Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Tuzlak

Članovi
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to canca in NBA - Subota 9.12.2017   
    Aldridge over 22,5 1.85 Premier   Kawhi i dalje out Pau Gasol out Ginobili out Parker out Anderson out Green upitan, više naginje tome da ne igra   Pop standardno rotira i odmara, b2b utakmica, sinoć bila teška utakmica protiv Kelta. Nije isključeno ni da Pop odluči odmoriti LaMarcusa ali se isplati probati ovu granicu dok je nisu digli. Sve će pasti na Gaya i Aldridgea, a izabrao sam Lamarcusa jer on ima veće ovlasti i dosta više lopti. U Sunsima ga nema tko čuvati, igrali su prije mjesec dana i ubacio im je 21 poen uz BO. U prosinac je ušao sa tri vezana undera: Memphis 22, Detroit 17 i Miami 18. Taj niz je prekino sinoć, ubacivši Bostonu 27 poena uz koje je dodao i 10 skokova. Ako ne bude i on odmarao večeras ili imao neku restrikciju minuta, mislim da ovo dolazi bez problema. Sinoć je bio odličan protiv Bostona, večeras fali dosta igrača, Sunsi puštaju na sve strane i ako ne bude neka od dvije spoemnute stvari, Aldridge će se iživljavati večeras.
  2. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to Gigi in NBA - Ponedjeljak 4.12.2017.   
    Gasol se diže u formi, promjena trenra mu je izgleda godila, nije bio u najbolji odnosima s bivšim trenerom te je već prošlu odigrao odlično protiv Cavsa. Towns baš i ne igra obranu te dosta dobra granica za over Marca. Na Evansa bi mogao Butler te će Marc moram dosta forsirat. Schroeder im je utrpao u gostima 24 prije 2 dana, sad igra doma te vjerujem da će opet dominirat terenom.

    Cavse svi pune na centru i vjerujem da će i Lopez. Ne vjerujem u neki rano BO, a Robin ovo lako prebaci već za poluvrijeme. Towns će se boriti pod košem s Townsom te je za očekivati od Butlera i Wigginsa na povuku. Butler sinoć sasuo 33 Clippersima, podigao je formu nakon slabijeg starta i nećemo ga još dugo gledat na ovako maloj granici. 

    Charlotte sam mislio i u singlu na 7.5, ali ipak sam odabrao sigurniju varijantu. Orlando je u lošoj formi, malo su to prekinuli protiv Oklahome te sinoć protiv Knicksa. Thunderi su katastrofa te ih je Gordon sam dobio, a sinoć su Knicksi bili osakaćeni i još ih skoro dobili. Kemba se vraća te očekujem laganu pobjedu Hornetsa.
    Razmišljao sam dugo što upariti te sam se odlučio na ovo. Phoenix gotovo svakom utrpa preko 100 poena, a Phila će se lako prilagoditi u run and gun. Ovo vidim na 240+.
     
  3. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to JackieJack in NBA - Srijeda 22.11.2017.   
    Bledsoe over 15.5 1.80 Betfair 
    Ovo sam uzeo na jaci ulog, upravo izasla vest da ludi Grk ne igra sto znaci veliki broj lopti za ostale. Bledsoe je zatrazio trade iz Phoenixa pre manje od mesec dana a veceras upravo igraju protiv njih. Ocekuje se da se skroz nabrije, ova granica ce ubrzo biti povecana pa ko hoce nek pozuri, mislim da veceras ladno ide na 18+ pts. 

    Izvor: http://www.fantasylabs.com/nba/news/
  4. Sviđa mi se
    Tuzlak got a reaction from BaksuzX in Duplanje   
    Vidi sa moderatorima foruma, po meni odlična ideja, ja sam ZA.
  5. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to JackieJack in Duplanje   
    Pozdrav svima koji su zainteresovani za ovu ideju!

