili ovih sa mentalnim cepanjima u mozgu, Novak moze da spava kao beba, i trenira koliko i do sada, sto mu je potpuno dovoljno. Tehnicki gledano, mozda ima dva i po bolja udarca od mladog spanca, bolji je i na travi, ali i da igra bez tih prednosti, ima ono sto je najvaznije, a to je glava. Ne bih voleo da se zaboravi da je Novak Djokovic neobrazovana osoba, da je napustio svo skolovanje jos kao dete, i da je u jednom delu karijere, bio igrac sa najvise predatih meceva u istoriji Atp-a. Ne bih voleo ni da se zaboravi period kada je izigravao cirkusanta na velikim turnirima i imitirao svoje protivnike, zarad malo jeftine ljubavi od publike, sto mu je oduvek bila opsesija. Ne bih voleo ni da se zaboravi da mu je zena u svojoj mladosti kucala tikete po beogradskim kladionicama, a danas je profesor po pozivu na nekim jeftinim beogradskim univerzitetima jer se preziva Djokovic. To je sve bio pravi Novak Djokovic, ali je bio i pravi kada je birao sebi timove ljudi koji su mu vodili karijeru, jer da je vodio sam sebi, danas bi igrao challengere sa Dzumhurom. Mnogo pametniji od njega su mu vodili karijeru, i to bez greske, pa su vremenom nestajale imitacije, pa predaje meceva, pa odnos prema medijima, pa odnos prema publici, pa cemo danas u velikom Finalu imati prilike da gledamo novog Papu Francesca, Jorge Maria Bergoglia. Ne bih voleo ni da se zaboravi sta je predsednik Republike Sumske Milorad Dodik izgovorio o porodici Djokovic gostujuci u tv studiju neposredno pre emisije, ne znajuci da su kamere ukljucene, a govoreci o teniskom turniru u Republici Sumskoj, gde su organizatori bili, gle cuda, bas porodica Djokovic. Evo i te poezije (upucene voditelju emisije, misleci da su kamere ugasene). “.. mogu ti reci da su ovi Djokovici teski u pick*#*u materinu, uh …. nasi ih ljudi dozivljavaju na emociju, ali kada udjes u posao sa njima … auuuuuuu … prava ciganija mogu ti reci … oni saradnici njegovi, ona braca … ma cela porodica … majko moja … a jos i izgubi ...” Predsednik Republike Sumske, bi pre svega morao da bude u nekom zatvoru, i to samici, pa bi onda morao da vrati sve pare koje je uzeo, a tek onda bi moglo da mu se dozvoli da govori, ali je ovde govorio kao akademik. Hteo je, zapravo da kaze, da porodica Djokovic nije htela ni obicnu vodu da plati za ucesnike turnira u Banja Luci, da bi izmedju sebe mogli da podele par eura vise. Na srecu, citav tim oko Djokovica postoji zbog njega na globalnom nivou, a ne da mu vode karijeru na zlom Balkanu. Zato Novak danas govori perfektno cetiri svetska jezika, ima telo sa 0 procenta masti, izgleda kao pustinjski hrt, a i zivi potpuno atipicno od svih ostalih pajsera sa Atp Toura. Veoma rano se ozenio, ima dva deteta koji su ga malo oplemenila, porodicni zivot mu je doneo potreban mir, a zasluge samo njemu idu sto mu telo izgleda savrseno. Uz to je sebe zadovoljio brojkama, titulama i rekordima u odnosu na Rafu i Federera sto mu je donelo dodatni mir i opustenost. Uz radnu etiku, rad toliko dovoljan da tek odrzava vec savrseno telo, te mentalni sklop, inat i zelju da ga vole, ne znam koga bi trebalo da cudi kvota od 1,50 -1,55 na njega kao konacnog pobednika. Dokle god se bude drzao tih principa, i dok bude u stanju da ima u sebi motiva, inata i zelje, a uz sve one crnce, ruse i ozracene u mozgu Tsitsipase sa Atp Toura, sva velika Finala ce igrati sa Alcarazom ili nekim drugim, pa je lako moguce da osvoji jos tri-cetiri najveca turnira. Mnogo zavisi i od toga, a to je precesto u sportu najvaznije, u kom smeru ce otici mec. Za Djokovica bi idealno bilo da dobije prvi set, a da se publika okrene protiv njega, tada je najopasniji, i ako se to desi, odigrajte na njega u live kladjenju sve sto imate. Ne znam sta Djokovic ima kvalitetnije od spanca, tehnicki gledano, ali sto se tice glave je doktor nauka za Alcaraza, mnogo je racionalniji u odlukama na terenu. Na kraju krajeva, ovakvih meceva je odigrao na lopate, tesko da neko veruje da se boji protivnika, ili da ima tremu pred mec. Telo, glava, iskustvo, racionalnost … malo li je? Uz to igrate na najboljeg ikada (za srbe) ili jednoga od najboljih u istoriji tenisa.
