Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Gandalf

Članovi
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to Goksim in Federico La Penna   
    Da, prema viđenom mislim da bi mogao postati jedan od omiljenijih sudaca na forumu ali strpimo se još koju utakmicu. Svakako za pratiti koju sljedeću utakmicu će dobiti za suđenje...
  2. Sviđa mi se!
    Gandalf reacted to Markob300 in Bet365   
    unibet Jako dobar, ali i dalje alternativa
  3. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to roda1983 in Betfair   
    Exchange je znaci  u pitanju. Hvala puno. Da oni su dobri sa tim definitivno. Ja sam se pitao cemu sluzi upisivanje kvote sad mi je jasno. Nevjerovatno je da se covjek u 21 vijeku ne moze normalno kladiti. Kod nas u Bosni jos uvijek rade kladionice poput Betfair i bet365 normalno.
  4. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to fran in Pracenje tipstera?   
    Vec sam ti rekao da nije bitno dal je tipster odlican ovaj mjesec.
    Ima tipsera koji imaju 50 tipova u dva mjeseca i profit im je 30% a onda u iducih godinu dana naprave minus.
    Bolje prati tipstera koji ima par tisuca tipova a profit samo 7% jer odmah vidis da ima konstantu i da to nije slucajnost. Shvatite vise da klađene nije sprint nego maraton
  5. Tužan
    Gandalf reacted to Goksim in Novosti iz nogometnog svijeta (Lige Petice)   
    Kaos u kultnom klubu La lige danas je dosegao vrhunac. Što im se sve događa?
    Foto: EPA-EFE
    KAOS u Valenciji o kojem smo pisali krajem srpnja se nastavlja, to je postalo službeno danas nakon što je potjeran trener Marcelino.
    Singapurski gazda Peter Lim počeo se uplitati u transfer politiku, najviše zbog dobrih odnosa sa superagentom Jorgeom Mendesom. Tako je novi trener Šišmiša postao Albert Celades čiji agent Carlos Bucero radi baš u Mendesovoj firmi.
    Tjeranje 54-godišnjeg Marcelina vrlo vjerojatno povlači i odlaske generalnog direktora Mateua Alemanyja te direktora tajništva kluba Pabla Longorije.
    Gazda milijarder podivljao
    Njih su trojica prethodnih dviju sezona Valenciju dvaput uveli u Ligu prvaka i vratili taj kultni klub u vrh La lige, međutim, Lim je svojim idejama najveći razlog raspada sistema.
    Marcelino je prošle sezone osvojio španjolski Kup kralja, a termin otkaza nije mogao biti gori - uoči gostovanja kod Barcelone i početka Lige prvaka. 
    Brojni ljudi upućeni u situaciju jednostavno su zgroženi odlukama Valencijinog čelništva.
    Tijekom ljeta bilo je puno neslaganja na Mestalli. Naime, Lim nije htio odobriti transfer Rafinhe iz Barcelone. Tog španjolskog ofenzivca silno su željeli Marcelino i Alemany, na kraju je Rafinha završio u Celti. 
    Lim, 66-godišnji singapurski magnat, prije pet godina preuzeo je većinski paket tada financijski gotovo uništenog kluba i krenuo s velikim ulaganjima u čemu mu je veliki savjetnik bio Mendes.
    Više je to sličilo na bogataško orgijanje, 2015. je potrošeno gotovo 150 milijuna eura. Lim je htio instant rezultat nakon sezone, pomoć je vidio u Mendesu koji je praktički postao sportski direktor kluba.
    Portugalac je tu izvukao strašan novac jer su se dovodili uglavnom njegovi nogometaši.
    Mendes je već radio za Valenciju
     