    Reaktiviracemo deo foruma koji se zove "listic dana" gde se svakog dana moze otvoriti novi topic, to moze svako od vas raditi, ne samo moderatori i admini

    Evo otvoricu vam takav topic za veceras pa cemo i sutra nastaviti. U tom delu nisu potrebne nikakve posebne analize, mozete objaviti samo parove...
  6. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to BaksuzX in Duplanje   
    Bok ekipMoj prijedlog je da se napravi jedan podforum gdje ćemo se baviti duplanjem,znači svaki dan da pišemo i dajemo prijedloge ili čak netko natjecanje:) Koef max 2.50
    Osobno sam ljubitelj te vrste igre pa uz svoje parove bih htjeo vidjeti i druga mišljenja
    Tko je za ?
  7. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to jansavc in NBA - Petak 10.11.2017.   
    pozz svima
     
    DeAndre Jordan  bet365 over 13,5 rebounds 1,83 kvota
    Jordan u prosjeku 14 skoka na utakmicu... danas stvarno ne vidim ko može parirati Jordanu u skoku, Oklahoma troši puno lopti imaju 87 šuteva na utakmicu od toga 39 uspješno znači više nego pola lopti tačno 48 ima jih za skok  sigurno če danas nastavit ovakav tempo tako, da če bit puno prilike za skok Jordana on mora pokupit 25% posto lopti i to je to... a sigurno če ulovit koju u napadu jer ponavljam Oklahoma nema igrača koji može parirat Jordanu sve govori statistika kad jim je najbolji skakač westbrook sa 9 skokova... zato danas igram over i bet daje kvotu 1,83.
     
    sretno
     
    Stvarno nemogu vjerovat imao 10 skokova na početku 3 četvrtine...i onda ništa sta...i na kraju Oklahoma imala šut 40 78 više nego 50 % .... alo šta je tu je idemo dalje...
  8. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to gregor in NBA - Petak 10.11.2017.   
    Blake Griffin  OVER 23,5- bet365 -1,83
    Eto kao sto je vec receno gore, veceras Clippersima fale Teo, Beverly i Gallinari a i nije sigurno da ce Austin Rivers zaigrati. Blake je vec ionako lider Clippersa i ovakvoj situaciji ocekujem da preuzme jos vise odgovornosti na sebe. Poticaj bi mu mogao biti i to da igra u rodnoj Oklahomi.
     