    Carlos Alcaraz kao pobednik, kvota 2,50 – 2,60
    Krenuo bih bas od njihovog poslednjeg medjusobnog susreta, polufinala Roland Garrosa gde je Djokovic dobio prvi set sa 6:3 pa se spanac vratio sa 7:5 nakon cega se povredio i izgubio treci i cetvrti set sa 6:1 6:1 Svi koji smo se kladili na Alcaraza smo mu yebali majku i sve zensko u familiji sto nije predao, jer bi mozda u nekim kladionicama izvukli kvotu od 1,00 a i to bi bilo pitanje, ali smo barem imali na koga da se istresemo zbog gubitka novca. Gledajuci van kockanja, to je velika osobina, da hramljes, ne mozes da se kreces, ali da ipak neces da predas mec. “Onaj”, mladi Djokovic bi to predao jos nakon prvog gema, i onda bi narednih sest meseci zivot stao zbog njega brinuci se pola Republike Srbije hoce li nekako preziveti. To je prva osobina koja govori da ce od njega biti nesto. Druga pozitivna osobina je sto se iz aviona vidi da napreduje iz meseca u mesec, iz godine u godinu, i sto je jos vaznije slusa sta mu se govori. Izgleda kao bizon, i ako ga zaobicu povrede, morao bi da dominira s'obzirom kakve pajsere ima za konkurenciju. Forehand je savrsen, a backhand bi mogao biti i bolji, iako je vec sada dobar. Za servis je najbolje sto ide na bolje i vise nije gori od servisa Simone Halep koja bi imala pedeset titula vise da ne mora da servira. Alcarazova igra na mrezi je gora od moje, ali svi ti nedostaci bi mogli i da prodju kada bi igrao racionalnije, a kako da igra racionalno, kada ima tek 20 godina, zar ne? A evo i onoga gde sam ja daleko bolji od mladog spanca, gde sam prava klasa. Spancu su potrebna dva ili tri dobra udarca da protivnika izbaci iz ravnoteze, ono sto se u zargonu kaze “posalje protivnika po burek” a sto cine dva ili tri udarca u same uglove terena. Meni je potrebno dvadeset udaraca, i to kada imam dan. Ali razlika izmedju Alcaraza i mene je sto, ako mi uspe da protivniku nekako izlomim kicmu, moj sledeci udarac je samo da loptica predje mrezu, a protivnik ce valjda pogresiti. Alcaraz pak, nakon dva ili tri sjajna udarca kojima pokupi paucinu iz uglova, hoce i cetvrti takav, pa loptica umesto samo da predje mrezicu, ode u tri pick*#*e materine, osam metara van terena, jer je mlad, agresivan i budala, a i ne yebe redovno.
    Mislim da je spanac kvalitetniji za nijansu (tehnicki gledano), ali je Novak u glavi doktor nauka. Ako spanac nekako dobije prvi set, povede i u drugom, uz to se publika okrene protiv srbina, proci ce mi i tacan rezultat od 3:0 za spanca, sto nigde nisam niti napisao, a kamoli predlozio. Prvi set za Djokovica i publika protiv Djokovica salje sve uplate na spanca u qurac.
    I za kraj, magiju kockanja cini ono sto imamo i u zivotu. Izbor. Imate dva protivnika, jednog koji je osvojio sve sto se moze osvojiti, i drugog koji je potencijal, ali jedini koji od svih pajsera moze da srusi najboljeg. Iskustvo, zrelost, glava i razum ili tempirana bomba koja moze da srusi pola sveta, ali i da vam eksplodira u ruci? Ovo nas ceka i u zivotu. Koje pivo izabrati, dansko, nemacko ili holandsko? Ko je zena koju cete izbrati da se budite uz nju do kraja zivota, i sta ako izgleda poput stakora? Kojim poslom cete se baviti celoga zivota, i sta ako ga ne volite, a izbrali ste bas to? Avganistanski ili kolumbijski lekovi? Nemacki automobil ili azijsko djubre? Odlazak kod mame na rucak, pa makar to bilo i u Bosni, najgoroj zemlji na svetu, ili odlazak u emigraciju pa da cistimo one svinjce od toaleta po zeleznickim stanicama? Rodjena zena, pa da je sigurno i redovno, ili zenina sestra (ako se ne sazna) pa da je retko ali nezaboravno? @Goksim ili @IzudinB ko ce biti gori u drugoj ligi, i ko ce ispasti u trecu? Alcaraz po 2,50 – 2,60 ili Djokovic po 1,50 – 1,55 ?????
