Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

Tipovi kolega @nuki01 i @Hugh iz prošlog kola neće biti priznati s obzirom da su predložili parove iz ponude od ponedjeljka, a trebali su to uraditi od utorka do četvrtka. Molim vas još jednom pratite datume na PŠ-u. Znači danas ide ponuda od 28.10- 31.10. Uzimate parove koji se igraju u tom periodu.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_4.pngScreenshot_5.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Objavljeno

Leicester-Manchester City  2, 1.30,ss

Povrsni pratioc bi rekao da je Leicester izasao iz krize gledajuci zadnje 3tekme bez primljenog gola i 2 pobjede, no prava je istina da su se u tim pobjedama protiv raspalog  Leedsa i Wolwerhamptona povukli, dozvolili protivniku veliki posjed i puno udaraca a nema na svijetu ekipe koja ce to bolje kazniti i naplatiti od Citya. Da ne idem dublje u analizu, ovo bi po svim parametrima, analizama i osjecajima morala biti "lunch time" pobjeda Citya i nadam se jos jedno zeleno polje u mom redu. Lp

Screenshot_20221028-133934_Chrome.jpg

Objavljeno

Eh, ja vidia ide objava u ponedjeljak i odigram par od tog dana. Šta je najgore, prošao je.

Šibenik Varaždin, x2 1.36, bet365

Šibenik je u 14 utakmica zabia samo 9 golova te ima jednu jedinu pobjedu i to na samom startu prvenstva. Usprkos tome imaju 13 bodova (čak 10 nerješenih) šta nam govori kakav se nogomet igra na Šubičevcu.

S druge strane, Varaždin igra odlično s obzirom na veličinu kluba i budžet te su izgubili samo od Hajduka i Dinama i to na dosta diskutabilan način te od Belupa koji je i sam tad bia u velikom naletu.

Stvarno ne vidim kako ovo Šibenik može dobit.

Screenshot_20221028_095450.jpg

Objavljeno

30.10. 16:15 Real Madrid-Girona

Real posle 11 kola u ligi nema još poraza. 

16 od 17 utakmica Reala u sezoni završilo je sa više od 1,5 gola, gde je Real postiago gol na svakoj, dok je svih 7 domačih završilo sa više od 1,5 gola.

Na svim 17 utakmicama Reala u seozoni bilo je najmanje 4 kornera.

Girona nema još pobede na 4 gostovanjima u ovoj sezoni.

Poslednjih 8 utakmica Girone završilo je sa više od 1,5 gola, ukupno 9 od 11.

Na svim 11 utakmica Girone u sezoni bilo je najmanje 4 kornere.

Svih 6 medjusobnih utakmica završilo je sa više od 2,5 gola i sa najmanje 7 kornera.

RMAvsGIR.jpg

Objavljeno

Ok.sve ,nisam vidio da je tema za ps otvorena za period od uto cet,postavio sam par besiktas 1.5 gol vise ,pon,koji je prosao lagano u pon ,moja greska,(administrator je mogao upozoriti na pripust),zelim obavjestiti sve clanove foruma da napustam ovo smijesno natjecanje,svim normalnim clanovima zelim sve najbolje a ostalim sve najgore

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use