    Devin Booker  OVER 24,5- bet365 -1,83
    Ovdje podosta riskiram, ali losim Sunsima fali dosta igraca zbog ozljeda, nema Knighta i Monroa, itd. U svoj toj zbrci nekako se Booker izprofilirao u prvu violinu Sunsa i ocekujem da ce opet uzeti puno suteva iako bi bilo bolje da je margina mozda na 21, 22 poena
  9. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to Comitesha in NBA - Srijeda 8.11.2017.   
    Hajde ljudi, dajte da ozivimo malo ovu temu, verujem da ima dosta nas koji ozbiljno prate nba, mozemo pomoci jedni drugima i uzeti pare. 
    Evo ja cu opet danas probati:
    Kyrie Irving 24.5 over
    O kvalitetima ovog momka necu pisati, to je prica za sebe. Konacno je posle “sporijeg” starta poceo da se zagreva i da pruza kosgeterski bolje partije. Sada gostuje u gradu Andjela, ekipi koju je do sada redovno punio, jos i kada je Kobe igrao, a i nakon toga. Veceras protiv Lonza, dodatni motiv da pokaze novajliji sa kim ima posla. Ocekujem lagani over, pa da vidimo.
    Curry 26.5 over
    Ove sezone jos nismo u pravom sjaju videli Stefa, kada pocne da pogadja sa parkinga i saspe gomilu trojki u cetvrtini. Poznat po tome sto bolje igra na svom parketu, ocekujem veceras rafal protiv zanimljive ekipe Minesote, koja 5 utakmica ne zna za poraz. Dosta zanimljivih matchup-ova veceras, gde mislim da ce Stef doci do izrazaja i otici na 30+, gde je toliko cesto bio u prosle dve sezone.
    Srecno!
  10. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to canca in NBA - Srijeda 8.11.2017.   
    Treba uzeti iz Orlanda Fourniera ili Vučka jer igraju protiv NYK-a koji očajno brani reket, ali o tome kasnije..prvo o PorzGodu.   Porzingis over 28,5 1.85 HL   Većina je 29,5, to sam očekivao, ali evo tko ima HL da iskoristi. Unicorn definitivno nije normalan ove sezone. Na prosjeku je od 30 poena a tome dodaje 7,5 skokova i 2,3 blokade u prosjeku po utakmici. Ove sezone ima tri undera, točnije tri utakmice ispod 30 poena: vs Boston - BO, šut ga nije služio ; vs Houston - BO, uzeo manje šuteva ; sinoć vs Charlotte - ostao točno na ovoj granici, igrao manje nego inače, 29 minuta. Sinoć je npr ako gledamo kladioničarski ostao na granici ali je odigrao brutalnu utakmicu, imao 3 blokade nad Zellerom u 10 sekundi, zabio onu tricu pred kraj pa imao i onaj prodor. Lik je nezaustavljiv, i u obrani i u napadu (primjer: https://twitter.com/BleacherReport/status/926630630128943106 ) Ne može ga nitko čuvati, a večeras gostuju kod Orlanda koji igra lošu obranu, vjerujem da će se Porz iživljavati i mislim da ide na 30+.
  11. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to canca in NBA - Srijeda 28.12.2016.   
    Towns over 21,5 1.85 SS/1.75 Lutrija
    Karl-Anthony mi je jedan od dražih igrača ove sezone kada su u pitanju overi. Ispoštovao me skoro svaki put kada sam ga odigrao a nadam se da u istom tonu nastavljamo i večeras. Bilježi jako fine brojke ove sezone, 22,2 ppg ; 11,3 rpg ; 1,4 blkpg. Nekoliko zadnjih utakmica: 41, 28, 17, 20, 26, 22. Večeras Vukovi gostuju kod Denvera i čeka nas zanimljiva utakmica jer iako je daleko playoff, ovakvi međusobni dueli bi mogli odlučivati o tom osmom mjestu. Denver nije nešto obrambeno jak u reketu, Jokić i ekipa teško da ga mogu poremetiti. Igrali su već jednom ove sezone i tada im je Towns ubacio 32, a slično očekujem i večeras.
  12. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to canca in NBA - Srijeda 28.12.2016.   
    Cousins over 30,5 1.85 većina kladionica

    Rođo ove sezone bilježi 29,1 ppg ; 10,5 rpg ; 1,5 blkpg. U finoj je formi, nekoliko zadnjih utakmica: 31, 22, 33, 55, 21, 32, 30. Večeras Sacramento gostuje kod Portlanda, a upravo njima je Rođo neki dan ubacio 55 poena i doslovno ponizio Plumleea, a igrali su još jednom ove sezone i tada je također prešao ovu granicu ubacivši 33 poena. Portland je obrambeno očajan u reketu, primaju 25,4 poena sa centra i po tome su najgora ekipa u ligi. Cousins je u formi, dolazi mu stara mušterija, prošli put je dobro oprao Plumleea na terenu a i u intervjuima poslije, očekujem večeras zanimljivu utakmicu i vidim ga na 30+.
  13. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to IzudinB in NBA - Srijeda 28.12.2016.   
    Washington - Indiana
    Jedna od utakmica u NBA ligi, u noći sa srijede na četvrtak, je ona između Washingtona i Indiane, dva sastava s negativnim omjerom.
    Washington ima omjer 14-16, a Indiana pobjedu više i poraz više. Kako stvari stoje, obje će ove momčadi biti na rubu ulaska u doigravanje Istočne konferencije.
    Kada bi u ovom trenutku podvukli crtu na dosadašnji tijek sezone dobili bi rezultat da su Washington i Indiane gotovo podjednake momčadi, no kada bi gledali samo posljednjih petnaestak dana onda nema zbora kako je Washington u bitnoj prednosti.
    Wall, Beal i društvo imaju dobar ritam (5-2 omjer u zadnjih sedam utakmica), a sve je još bolje ako se gledaju samo utakmice na domaćem parketu (6-0 u posljednjih šest utakmica), s tim da Wizzardsi imaju i ukupno dobrih 11-6 doma.
    Indiana ovaj meč dočekuje s tri poraza u nizu, a od starta sezone se ne snalazi dobro u gostima (mršavih 4-12 u gostima). Po mnogočemu Washington mora dobiti prednost pri klađenju.
  14. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to bjorn in NBA - Nedelja 25.12.2016.   
    Večeras su pickovi LeBron i Durant preko.  Posebno će mi biti zanimljiv njihov duel - poznato je da ne igraju odbranu kada igraju jedan protiv drugog ili je to veoma loša odbrana. Jedva čekam utakmicu. Sretno svima. 
  15. Sviđa mi se
    Tuzlak got a reaction from bjorn in NBA - Nedelja 25.12.2016.   
    Prije svega Sretan Božić i od mene svima koji ga slave.
     