     
  13. Ljut
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Utorak 11.7.2023.   
    Swiatek vs Svitolina, Wta Wimbledon, jedinica kao kuca, kvota 1,15 (utorak)
    Alcaraz vs Rune, Atp Wimbledon, jedinica, kvota 1,30 (sreda)
    Ukupna kvota 1,50
    U nedelju 09.07. sam napisao istorijsku i sto je najvaznije, dobitnu analizu, a samo dva dana kasnije stize jos jedna (dobitna) prognoza sa istim predlogom. Double od nedelje i ponedeljka u kojima su igrali najbolji igraci na svetu u muskoj i zenskoj konkurenciji je prosao, sada je najmanje vazno kako je proslo, a nakon samo dva dana predlazem reprizu, dakle opet igranja na najbolje. Bolje da vam u postu ne pisem kako je u nedelju prosla Swiatek, jer ako vam napisem, mozda cete odustati od ovog dobitnog tiketa. 
    Svitolina bi, da se igra na papiru, a ne na terenu, mogla biti opasna protivnica, ali ako uzmete u obzir da je postala mama (udata za Monfilsa) i da ide na najbolju igracicu na svetu, pad na ovom predlogu bi mogao da dodje samo kao Bozija kazna zato sto se kladimo na zene, kada svi dobro znamo cemu zene sluze.
    I Rune bi mogao da bude opasan protivnik, pogotovo za kladjenje na kvotu od 1,30. Sve sto se prica o Rune-u, a to je da je talentovan i perspektivan, ja vec godinama slusam, najpre o Raonicu i Dimitrovu, pa onda o Zverevima, Tsitsipasima, Aliassime, Rublovima, Shapovalovima i ostalim govnima. Nemojte nikada da zaboravite da su mediji nekada Dimtorva proglasili baby-Federer, a on je u celoj karijeri osvojio jedan turnir iz serije 1000. 
    Dakle, Rune je neka soft varijanta Zvereva, Tsitsipasa, Aliassima, Rublova i Shapovalova, a to znaci da je na vi sa mozgom, pamecu i razumom, a takvi zavrsavaju u kanalizaciji, a svi znamo sta tamo pliva.  Ako se svi slazemo da je Alcaraz jos uvek nespreman da postane igracina, ali je na dobrom putu kada otkloni nedostatke, sta tek onda reci o dancu. Moje misljenje je da ce Rune zavrsiti ili kao Wawrinka ili kao Damir Dzumhur, treceg puta nema, mada mislim da je blizi ovom drugom. 
    Iznos uplate, najveci moguci, obzirom na doba godine i ponudu u ovom delu kladionicarske sezone.
    Da se sada igra Poslednja Sansa, i da danas moram da postavim predlog, moj izbor bi bio jedinica na Sinnera protiv Safiullina, gde je jedinica kvotirana sa 1,18 a za to bih morao da iskoristim privilegiju da za mene pravila ne vaze.  Jedinicu na Sinnera nisam stavio kao treci par na tiketu, samo zato sto zelimo da igramo na dva najbolja igraca na svetu, a Sinner to nije.
  14. Sviđa mi se
    ante16 reacted to tunjica in Utorak 11.7.2023.   
    Jeb'la te Swiatek
  15. Sviđa mi se
    ante16 reacted to unkdy in Pomoć oko klađenja na stranoj kladionici.   
    Stari akaunti na b365 podrzavaju depozit/withdraw preko Skrillu a ovi sto su otvorili zadnji godina ne, bar tako je kod nama tu u MK
  16. Ljut
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Četvrtak 18.5.2023.   
    ManCity osvaja Ligu Prvaka, kvota 1,20
    Samo da kazem nesto mojim najvecim neprijateljima na Forumu, a to su protivnici malih kvota. 