    Valencia je potom dovela Enza Pereza za 25 milijuna eura i Rodriga za 30 milijuna eura iz Benfice, stigao je Alvaro Negredo za 28 milijuna eura iz Manchester Cityja.
    Nije bilo dovoljno, kupljen je Aymen Abdennour iz Monaca za 22 milijuna eura te Ezequiel Garay za 24 milijuna eura iz Zenita.
    Svima, osim Rodrigu Morenu i donekle Argentinu Garayju, zajedničko je to da u Valenciji nisu ništa značajno napravili.
    Abdennour je čak proglašen za jedan od najgorih transfera u klupskoj povijesti.
    Nakon loših rezultata Lim uviđa da mu Mendes ne radi dobar posao, navijači su nezadovoljni i tada on dovodi za trenera Garyja Nevillea, dotad TV analitičara. Englez se pokazao kao apsolutni promašaj.
    U četiri mjeseca legendarni Unitedov bek pobijedio je u tri od 16 ligaških utakmica, a od Barcelone je u Kupu kralja izgubio 7:0.
    Pokušavao je Lim s Pakom Ayestaranom, spašavao je pomoćnik Voro, tri mjeseca je dobio i Talijan Cesare Prandelli, međutim do dolaska Marcelina prije dva ljeta Valencia nije uspjela postići stabilnost.
    Danas, kada se klub ustalio s kvalitetnim rezultatima, došlo je do kaotičnog raskola, iako se situacija bila smirila uoči početka sezone. Marcelino je vodio Valenciju u prva tri kola, stao je na jednoj pobjedi, remiju i porazu.
    Izvor: Index.hr
  6. Pratim
    Gandalf reacted to FamilyGuy in NFL 2019/2020   
    Chicago Bears - Green Bay Packers 
    Počinje Nova NFL sezona, a prva utakmica jubilarne 100. sezone je najstariji derbi lige, dvoboj Chicago Bearsa i Green Bay Packersa.
    Obrana Bearsa prošle sezone predvodila je ligu s 27 presječenih lopti. Obrana bi ove godine trebala biti još bolja jer je novi defazivni kordinator Chuck Pagano. Da je mogao birati, novi trener Green Bay Packersa Matt LaFleur sigurno za prvu utakmicu sezone bi izabrao gostovanje kod Chicago Bearsa. LaFleur je novi trener Packersa, a očekuje se kako će donjeti neke novine u napadu Packersa koji se prošle sezone previše oslanjao na Aarona Rodgersa. Prošla sezona bila je loša za Packerse koji nisu izborili playoff i očito je puklo u suradnji dugogodišnjeg trenera Mike McCarthya i ponajboljeg quterbacka lige Aarona Rodgersa. Suradnja LaFleuera i Rodgersa obećava no teško je za očekivati da će stvari biti idealne već u prvoj utakmici i to na gostovanju kod najljućeg rivala. 
    U redovima domaće momčadi sve je po starom. Obrana je bolji dio i oni bi trebali nositi ovu ekipu do obrane divizijskog naslova. Navijači se nadaju kako će ove sezone Mitch Trubisky imati iskorak u sezoni. Matt Nagy je ofezivni guru, no Trubisky nije bio na visini zadatka tokom prošle sezone i ostaje dojam kako u njemu ima mjesta za napredak. "Mentalno je puno jači, ali to sada moramo pokazati na terenu." - izjavio je Matt Nagy o svom quterbacku. 
    Chicago je zadnji puta sezonu počeo pobjedom 2013. godine i ovo je prilika koju ne smiju propustiti. Green Bay je prošle sezone izgledao očajano u gostima gdje su upisali svega jednu gostujuću pobjedu. Soldier Field je bio tvrađava Bearsa i tu su u regularnoj sezoni izgubili samo od kasnijih Superbowl prvaka New England Patriotsa. Očekuje nas prava poslastica na početku sezone, iako gosti nisu bez šanse u ovome srazu kvaliteta je na strani Bearsa i bude li Trubisky na visini zadatka ovo će biti prva pobjeda na startu sezone od 2013. godine
    TIP: Chicago Bears -3,5
  7. Sviđa mi se!
    Gandalf reacted to Goksim in Najdraži dobitak   
    Već duže planiram započeti ovu temu, koja mislim da bi mogla biti jako interesantna.
    U mojoj "dugogodišnoj karijeri" bilo je svega i teško je izdvojiti najdraži dobitak. Neke od pogodaka koje sam imao možete pročitati u tekstu SvijetKladjenja slavi deveti rođendan.
    Ako baš moram izdvojiti samo jedan dobitak, bio bi to otkaz Moyesu na što sam se kladio onoga dana kada je i službeno došao na klupu Manchester Uniteda. Na uplaćenih 40€ dobitak je bio preko 10.000€  i to na listiću koji je imao samo tri para. Oni koji poznaju moj stil igre znaju da ovo nije bio jedini listić kojeg sam uplatio pa je ukupni dobitak koji mi je otkaz Moyesu donio bio veći. Lijepo je bilo pratiti zadnje tjedne Moyesa u Manchester Unitedu te navijati za poraze Uniteda taj period, a posebno je lijepo bilo gledati slavlje Evertona, te to kako je koeficijent na otkaz Moyesu pao na 1,15 noć prije nego je i bio otpušten. Još je ljepše bilo probuditi se, upaliti tv a kao "Breaking news" na svim televizijama vidjeti vijest da je Moyes dobio otkaz.