    Danas bi' izdvojio 3 igrača
    D.Green/11,5 @ Više --> 1,85
    Siguran sam da će svi da obrate pažnju na Curryja i Duranta, koji i jesu najopasniji igrači u timu. Ali baš zbog toga mislim da će Green da ima više prostora i veliki broj asistencija upravo ova dva igrača gore koji će da ga hrane loptama. Mislim da će imati i dobru minutažu jer je igrač koji igra odlično i u odbrani, a vrijedi istaći da je u duelima sa Love-om u zadnjih 5 susreta izlazio kao pobjednik. Baš zbog toga moj drugi par večeras je K.Love.

    K.Love/19,5 @ Manje --> 1,85
    Love je u duelima u kojima ga je čuvao Green skoro uvijek išao ispod ove granice poena. Jednostavno Green mu ne leži i ne može da da svoj maksimum pored ovog igrača. Ovo jeste derbi i očekujem maksimum sa obje strane svih igrača, ali mislim da će Green i večeras da bude odličan u odbrani i da sačuvaj Love-a da ne pređe ovu granicu.

    Ra Shad James/10,5 @ Više --> 1,85
    Play Cedevite koja večeras dočekuje C. Zvezdu. Cedevita je u odličnoj formi, jeste da nisu igrali protiv nekih jačih ekipa kao što je Zvezda koja je u vrhunskoj formi, ali i Cedevita je u finom naletu, pogotovo na svom terenu. James uzima najviše šuteva po utakmici, i mislim da i večeras može ići preko ove granice ako ga šut krene kao što zna da ga krene.
  16. Sviđa mi se
    Tuzlak got a reaction from Goksim in NBA - Nedelja 25.12.2016.   
    Prije svega Sretan Božić i od mene svima koji ga slave.
     
    Danas bi' izdvojio 3 igrača
    D.Green/11,5 @ Više --> 1,85
    Siguran sam da će svi da obrate pažnju na Curryja i Duranta, koji i jesu najopasniji igrači u timu. Ali baš zbog toga mislim da će Green da ima više prostora i veliki broj asistencija upravo ova dva igrača gore koji će da ga hrane loptama. Mislim da će imati i dobru minutažu jer je igrač koji igra odlično i u odbrani, a vrijedi istaći da je u duelima sa Love-om u zadnjih 5 susreta izlazio kao pobjednik. Baš zbog toga moj drugi par večeras je K.Love.

    K.Love/19,5 @ Manje --> 1,85
    Love je u duelima u kojima ga je čuvao Green skoro uvijek išao ispod ove granice poena. Jednostavno Green mu ne leži i ne može da da svoj maksimum pored ovog igrača. Ovo jeste derbi i očekujem maksimum sa obje strane svih igrača, ali mislim da će Green i večeras da bude odličan u odbrani i da sačuvaj Love-a da ne pređe ovu granicu.