    Da danas uspete nekako da skupite nesto novca, i odlucite da kupite sve tri kompanije, Microsoft, Sony i Coca-Colu, one vam ne bi donele profit od 20 procenata, ni do kraja godine, a kamoli do 10.06. Isto tako, da vam danas popodne umre daleki  rodjak, neki seik iz Qatara, i da vam ostavi sav novac, a vi ga ulozite u banku, znajte da vam nijedna svetska banka ne bi dala kamatu od 20 procenata, ni do kraja godine, a kamoli do 10.06.
    Ne lupetajte o malim i velikim kvotama, postujte kladionice koje vam daju ono sto niko ne bi. Dvadeset procenata od ulozenog, za manje od mesec dana, vam niko nece nikada ponuditi. 
    Nadam se da vam analiza ne treba, nadam se da ste gledali ono savrsenstvo od juce, nadam se da ne postoji neko na Forumu ko misli da Inter moze da osvoji Ligu Prvaka, a Inzaghi bude najbolji trener u Evropi, a nisu u stanju da pobede Monzu ili Speziu.
    Moguci rizik je samo jedan. Ili ce biti 6:0 za gradjane, ili ce Inter pobediti 0:1 u nadoknadi vremena, ali za tu mogucnost vredi rasprodati svu imovinu, jos u toku danasnjeg dana.
    A da ne govorim, ako sa ovim fixom godine vezete pobednika Bundeslige. Potrebno je samo da pravilno izaberete, da lì cete verovati da je nemoguce da Tuchel i Salihamidzic, sruse sistem koji postoji sto godina, i titulu gradjana vezete sa titulom Bayerna po kvoti od 1,56. Ili mislite da je sve u zivotu moguce, kada odluke donosi neko iz Bosne, pa titulu gradjana vezete sa titulom Dortmunda po kvoti od 4,20.
  17. Zbunjen
    ante16 reacted to tome1993 in Četvrtak 18.5.2023.   
    Domaća ekipa je ispala ekipe te uz to što su bez motiva fali im 12 igraca. Kvota u padu velikom.
    Ne mogu ni gosti ispasti iz lige ali vrijedi probati.
     
     

  18. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Ponedjeljak 24.4.2023.   
    Zamolio bih kolege i administratore da u sutrasnjem Topicu ne objavljuju nista o zavrsnici Euroleague koja pocinje bas sutra. Niko na Forumu nije u stanju, bolje od mene, da najavi ludilo koje nas ocekuje od sutra. Tek kada ja napisem najavu, posle mene mogu da kazu sta imaju, ostali amateri sa Foruma.
  19. Idemo po crne kese!
    ante16 reacted to magnifico91 in Ponedjeljak 10.4.2023.   
    Upravo izašle kvote za finale. U Houstonu vlada pravi nered, kiša je padala 3 dana i sve poremetila. Situacija je takva da se polufinala i finale igraju isti dan u razmaku 3-4 sata. Tiafoe  (ATP: 15) je svoj posao završio prije i nešto laganije, trebalo mu je svega 1 sat da završi polufinale (na turniru je proveo 3 sata i 40 minuta na terenu). Na papiru je Tomasu (ATP: 73) u polufinalu trebalo gotovo isto, kojih pola sata duže, ali je dojam da je ipak imao teži zadatak (ukupno više od 6 i pol sati na terenu). Izmjene su bile duže i više je morao raditi za poen. Tiafoe je svoj meč započeo jedan sat prije pa samim time ima jedan sat više za regeneraciju. Tiafoe je ovdje definitivno zaglavio jer u utorak već igra masters Monte Carlo u kneževini Monako, mnogo jači i ozbiljniji turnir. Tamo će vjerojatno ispasti u prvom kolu jer će na teren valjda direkt sa aerodroma. U Monaku je sve drugačije, mnogo sporija zemlja nego u Houstonu, drugačije vrijeme, temperatura, vremenska razlika je kojih 7 sati. Mišljenja sam, kad već mora biti tu di je, mogao bi meč shvatiti ozbiljno i odraditi posao do kraja.

  20. Ljut
    ante16 reacted to prlito in Valuebets   
    Hrvatska 3. liga
    Zagorec - Jadran Ploče
    Jadran Ploče 2.24 50u
    Luxemburg
    Swift - Mondercange
    Oba daju NE 1.93 50u
  21. Ljut
    ante16 reacted to prlito in Valuebets   
    Rukomet Austrija
    Ferlach - Linz
    Linz 1.63 40u
  22. Sviđa mi se
    ante16 reacted to exercic in Nedelja 2.4.2023.   