  8. Pratim
    Gandalf reacted to IzudinB in NBA - Ponedjeljak 22.10.2018.   
    Jimmy Butler over 21.5 (1.80) Betfair
    Po meni je ovo odlična granica za odmornog Butlera. U prvoj utakmici je postigao 23 koša Spursima, dok je u drugoj utakmici postigao 33 Cavsima. Po meni ova granica od 20.5 izgleda odlično s obzirom na ovu statistiku, dok sam siguran da će imati i šest-sedam laganih koševa iz slobodnog bacanja.

    L. James Over 28 (1.752) 1xbet
    Mislim da je ovo pik dana, jer mi granica izgleda velika, međutim, nema Ronda i Ingrama, dok kod Spursa Jamesa nema tko čuvati, tako da mislim da bi mogao ići čak i over 30 koševa. Sretno!

  9. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to Nbafan in NBA - Četvrtak 18.10.2018.   
    ima, pod posebnom rubrikom
  10. Sviđa mi se!
    Gandalf reacted to Goksim in NFL 6.kolo   
    83 poena 

  11. Pratim
    Gandalf reacted to FamilyGuy in NFL 4.kolo   
    LA Rams - Minnesota Vikings 
    4. kolo NFL-a večeras će otvoriti dvoboj neporaženih LA Ramsa i momčadi koja je u prva 3 kola ostvarila sva tri znaka Minnesota Vikings. Ovo je jedan od jačih i možda najzvučniji dvoboj ovog kola.
    U najavi sezone obje momčadi kotirale su visoko i bile u užem krugu favorita. Nakon tri odigrana kola LA Ramsi su u potpunosti opravdali tu ulogu dok je puno upitnika u igri Minnesote koja se pošteno izblamirala na domaćem terenu protiv Buffalo Billsa od kojih su izgubili 27-6 prošle nedelje. 
    Kladionice su uvjerljivo na strani domaćih Ramsa iako ovo djeluje kao neki neizvjestan dvoboj bookmakeri su bili nemilosrdni prema Vikingsima koje su postavile kao underdog za 7 poena što je prvi puta tako veliki minus otkad je trener Minnesote Mike Zimmer. 
    Dobra vijest za Minnesotu je što nakon loše predstave u nedelju imaju priliku popraviti dojam već u četvrtak, no loša vijest je što je dvoboj u gostima i što će na letu do Los Angalesa promjeniti dvije vremenske zone, a uvijek pedantni amerikanci po pitanju statistike iskopali su podatak kako takav gost loše prolazi. Minnesota će biti 11. momčad u zadnjih 12 godina koja će letjeti za dvoboj u četvrtak 4 do 6 sati, a svih 10 momčadi prije njih su izgubili taj dvoboj te nisu uspjeli pokriti ni hendikep. 
    Slamka spasa za gostujuće Vikingse mogla bi biti činjenica kako Ramsi u ovaj dvoboj ulaze s problemima na poziciji cornerbacka. Talib i Peters biti će "out" pa bi to trebalo dati šansu Vikingsima da kroz zrak načine štetu u ova 3 kola odličnoj obrani Ramsa. No sve to za Minnesotu biti će uzalud ne počne li bolje igrati ofezivna linija. Protiv Billsa su izgledali tragikomično, a takve poklone defazivna linija Ramsa predvođena Donaldom i Suhom znati će koristiti pa bi Kirk Cousins mogao ponovno često biti na podu. 
    LA Ramsi izgledaju odlično nakon 3 kola i to na obje strane terena. Napad funkcionira odlično i po zraku s talentiranim Goffom na poziciji quterbacka i na zemlji s probijanjem Gurleya. Kada se sve zbroji i oduzme dojma sam kako ovaj dvoboj samo na papiru izgleda neizvjesno i da bi Ramsi ovdje bez većih problema trebali slaviti najmanje s touchdown razlikom. 
    TIP: Rams -7
  12. Sviđa mi se
    Gandalf got a reaction from Goksim in NFL 3. kolo   
    Svaka čast majstore. Pratio sam kvotu 8 singel. Nevjerojatno
     