    Ra Shad James/10,5 @ Više --> 1,85
    Play Cedevite koja večeras dočekuje C. Zvezdu. Cedevita je u odličnoj formi, jeste da nisu igrali protiv nekih jačih ekipa kao što je Zvezda koja je u vrhunskoj formi, ali i Cedevita je u finom naletu, pogotovo na svom terenu. James uzima najviše šuteva po utakmici, i mislim da i večeras može ići preko ove granice ako ga šut krene kao što zna da ga krene.
  17. Sviđa mi se
    Tuzlak reacted to Goksim in BLAGDANSKA PROMOCIJA: 7€ za klađenje BEZ DEPOZITA   
    SvijetKladjenja portal u suradnji sa TipBet kladionicom povodom blagdana donosi promociju u kojoj svaki član SvijetKladjenja foruma dobiva 7€ BEZ DEPOZITA. Dakle, nije potrebno raditi uplatu na kladionicu kako bi dobili bonus, već je samo potrebno otvoriti račun za klađenje.

    KAKO DOBITI BONUS BEZ DEPOZITA?
    Prije svega morate se registrirati putem gumba ispod. Ova promocija vrijedi samo za one koji još uvijek nemaju račun na TipBet kladionici. U nastavku ćemo vam objasniti kako do bonusa bez depozita i besplatnih 7€.

    Kada ste kliknuli na gumb za registraciju, izbacit će vam zaslon kao na slici ispod, a zatim jednostavnim klikom na REGISTER NOW započinjemo svoju registraciju na TipBet kladionici.

    Kada ste uradili sve što smo naveli iznad, pojavit će se forma u koju ćete morati upisati svoje podatke kako bi završili registraciju. Napominjemo da to moraju biti vaši pravi podaci, u protivnom nećete biti u mogućnosti raditi isplate i uplate na vaš račun.

    Kada upišete sve podatke i završite sa registracijom na TipBet kladionici, idite na svoj email i aktivirajte svoj račun. Kada ste to uradili ulogujte se, ukoliko već niste i kliknite na Account Summary, a zatim na Offers. Kada ste to uradili u red ispod, gdje nam piše 'Enter voucher code here' unesite CHRISTMASFREE pa SUBMIT.


    Sve što sada trebate uraditi je da odete na gumb refresh kao što je prikazano na slici ispod i bonus bi trebao biti uplaćen.


    ODREDBE I UVJETI
    1. Promocija vrijedi samo za članove koji su se registrirali nakon 01.12.2016.
    2.Bonus od 7€ će biti uplaćen članovima koji po završetku registracije ukucaju "CHRISTMASSFREE".
    3. Bonus je moguće iskoristiti samo jednom.
    4. Bonus treba okrenuti 15 puta u ponudi koju nam TipBet nudi.
    5. Maksimalni dobitak od ovog bonusa su 100€.
    6. U obzir za okretanja bonusa uzimaju se samo oklade sa dva ili više tipova, te tečaj 1,80 i veći.
    7. Ukoliko želite isplatiti ili prebaciti novac, zahtjevi za obrtanje ovog bonusa moraju biti ispunjeni.
    8. Oklade koje su stornirane, odnosno koje su završile sa koeficijentom 1,00, neće se uzimati u obzir.
    9. Samo jedna oklada istog para se računa kao obrnuta oklada. Ukoliko odigrate jedan par više puta, samo prva oklada se računa kao obrnuta oklada.
    10. Promocija je limitirana na jedan račun, osobu, familiju, kućanstvo ili kompjuter. Ukoliko se bude sumnjalo u višestruke račune TipBet.com ima pravo da ukloni vaše bonuse u bilo koje vrijeme.
    11.  Promocija vrijedi za igrače iz svih zemalja, osim onih iz Turske. Napominjemo da promocija vrijedi i za igrače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i ostale zemlje Balkana.

    Uz ovu specijalno dogovorenu promociju TipBet kladionica daje i 200% bonusa na prvu uplatu što je najveći takav bonus na tržištu trenutno. Ako želite uzeti 200% bonusa na prvu uplatu račun otvorite preko ovog ekskluzivnog linka namjenjenog za tu specijalnu promociju.
    Više o promociji saznajte na SvijetKladjenja portalu  
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use