    Ma zanima me cisto informativno, ja se kladim ovako bezveze cisto da ispratim, uvijek za male pare.. Ako prodje prodje
  23. Sviđa mi se
    ante16 reacted to furyshaa in Nedelja 2.4.2023.   
    Pošto je forum kao forum, osjećam se kao pitanim. Mislim da je to najveći problem kod klađenja, kada pomisliš da možeš živjeti od toga i kada se 'pretjerano trudiš". Imao sam tu neku fazu u životu gdje sam baš aktivno igrao i kada se sve sabere i oduzme, uvijek si u minusu. Uvijek se pokušavaš vaditi, uvijek gledaš da ga malo pojačaš, i tako u krug.
    Sa druge strane sada, kada imam par prihoda i kada mi je klađenje samo zanimacija i kada nemam taj 'pritisak' dobitka, mogu ti reći da sam rijetko kad u minusu. Naravno, zna se desiti ali u vecini slucajeva ili je nula ili je plus. Nekada manji nekada veći ali sam tip osobe kojem nije mali dobitak tipa 100-200eura za vikend, pa cak se zadovoljnim i sa 50eura dobitka za vikend. 
    Prvo i osnovno pravilo, nemoj biti pohlepan. Mnoge civilizacije su propale zbog pohlepe pa što ne bi i ti, mali nebitni atom u svemu ovome?!
    Evo npr., od danas mi je ostao Porto samo da bi vikend zaokružili na nekih 200 eura dobitka ali ću, iako sam 100% siguran u njihovu pobjedu, braniti sa X2 i zadovoljiti se sa nekih 150e dobitka.
    Pusti šuplji ovih familija tipova i ovih nerada što se reklamiraju po IG jer da žive od svojih tipova, nikada ne bi kurcem mrdnuli van svog dvorišta, kamoli grada ali dok ima debila koji im placaju clanarine, vrlo je lako mahati onom stvari.
  24. Pratim
    ante16 reacted to nutrija in Subota 1.4.2023.   
    21 od 22 domačih utakmica(sve ligaške i CL) su završile sa više od 1,5 gola i City je na svakoj postigao gol. Poslednjih13 medjusobnih kod City-ja završilo je preko 1,5 gola i City je na svakoj postigao gol.
    Svih 19 domačih utakmica Leipziga završilo je sa više od 1,5 gola i Leipzig je na svokoj postigao gol. Svih 6 medjusobnih utakmica u Leipzigu završilo je sa više od 3,5 gola, gde Leipzig nije izgubio.
    Maribor je postigao gol na poslednjim 17 medjusobnim utakmicama. U poslednjih 45 medjusobno odigranih utakmica dao je gol 42 puta.
    PSV je postigao gol na poslednjih 19 medjusobnih utakmica.
    Juventus je postigao gol na 20 od 21 domačih utakmica, na svim i 16 medjusobnim utakmicama na domačem terenu. 
    Svih 21 utakmica Sportinga na domačem terenu završilo je sa više od 1,5 gola.
     

  25. Haha
    ante16 reacted to LeonardoDrugi in Utorak 14.3.2023.   
    Hej @IzudinB
    Danas sam na Forum dosao samo da se kurcim, odnosno da hvalim samog sebe, kako sam  majstorski odigrao i predlozio za "Izudinov ugao" tri doktorska tiketa koja su sva tri prosla. Ne znam da li sam ponosniji da Armanijevih dvadeset razlike u gostima protiv neugodnog Brindisija, ili one doktorske jedinice na Partizan protiv Crvene Zvezde, Aba League. 
    Sto se mene tice, dosadasnji "Izudinov ugao" vodim kao bez promasaja, jedan void, a jedini put kada smo promasili je onaj kada smo uzeli predlog kolege @Goksim
    Od uzbudjenja i euforije sto je prosao doktorski poslednji predlog za "Izudinov ugao" nisam u stanju da pisem analize za danas, a samo cu predloziti
    ManCity vs Leipzig, Liga Prvaka, over 1,5 gol, kvota 1,18
    Barcellona vs Crvena Zvezda, Euroleague (petak), kvota 1,20
    Ukupna kvota 1,41
    Napomena, ovo nije predlog za "Izudinov ugao", vec predlog za obicne ljude.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use