    Edit: Goksima sam mislio
  13. Pratim
    Gandalf reacted to crash1 in US Open 2018   
    Querrey - Seppi // over 38,5 gemova bet365 - 1,90
    Dva iskusna igrača koji poznaju vrlo dobro jedan drugog. Querrey je veliki favorit prema kladionicama ali je njegova forma daleko od idealne. Mislim da Seppi ima dobru priliku u ovom meču i vjerujem kako će dati sve od sebe da pobjedi Amerikanca. Seppi je tradicionalno neugodan na Grand Slamovima i ako već ne može slaviti očekujem da uzme barem jedan set Querreyu. Bilo kao bilo, očekjem meč sa četiri seta koji bi lagano trebalo pokriti ovu granicu.
    VOID

  14. Pratim
    Gandalf reacted to IzudinB in US Open 2018   
    Nicolas Jarry - Peter Gojowczyk 1 (1.80) bet365
    Gojowczyk je igrao vrlo dobro na tvrdim površinama ove godine, ali otkako je imao ozljedu nije mogao ratiti formu sa kojom je imao neke vrlo dobre rezultate. Jarry je izgubio od Daniela u Winston Salem, tako da će on imati četiri dana za odmor i vjerujem da će to biti dovoljno z anjega da pobijedi Gojowczyka sa lakoćom. Koeficijenti su mi prilično dobri i vjerujem da će Jarry ostvariti tu pobjedu. Sretno!

    (Koeficijenti 26.8. u 16:10 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama
  15. Pratim
    Gandalf reacted to crash1 in US Open 2018   
    Wawrinka - Dimitrov // Pobjeda Wawrinke bet365 1,72
    Tek kada su izašli koeficijent Dimitrov je bio označen za favorita što me posebno iznenadilo s obzirom da je Wawrinka dosta kvalitetniji igrač a i da Dimitrov nikada nije dobro igrao na US openu. Trenutno je u lošoj formi u Torontu je deklasiran od Andersona i mislim da će mu biti potrebno nekoliko vremena da ponovo dođe do one forme koju je ranije imao.
    Wawrinka se polako vraća u formu nakon povrede, u Torontu i Cinncinatiu je poražen od Nadala i Federera u dva tjesna i neizvjesna meča, što je pokazatelj da se i dalje može nositi sa najboljima. Ako uzmemo u obzir da je od 2013 godine na US openu minimalno stizao do finala, pobjeda u ovom meču se nameće kao realan ishod.

  16. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Bedene - Cuevas over 3.5 seta
    Gulbis - Muller over 3.5 seta

    2.35 unibet 3.5/10

    2 igraca onako po meri za over. I Cuevas i Bedene na sljaci vecito imaju duge meceve. Cuevas je samo poslednja 4 meca sva igrao 2:1 a tek ovde gde se igra do 3 dobijena ne vidim da moze dobiti 3 zaredom. Bedene nimalo los na sljaci, ovo mi mirise na jedan duzi mec.

    Gulbis u ulozi favorita po misljenju bukija. Forma i podloga svakako u njegovu korist, ja iz principa ne igram fikseve na ovakve sarlatane. Kontam da se mnogi loze na Gulbisa i slicne ali kad se gleda samo igra na terenu tu Gulbis i dalje ima mnogo rupa. Ovde ima srecu sa zrebom, Muller verovatno broji dane do pocetka sezone trave gde uzima najvise svojih bodova, ovde ce po meni rano ispasti ali protiv ovakvog Gulbisa i ja imam sansu za set a kamoli Muller, pogotovo ako bude servirao kao sto zna
  17. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to JackieJack in ATP/WTA - Roland Garros   
    Andreozzi - Fritz over 3.5 seta
    Basilashvili - Simon over 3.5 seta

    2.46 unibet 3/10 

    Ukratko, Andreozzi razbio u kvalama, Iako to nisu igraci iz top100 ipak se mora skinuti kapa jer nije ispustio nijedan set. Ove sezone skroz dobar na sljaci koja mu je omiljena podloga (27/7). To su uglavnom challengeri ali ipak. Fritz kao vecina Amera ne obozava sljaku ali daleko od toga da je bezopasan. Ocekujem od njega da otkine bar set.

    Simon ide na GS posle nimalo lakog turnira u Lyonu, igrao finale i bio jako blizu titule ali je Thiem ipak okrenuo mec u svoju korist. Pored ovog finala danas koje je bilo dugo igrao je jos par iscrpnih meceva pa ne znam da li je 100% fit. Basilashvili nije neki kalibar ali je onaj tip igraca koji zna napraviti iznenadjenje na velikim turnirima. Simonova defanzivna igra ne moze biti na 100% u sva 3 seta, ocekujem da i on ispusti bar jedan ako ne i 2. Upravo su njih dvojica igrali prosle godine ovde i Basilashvili je bio bolji rezultatom 3:1
  18. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to darko56 in Čavrljanje ;)   
    Double: 
    G.Simon 1,72
    F.Fognini  1,46
    4/10 bet365
    EDIT: Lost 
  19. Sviđa mi se!
    Gandalf reacted to darko56 in Čavrljanje ;)   
    Ja ti pretežno igram single i double,i ponekad neki tiket.Tako da sve što odigram i objavim,gotovo 80% napišem analize.Mogu objaviti,nisam još ništa gledao za sutra.
  20. Sviđa mi se
    Gandalf reacted to darko56 in Roland Garros 2018 kvale 21.05-23.05.2018.   
    10:00h  Santiago Giraldo-Uladzimir Ignatik  1  1,57  5/10  bet365
    Susret 2. runde kvalifikacija između kolumbijca Santiaga Giralda i Uladzimir Ignatika.
    Giraldo se trenutno nalazi na 319. mjestu ATP liste i mora se boriti za glavni ždrijeb RG.Ako danas pobjedi ide na pobjednika meča Bolleli-Uchiyama,gdje će po meni imate svoje šanse da izbori glavni ždrijeb.
    Nemam ovdje šta puno reći,gledao sam obojicu i Ignatik je prošlo kolo mogao lako izgubiti jer je Polmans po meni sam sebe pobijedio. Ignatik je igrač koji igra CH turnire,ima jak servis i preko servisa gradi dosta poena,na reternu svaki kraći servis napada i izlazi na mrežu.
    Za Giralda se sve zna jedan jako dobar zemljaš koji u posljednjih 1-2 god. ne može pronaći formu i traži se što zbog ozljeda što zbog pomalo zasićenja.On ima omjer na zemlji 316-181.,što govori o njegovoj kvaliteti igranja na zemlji.Svakako da je kolumbijac iskusniji i vidim ga u finalnoj rundi protiv Bolleli-ja.Sretno tko isprati!
    EDIT: Won
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use